2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok çok geçmiş olsun. Uslu bir anne olda doktorunu dinle bundan sonra. Bırak gelmesin kimse gelende olsa karşılarında da uzan. Kızınla ilgilen sadece

Kullandım yaa denize girdim onunla son günümdü ıyyhh yok bana göre değil ya :)

Merhaba hanımlar. Bugun perinatolog kontrolumuz vardı. Karın geriliği devam ediyor 2 haftadan biraz fazla ama kilo aldığı için sorun yok, yani acil bir durum yokmuş. 10 günde 250 gr almış şuan 2470 olmuşuz. 3 gunde bir takibe devam edilecek. Once 37yi sonra 38i doldurmak istiyor doktorlar ama benim hiç o kadar sabrım yok napacam bilmiyorum.

Canım çok çok geçmiş olsun. Uslu bir anne olda doktorunu dinle bundan sonra. Bırak gelmesin kimse gelende olsa karşılarında da uzan. Kızınla ilgilen sadece

Evet canım yataktan çıkmıcam belki ozaman uzun oturulmaz rahatça dinlenirim, hatta eşime arayan olursa müsait değiliz de diye tembihledim ama habersiz geliniyor genelde maalesef,
Oyy pamuk kızım ve oğlum beni yormuyorlar hiç onlar terapi gibi

Ay hele bizim hazırlıklar öyle tuhaf olduki. O gün gündüzden evde temizlik yapıyorduk teyzemle. Hastaneye götüreceğim hediyelikleri kolilere koyduk herşeyi planladık. Çikolatamız bile o sabah geldi hatta temizlik yapıyoruz diye buzdolabına ambalajını bile açamadan koymuştum. Evde iğneden ipliğe heryeri temizledik üstüne avmde gezdim sewdiğimiz bi cafede yemekte yedik aniden hastaneye geçince annemler nekadarını getirebildiyse ne kadarı yetiştiyse okadarı olsu gayette güzel oldu yalnız en korktuğum şey başıma geldi bayramın son günü ağdaya gidecektim kıllı kıllı yakalandım doğuma. Hastanede sürekli tüylerim var diyip durdum :))) doktorumuzla bir hukukumuz vardı şu güne kadar taki sondamı onun takacağını duyana kadar

Kızlar ya benim de bir sorunum var bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? Hemoroid sorunum var bir süredir, dr.um krem verdi hergün suruyorum ama geçmiyor, kabız olmuyorum ama yine var , netten araştırdım dereotu iyi geliyormuş yemeklerden 15 dk önce yiyince.Denemeyi düşünüyorum, bir sorun olur mu acaba. Şimdi doğumda lavman yapacaklar büyük ihtimal, o yüzden o zamana kadar geçsin istiyorum.

Ağrı yanında kalp atışlarında düzensizlik çıkmış. Bazen 170lerş geçti bazen 120lere düştü. Boynunda kordon olunda doktor hiç bekletmedi

Ee bizde de oluyo öyle hatta bugun 110-130 arası seyretti ama normal diyo doktor hatta perinatolog da normal dedi ay ben paranoyak olcam iyice normal diyorlarsa normaldir dimi

Bende de var canım ama birkaç haftadır rahatsız etmedi. Lavmanda cok sıkıntı olur mu acaba. Ben doktora da soylemedim henuz

Ya benim karnım kazık gibi geçmiyor kaç saattir bu nedir şimdi acaba ya ayakta duramıyorum

İyi yaparsın arayanlara müsait değiliz demedi bile birşey canım. İnşallah biraz dinlenebilirsin. Pamuklarını yerler senin

Ohh ohhh bak senin kız tüm planlarını gerçekleştirmeni beklemiş, aferin ona,
Bizim evlilik yıldönümümüzde, abiyi ananeye bırakıp biraz gezip süpriz bir yere yemeğe götürecekti eşim, ağrım olduğu halde ihtimal vermediğim için giyindim süslendim makyajlı halde çıktım evden sonra su gelince o kılıkta hastaneye ebe beni görünce iki kere durup baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…