2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neler biliyon sen yaw :) benim oğlan için söyler misin bişeyler bakim merak ettim :) 31.10.2008 saat 09:05

Aynen bugun bende yıkandım fitil bile attım yok karnım rahatlamıyor gaz mı hu derece neden oldu hiç anlayamadım çok rahatsızım
Hee zaman bi süre rahatsız edip arada gevserdi sabahtan beri derilerim artık çatlayacak gibi on dakikada bir tuvalete gidiyorum baskıdan sıcakta da hiç çekilmiyor yaaa

Bir de söyleniyor ne ayıp ya, şu kadın miletine kadın milletinin ettiğini kimse etmez :))

canım benımkınde gerılık var bılıosun karın cevresı bır hafta ama benım de kafa cevresı 2 haftadan fazla gerılemiş asımetrık gelısme gerılıgı dedi haftada bır bakıyor kafa cevresı gerılıgı daha kotu beyın gelısımı acısından cok korkuyorum ya oyleyse 39 da alacaktı sezeryana ama bu durumda 38 bıtınce alacak ben de dayanamıyorm dedım bakalm 10 gun falan kaldı cok yoruldum artık korkudan

Hee zaman bi süre rahatsız edip arada gevserdi sabahtan beri derilerim artık çatlayacak gibi on dakikada bir tuvalete gidiyorum baskıdan sıcakta da hiç çekilmiyor yaaa
Ben yan yatıyorum sıkıntı yok oturamıyorum ayakta hiç duramıyorum

Allah korusun sağlıklıdır annesi Allah ın izniyle

Ben yan yatıyorum sıkıntı yok oturamıyorum ayakta hiç duramıyorum
Denedim canım Yan yattım geçmedi artık ovaladım bu defa da kızım cevap vermeye başladı :) yerim onun ayağını poposunu neresiyse babası bile mesajlasti

Denedim canım Yan yattım geçmedi artık ovaladım bu defa da kızım cevap vermeye başladı :) yerim onun ayağını poposunu neresiyse babası bile mesajlasti
Benim babaannem çıkış yolunu arıyor diyor durmadanarıyor galiba hakketen hem gergin hem hareketli garip bir durumdayım

Senin hazirlik olaylarini cok merak ediyordum,bayagi bisi yapmistin.Nasil oldu acaba diyordum :)Kiz sen son gunune kadar temizlik nasil yaptin.Durmadin ki bir yerinde :)Jiletci teyze gelmedi mi:)

Ben de oyle gidecegim hastaneye :)Cok abartmam anne makyaji,masum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…