- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Tabikide normaldir canım. 170yi geçti diyorum 180lerr çıktı. Ve seninki stabil öylr olmuştur benim ani iniş çıkış ve kordon olunca bekletmedi doktor. Meğer boynunda kordonu olduğundan normal doğumu başlatamamış miniğim nefes alamamış. Of hatırlamak dahi istemiyorum o günüEe bizde de oluyo öyle hatta bugun 110-130 arası seyretti ama normal diyo doktor hatta perinatolog da normal dedi ay ben paranoyak olcam iyice normal diyorlarsa normaldir dimi
Ohh ohhh bak senin kız tüm planlarını gerçekleştirmeni beklemiş, aferin ona,
Bizim evlilik yıldönümümüzde, abiyi ananeye bırakıp biraz gezip süpriz bir yere yemeğe götürecekti eşim, ağrım olduğu halde ihtimal vermediğim için giyindim süslendim makyajlı halde çıktım evden sonra su gelince o kılıkta hastaneyeebe beni görünce iki kere durup baktı
bizde pişik olcaz bu gidişleKanama da öyle az az hep gelirdi bu sıcaklarda orkidle 40 gün geçircem yani abooww
Geçmiş olsun canım, gelen giden olur sen dinlenmene bak, kimse kusura bakmaz heralde, yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemesinler.Benim bugün kontrolüm vardı kızlar ama moralim bozuk, güzel dinlenmemişsin dikişlerin güzel kaynamıyor böyle devam edersen açılma vs yaşayabilirsin diye bir güzel beni ve eşimi azarladı dr.um, ayaklarım şişti o da yine dinlenmediğim yatmadığım için kan akışı düzenlenememesindenmiş,
Öyle çok gelen gidenimiz var ki, biliyorum herkes bizi sevdiğinden geliyor görmek istiyor birşey diyemiyordum birde normal olunca kendimi iyi hissediyorum diye dikkat etmedim kendime fazla,
Ama bundan sonra yataktan mümkün olduğunca çıkmıcam, kendi canımdan kıymetli değil kimse
Sizde mutlaka Doğum sonrası bol bol dinlenin kızlar, benim gibi ihmal etmeyin
Valla canim mesela ben londradayim asla ama asla mecburi olmazsa sezeryan yapmiyorlAr son care ve buna anne bile karar vermiyor doktor gerekli gorurse egerki yoksa olmuyo bence en guzel ama turkiyede sirf para tuzagi yeterki se densin hemen diyo tabi sezeryan yapariz dunya parada aliyorlar ordaİşte yurt dışında eski yöntemlere dönüyorlar.Baksana Bitlis in köyündeki yöntemi uyguluyorlar.Bizim drlarımız cahil,ancak kesmeyi biçmeyi bilirler.Dr eve gelirse de endişe falan da yapmazsın,nasıl konforlu olur ya,ablana özendim çok :)
Kasilmalar oluyor ama duzenli degilBen evin içinde bitek yuruyorum artık cnm.. karnım iyice buyudu ,ayaklar şişti,havalar sıcak oldu ...cabuk yoruluyorum
Bu h.sonu belki çıkıp yururum ,pazrtesi zaten kontrolum var baklm işe yarar mı
Eskiden çok yururdum ,.... ama son 2 hafta artık agır hissediyorm kendimi...
Kasılmaların olmuyor mu ?
Kesin ben olurum zaten normalde sıcaktabizde pişik olcaz bu gidişle
Tabikide normaldir canım. 170yi geçti diyorum 180lerr çıktı. Ve seninki stabil öylr olmuştur benim ani iniş çıkış ve kordon olunca bekletmedi doktor. Meğer boynunda kordonu olduğundan normal doğumu başlatamamış miniğim nefes alamamış. Of hatırlamak dahi istemiyorum o günü
Bilmiyorum çok sıkıntı olur mu ama bi de utanirim diye düşünüyorum, dr.uma daha önce söylemiştim, normal doğumda belki sıkıntı olurdu ama sezeryanda olmaz dedi.Bende de var canım ama birkaç haftadır rahatsız etmedi. Lavmanda cok sıkıntı olur mu acaba. Ben doktora da soylemedim henuz
Bu hemen gelen misafire deli oluyorum azcık sabredin sonra gelin veya geldin hasta ziyareti kısa olur ne oturuyorsunuz kaç saat , kadınlarda var içinde sanki hiç başlarına gelmedi , ilk doğumumda öyleydi yatak odasından çıkamıyordum bunalıyordum ıyyyGeçmiş olsun canım, gelen giden olur sen dinlenmene bak, kimse kusura bakmaz heralde, yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemesinler.
Canim amator olarak birkac sey soyleyeyim.Senin bu kiz erken evlenir,dikkat et kocaya kacar.Saka bir yana kacsa da birak iyi birine kacar :)Es secimi konusunda iyi yonlendir cunku ancak basarili biriyle mutlu olur yoksa ezmeye calisir.Parayla iliskisi konusunda iyi egitim vermeye calis.Suc ceza kavramini,ahlaki ilkeleri,tutumlu olmayi.Egitim hayati basarili olur.Biraz gizemli,disaridan cozulmesi kolay olmayan ama gizli sakli seylere merakli olabilir.Orada cok dikkatli ol.En yakin arkadasi ol,anlatsin her seyi.Bir de bazi kizlar vardir oyle cok guzel degildir ama etkileyicidir,ozlellikle gozleri.Senin kiz da cazibeli,etkileyici biri gibi gorunuyor.Sira disi seyler ilgisini ceker.En onemli ozelligi zekasi,insanlari etkileme gucu.Parmaginda oynatirsa sizi sasirma :)Dogumuyla birlikte maddi olarak iyiye gidersiniz.Aile olarak istediklerini verecek durumda olursunuz.Sonrasi da kendisi istediklerini verecek birini bulur zaten :)Senin dikkat etmen geren es konusunda guclu basarili birine yonlendir mutlu olamaz.Bir kiside karar kilmasini sagla.Tam karar verene kadar arkadas modunda kalmayi,duygusal istikrari ogret.Para konusunda durust olmayi,durust iliskiler icinde olmayi ogret.Insanlari etkileme gucu var,boyle bir meslege yonlendir.Ikna uzerine tatminini boyle saglasin.Bir de yardim kuruluslarinda calismak ona cok iyi gelir,gonulluluk uzerine olan vakiflara yonlendirebilirsin.Bu arada soylediklerim net degil,gozden kacirdigim bir aci ozelligi dengeleyebilir,ters istikamete surebilir amatorum biliyorsun :)Ayy aynı ben, hep işin bu kısımlarını planlamaktan doğumu düşünmeye vaktim olmadı, organizasyon işini çok da güzel ayarlamıştım ama gel gör ki normal Doğum aniden gelince ne eşim ne oğlum planladıklarımı giyemedi, odayı süslemişler ayarladıklarımla sağolsun kardeşim görümcem ama akşam doğım yapıp sabah erken çıkınca doğru düzgün fotomuz bile olmadı, bende geldim evi süsledim hevesimi böyle alıyorum
Haftaya da yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum kısmet olursa pamuk kızıma abisiyle
Senin gönlüne göre olsun inŞAllah sezeryanın güzel yanı planları uygulayabilmek,
Aaaaa bizim için astroloji bakabilecek misin? Bakmazsan anlarım, bazen söylemek istemiyorum demiştin,
Ayşe Mina Öztürk 26.06.2017 20:27
Geçmiş olsun canım, gelen giden olur sen dinlenmene bak, kimse kusura bakmaz heralde, yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemesinler.
Aynen canım, benim oğlumda komşu gelmişti, annemden başka yardımcı olan da yoktu bana, annem çay vermişti, bayat çay verdiler diye söylenmiş, sanki çay içmeye gelmiş, k.v misafir gibi gelip gitti, annem bebekle mi benle mi misafirle mi ilgilensin insaf yani.Bu hemen gelen misafire deli oluyorum azcık sabredin sonra gelin veya geldin hasta ziyareti kısa olur ne oturuyorsunuz kaç saat , kadınlarda var içinde sanki hiç başlarına gelmedi , ilk doğumumda öyleydi yatak odasından çıkamıyordum bunalıyordum ıyyy
Canim amator olarak birkac sey soyleyeyim.Senin bu kiz erken evlenir,dikkat et kocaya kacar.Saka bir yana kacsa da birak iyi birine kacar :)Es secimi konusunda iyi yonlendir cunku ancak basarili biriyle mutlu olur yoksa ezmeye calisir.Parayla iliskisi konusunda iyi egitim vermeye calis.Suc ceza kavramini,ahlaki ilkeleri,tutumlu olmayi.Egitim hayati basarili olur.Biraz gizemli,disaridan cozulmesi kolay olmayan ama gizli sakli seylere merakli olabilir.Orada cok dikkatli ol.En yakin arkadasi ol,anlatsin her seyi.Bir de bazi kizlar vardir oyle cok guzel degildir ama etkileyicidir,ozlellikle gozleri.Senin kiz da cazibeli,etkileyici biri gibi gorunuyor.Sira disi seyler ilgisini ceker.En onemli ozelligi zekasi,insanlari etkileme gucu.Parmaginda oynatirsa sizi sasirma :)Dogumuyla birlikte maddi olarak iyiye gidersiniz.Aile olarak istediklerini verecek durumda olursunuz.Sonrasi da kendisi istediklerini verecek birini bulur zaten :)Senin dikkat etmen geren es konusunda guclu basarili birine yonlendir mutlu olamaz.Bir kiside karar kilmasini sagla.Tam karar verene kadar arkadas modunda kalmayi,duygusal istikrari ogret.Para konusunda durust olmayi,durust iliskiler icinde olmayi ogret.Insanlari etkileme gucu var,boyle bir meslege yonlendir.Ikna uzerine tatminini boyle saglasin.Bir de yardim kuruluslarinda calismak ona cok iyi gelir,gonulluluk uzerine olan vakiflara yonlendirebilirsin.Bu arada soylediklerim net degil,gozden kacirdigim bir aci ozelligi dengeleyebilir,ters istikamete surebilir amatorum biliyorsun :)
Bu hemen gelen misafire deli oluyorum azcık sabredin sonra gelin veya geldin hasta ziyareti kısa olur ne oturuyorsunuz kaç saat , kadınlarda var içinde sanki hiç başlarına gelmedi , ilk doğumumda öyleydi yatak odasından çıkamıyordum bunalıyordum ıyyy
Estağfurullah tatlım. Unutmaya çalışıyorum. Şükürler olsun darısı size inşallahAman canım hatırlatıp uzduysem kusura bakma. Kuzun kucağında ne güzel unut gitsin o anları.. bize de nasip olur insallah
Aynen bugun bende yıkandım fitil bile attım yok karnım rahatlamıyor gaz mı hu derece neden oldu hiç anlayamadım çok rahatsızımKarnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım
Yuhh :) neyse orası yine bir derece emzirme var deyip dışarı yollanıyor ama evde sakat :) muhabbeti bulan oturuyor seni düşünen yokBizde eşimin akrabaları
İlk akşam hastane odasında annem 26kişi saymış, ötesini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?