Neler biliyon sen yaw :) benim oğlan için söyler misin bişeyler bakim merak ettim :) 31.10.2008 saat 09:05Canim amator olarak birkac sey soyleyeyim.Senin bu kiz erken evlenir,dikkat et kocaya kacar.Saka bir yana kacsa da birak iyi birine kacar :)Es secimi konusunda iyi yonlendir cunku ancak basarili biriyle mutlu olur yoksa ezmeye calisir.Parayla iliskisi konusunda iyi egitim vermeye calis.Suc ceza kavramini,ahlaki ilkeleri,tutumlu olmayi.Egitim hayati basarili olur.Biraz gizemli,disaridan cozulmesi kolay olmayan ama gizli sakli seylere merakli olabilir.Orada cok dikkatli ol.En yakin arkadasi ol,anlatsin her seyi.Bir de bazi kizlar vardir oyle cok guzel degildir ama etkileyicidir,ozlellikle gozleri.Senin kiz da cazibeli,etkileyici biri gibi gorunuyor.Sira disi seyler ilgisini ceker.En onemli ozelligi zekasi,insanlari etkileme gucu.Parmaginda oynatirsa sizi sasirma :)Dogumuyla birlikte maddi olarak iyiye gidersiniz.Aile olarak istediklerini verecek durumda olursunuz.Sonrasi da kendisi istediklerini verecek birini bulur zaten :)Senin dikkat etmen geren es konusunda guclu basarili birine yonlendir mutlu olamaz.Bir kiside karar kilmasini sagla.Tam karar verene kadar arkadas modunda kalmayi,duygusal istikrari ogret.Para konusunda durust olmayi,durust iliskiler icinde olmayi ogret.Insanlari etkileme gucu var,boyle bir meslege yonlendir.Ikna uzerine tatminini boyle saglasin.Bir de yardim kuruluslarinda calismak ona cok iyi gelir,gonulluluk uzerine olan vakiflara yonlendirebilirsin.Bu arada soylediklerim net degil,gozden kacirdigim bir aci ozelligi dengeleyebilir,ters istikamete surebilir amatorum biliyorsun :)
Hee zaman bi süre rahatsız edip arada gevserdi sabahtan beri derilerim artık çatlayacak gibi on dakikada bir tuvalete gidiyorum baskıdan sıcakta da hiç çekilmiyor yaaaAynen bugun bende yıkandım fitil bile attım yok karnım rahatlamıyor gaz mı hu derece neden oldu hiç anlayamadım çok rahatsızım
Bir de söyleniyor ne ayıp ya, şu kadın miletine kadın milletinin ettiğini kimse etmez :))Aynen canım, benim oğlumda komşu gelmişti, annemden başka yardımcı olan da yoktu bana, annem çay vermişti, bayat çay verdiler diye söylenmiş, sanki çay içmeye gelmiş, k.v misafir gibi gelip gitti, annem bebekle mi benle mi misafirle mi ilgilensin insaf yani.
canım benımkınde gerılık var bılıosun karın cevresı bır hafta ama benım de kafa cevresı 2 haftadan fazla gerılemiş asımetrık gelısme gerılıgı dedi haftada bır bakıyor kafa cevresı gerılıgı daha kotu beyın gelısımı acısından cok korkuyorum ya oyleyse 39 da alacaktı sezeryana ama bu durumda 38 bıtınce alacak ben de dayanamıyorm dedım bakalm 10 gun falan kaldı cok yoruldum artık korkudanMerhaba hanımlar. Bugun perinatolog kontrolumuz vardı. Karın geriliği devam ediyor 2 haftadan biraz fazla ama kilo aldığı için sorun yok, yani acil bir durum yokmuş. 10 günde 250 gr almış şuan 2470 olmuşuz. 3 gunde bir takibe devam edilecek. Once 37yi sonra 38i doldurmak istiyor doktorlar ama benim hiç o kadar sabrım yok napacam bilmiyorum.
Ben yan yatıyorum sıkıntı yok oturamıyorum ayakta hiç duramıyorumHee zaman bi süre rahatsız edip arada gevserdi sabahtan beri derilerim artık çatlayacak gibi on dakikada bir tuvalete gidiyorum baskıdan sıcakta da hiç çekilmiyor yaaa
Allah korusun sağlıklıdır annesi Allah ın izniylecanım benımkınde gerılık var bılıosun karın cevresı bır hafta ama benım de kafa cevresı 2 haftadan fazla gerılemiş asımetrık gelısme gerılıgı dedi haftada bır bakıyor kafa cevresı gerılıgı daha kotu beyın gelısımı acısından cok korkuyorum ya oyleyse 39 da alacaktı sezeryana ama bu durumda 38 bıtınce alacak ben de dayanamıyorm dedım bakalm 10 gun falan kaldı cok yoruldum artık korkudan
Denedim canım Yan yattım geçmedi artık ovaladım bu defa da kızım cevap vermeye başladı :) yerim onun ayağını poposunu neresiyse babası bile mesajlastiBen yan yatıyorum sıkıntı yok oturamıyorum ayakta hiç duramıyorum
Benim babaannem çıkış yolunu arıyor diyor durmadanDenedim canım Yan yattım geçmedi artık ovaladım bu defa da kızım cevap vermeye başladı :) yerim onun ayağını poposunu neresiyse babası bile mesajlasti
Senin hazirlik olaylarini cok merak ediyordum,bayagi bisi yapmistin.Nasil oldu acaba diyordum :)Kiz sen son gunune kadar temizlik nasil yaptin.Durmadin ki bir yerinde :)Jiletci teyze gelmedi mi:)Ay hele bizim hazırlıklar öyle tuhaf olduki. O gün gündüzden evde temizlik yapıyorduk teyzemle. Hastaneye götüreceğim hediyelikleri kolilere koyduk herşeyi planladık. Çikolatamız bile o sabah geldi hatta temizlik yapıyoruz diye buzdolabına ambalajını bile açamadan koymuştum. Evde iğneden ipliğe heryeri temizledik üstüne avmde gezdim sewdiğimiz bi cafede yemekte yedikaniden hastaneye geçince annemler nekadarını getirebildiyse ne kadarı yetiştiyse okadarı olsu gayette güzel oldu yalnız en korktuğum şey başıma geldi bayramın son günü ağdaya gidecektim kıllı kıllı yakalandım doğuma. Hastanede sürekli tüylerim var diyip durdum :))) doktorumuzla bir hukukumuz vardı şu güne kadar taki sondamı onun takacağını duyana kadar
Bu sıcakta olmaz diye düşünüyorumKızlar şu sling kangurular hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Ben de oyle gidecegim hastaneye :)Cok abartmam anne makyaji,masum :)Ohh ohhh bak senin kız tüm planlarını gerçekleştirmeni beklemiş, aferin ona,
Bizim evlilik yıldönümümüzde, abiyi ananeye bırakıp biraz gezip süpriz bir yere yemeğe götürecekti eşim, ağrım olduğu halde ihtimal vermediğim için giyindim süslendim makyajlı halde çıktım evden sonra su gelince o kılıkta hastaneyeebe beni görünce iki kere durup baktı
Kiz babam da hep boyle der :)mayhosmelek Allah iyiliğini versin senin he mi :)))
Ayy allh seni yaa normal olsun normal....Bendee ne olur kesin benii
Sırada ben varim bekleyin lütfen:))Dogurmak istiyrumm
Ayy allh seni yaa normal olsun normal....Bendee ne olur kesin benii
sıcağa dayanamicam gelsin yaa...o zaman hep birlikte doguralimmSırada ben varim bekleyin lütfen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?