- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
@EbrarinAnnesi canım ben yavrum nst sayesinde sağlıklıca kucağıma aldım. Allahıma bin şükür. Acilde çekindiğim nst sonucunu doktoruma gönderdim 1 saate sezeryana alındım. O yüzden çok önemli nst
Benim eşimde oraya gömelim diyor :)Oğlumun göbeği tam bir haftada düştü ama hastaneden sonra ben hiç yıkamadım düşüne kadar , boğaziçi üniversitenin bahçesine gömdüm
Bekçi yer gösteriyor zaten :) çok istek oluyormus alışıktı adamBenim eşimde oraya gömelim diyor :)
Canım çok çok geçmiş olsun. Uslu bir anne olda doktorunu dinle bundan sonra. Bırak gelmesin kimse gelende olsa karşılarında da uzan. Kızınla ilgilen sadeceBenim bugün kontrolüm vardı kızlar ama moralim bozuk, güzel dinlenmemişsin dikişlerin güzel kaynamıyor böyle devam edersen açılma vs yaşayabilirsin diye bir güzel beni ve eşimi azarladı dr.um, ayaklarım şişti o da yine dinlenmediğim yatmadığım için kan akışı düzenlenememesindenmiş,
Öyle çok gelen gidenimiz var ki, biliyorum herkes bizi sevdiğinden geliyor görmek istiyor birşey diyemiyordum birde normal olunca kendimi iyi hissediyorum diye dikkat etmedim kendime fazla,
Ama bundan sonra yataktan mümkün olduğunca çıkmıcam, kendi canımdan kıymetli değil kimse
Sizde mutlaka Doğum sonrası bol bol dinlenin kızlar, benim gibi ihmal etmeyin
Benim dr.da 8 buçuk 9 gibi gelin dedi,10 da başlarız dedi . Sen benden daha önce alırsın kucağına canım, Allah yardımcımız olsun.Ayy ne güzel aynı gün anne olcaz yeniden.. sabah 7 de orda olun dedi 7.30gibi başlarız dedi bakalım kaçta doğacak..
Kullandım yaa denize girdim onunla son günümdü ıyyhh yok bana göre değil ya :)ballikaymakli sorma o da abisi gibi tombik gelecek inşallah :) sağlıklı olsunlar da Yaa kilo alınıyor .
derinxby kız tamponun neresi rahatsız bi adı çıkmış anasını satayım kullan bak dua edecen bana :)
Canım çok çok geçmiş olsun. Uslu bir anne olda doktorunu dinle bundan sonra. Bırak gelmesin kimse gelende olsa karşılarında da uzan. Kızınla ilgilen sadece
Ayyy bu cadı size iyi atraksiyon yaşattı annesi, doğunca ısır bence
O son şafaklar geçmezki :) cok sağol cnm darısı başına sağlıkla kucağımıza alalım
Ay hele bizim hazırlıklar öyle tuhaf olduki. O gün gündüzden evde temizlik yapıyorduk teyzemle. Hastaneye götüreceğim hediyelikleri kolilere koyduk herşeyi planladık. Çikolatamız bile o sabah geldi hatta temizlik yapıyoruz diye buzdolabına ambalajını bile açamadan koymuştum. Evde iğneden ipliğe heryeri temizledik üstüne avmde gezdim sewdiğimiz bi cafede yemekte yedikAyy aynı ben, hep işin bu kısımlarını planlamaktan doğumu düşünmeye vaktim olmadı, organizasyon işini çok da güzel ayarlamıştım ama gel gör ki normal Doğum aniden gelince ne eşim ne oğlum planladıklarımı giyemedi, odayı süslemişler ayarladıklarımla sağolsun kardeşim görümcem ama akşam doğım yapıp sabah erken çıkınca doğru düzgün fotomuz bile olmadı, bende geldim evi süsledim hevesimi böyle alıyorum
Haftaya da yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum kısmet olursa pamuk kızıma abisiyle
Senin gönlüne göre olsun inŞAllah sezeryanın güzel yanı planları uygulayabilmek,
Aaaaa bizim için astroloji bakabilecek misin? Bakmazsan anlarım, bazen söylemek istemiyorum demiştin,
Ayşe Mina Öztürk 26.06.2017 20:27
Yok merkur kacinci evde ona bakiyorum :)Yükselenini mi hesaplıyorsun :)
Kızımda 08:20 gibi doğdu oğluşumda 09:25 lerde :)
Bakalım son beşik ne Zaman gelicek :)
Hayırlısı inşallah :)
Ağrı yanında kalp atışlarında düzensizlik çıkmış. Bazen 170lerş geçti bazen 120lere düştü. Boynunda kordon olunda doktor hiç bekletmediNabzı mı dusuk cıkmıstı canım nasıldı
Hadiya :)))) söylim eşime bariBekçi yer gösteriyor zaten :) çok istek oluyormus alışıktı adam
Ağrı yanında kalp atışlarında düzensizlik çıkmış. Bazen 170lerş geçti bazen 120lere düştü. Boynunda kordon olunda doktor hiç bekletmedi
Kızlar ya benim de bir sorunum var bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? Hemoroid sorunum var bir süredir, dr.um krem verdi hergün suruyorum ama geçmiyor, kabız olmuyorum ama yine var , netten araştırdım dereotu iyi geliyormuş yemeklerden 15 dk önce yiyince.Denemeyi düşünüyorum, bir sorun olur mu acaba. Şimdi doğumda lavman yapacaklar büyük ihtimal, o yüzden o zamana kadar geçsin istiyorum.
İyi yaparsın arayanlara müsait değiliz demedi bile birşey canım. İnşallah biraz dinlenebilirsin. Pamuklarını yerler seninEvet canım yataktan çıkmıcam belki ozaman uzun oturulmaz rahatça dinlenirim, hatta eşime arayan olursa müsait değiliz de diye tembihledim ama habersiz geliniyor genelde maalesef,
Oyy pamuk kızım ve oğlum beni yormuyorlar hiç onlar terapi gibi
Ay hele bizim hazırlıklar öyle tuhaf olduki. O gün gündüzden evde temizlik yapıyorduk teyzemle. Hastaneye götüreceğim hediyelikleri kolilere koyduk herşeyi planladık. Çikolatamız bile o sabah geldi hatta temizlik yapıyoruz diye buzdolabına ambalajını bile açamadan koymuştum. Evde iğneden ipliğe heryeri temizledik üstüne avmde gezdim sewdiğimiz bi cafede yemekte yedikaniden hastaneye geçince annemler nekadarını getirebildiyse ne kadarı yetiştiyse okadarı olsu gayette güzel oldu yalnız en korktuğum şey başıma geldi bayramın son günü ağdaya gidecektim kıllı kıllı yakalandım doğuma. Hastanede sürekli tüylerim var diyip durdum :))) doktorumuzla bir hukukumuz vardı şu güne kadar taki sondamı onun takacağını duyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?