2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ee bizde de oluyo öyle hatta bugun 110-130 arası seyretti ama normal diyo doktor hatta perinatolog da normal dedi ay ben paranoyak olcam iyice normal diyorlarsa normaldir dimi
Tabikide normaldir canım. 170yi geçti diyorum 180lerr çıktı. Ve seninki stabil öylr olmuştur benim ani iniş çıkış ve kordon olunca bekletmedi doktor. Meğer boynunda kordonu olduğundan normal doğumu başlatamamış miniğim nefes alamamış. Of hatırlamak dahi istemiyorum o günü

Benimde saçlar maşalıydı
Kızım baya sinyal vermişte annesi anlamamış işte

Geçmiş olsun canım, gelen giden olur sen dinlenmene bak, kimse kusura bakmaz heralde, yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemesinler.

Valla canim mesela ben londradayim asla ama asla mecburi olmazsa sezeryan yapmiyorlAr son care ve buna anne bile karar vermiyor doktor gerekli gorurse egerki yoksa olmuyo bence en guzel ama turkiyede sirf para tuzagi yeterki se densin hemen diyo tabi sezeryan yapariz dunya parada aliyorlar orda

Kasilmalar oluyor ama duzenli degil

Aman canım hatırlatıp uzduysem kusura bakma. Kuzun kucağında ne güzel unut gitsin o anları.. bize de nasip olur insallah

Bende de var canım ama birkaç haftadır rahatsız etmedi. Lavmanda cok sıkıntı olur mu acaba. Ben doktora da soylemedim henuz
Bilmiyorum çok sıkıntı olur mu ama bi de utanirim diye düşünüyorum, dr.uma daha önce söylemiştim, normal doğumda belki sıkıntı olurdu ama sezeryanda olmaz dedi.

Geçmiş olsun canım, gelen giden olur sen dinlenmene bak, kimse kusura bakmaz heralde, yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemesinler.
Bu hemen gelen misafire deli oluyorum azcık sabredin sonra gelin veya geldin hasta ziyareti kısa olur ne oturuyorsunuz kaç saat , kadınlarda var içinde sanki hiç başlarına gelmedi , ilk doğumumda öyleydi yatak odasından çıkamıyordum bunalıyordum ıyyy

Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım

Canim amator olarak birkac sey soyleyeyim.Senin bu kiz erken evlenir,dikkat et kocaya kacar.Saka bir yana kacsa da birak iyi birine kacar :)Es secimi konusunda iyi yonlendir cunku ancak basarili biriyle mutlu olur yoksa ezmeye calisir.Parayla iliskisi konusunda iyi egitim vermeye calis.Suc ceza kavramini,ahlaki ilkeleri,tutumlu olmayi.Egitim hayati basarili olur.Biraz gizemli,disaridan cozulmesi kolay olmayan ama gizli sakli seylere merakli olabilir.Orada cok dikkatli ol.En yakin arkadasi ol,anlatsin her seyi.Bir de bazi kizlar vardir oyle cok guzel degildir ama etkileyicidir,ozlellikle gozleri.Senin kiz da cazibeli,etkileyici biri gibi gorunuyor.Sira disi seyler ilgisini ceker.En onemli ozelligi zekasi,insanlari etkileme gucu.Parmaginda oynatirsa sizi sasirma :)Dogumuyla birlikte maddi olarak iyiye gidersiniz.Aile olarak istediklerini verecek durumda olursunuz.Sonrasi da kendisi istediklerini verecek birini bulur zaten :)Senin dikkat etmen geren es konusunda guclu basarili birine yonlendir mutlu olamaz.Bir kiside karar kilmasini sagla.Tam karar verene kadar arkadas modunda kalmayi,duygusal istikrari ogret.Para konusunda durust olmayi,durust iliskiler icinde olmayi ogret.Insanlari etkileme gucu var,boyle bir meslege yonlendir.Ikna uzerine tatminini boyle saglasin.Bir de yardim kuruluslarinda calismak ona cok iyi gelir,gonulluluk uzerine olan vakiflara yonlendirebilirsin.Bu arada soylediklerim net degil,gozden kacirdigim bir aci ozelligi dengeleyebilir,ters istikamete surebilir amatorum biliyorsun :)

Annem kardeşim falan sağolsunlar iş bırakmıyorlar, Kv de pişirip taşırıyor, bende oturuyordum gelen gidenle ama oturmam iyi değilmiş artık yatıcam bakalım

Aynen canım, benim oğlumda komşu gelmişti, annemden başka yardımcı olan da yoktu bana, annem çay vermişti, bayat çay verdiler diye söylenmiş, sanki çay içmeye gelmiş, k.v misafir gibi gelip gitti, annem bebekle mi benle mi misafirle mi ilgilensin insaf yani.

Oyyy babası duymasın
Şaka bir yana teşekkür ediyorum canım,
Dediklerini not aldım ama bir kenara hayırlı evlat iyi insanlar olsunlar inşAllah

Bizde eşimin akrabaları
İlk akşam hastane odasında annem 26kişi saymış, ötesini düşün

Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım
Aynen bugun bende yıkandım fitil bile attım yok karnım rahatlamıyor gaz mı hu derece neden oldu hiç anlayamadım çok rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…