2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım uzulerek daha kotu oldu hep duadan baska bısey yok allahım ne dılerse o bende dun cok kotuyum dedım o da zaten tamam 38 de alırız haftaya bı bakalım dedi bence de ınsallah minnak minyon tatlış olcaklar başka bırsey olmayacak sana da dua edıcem uzulmeyelım

Ben de doğumdan sonra kullanan arkadaşları okuduğum için sordum dr.uma, yok kullanmicaksin dedi.benim pıhtılaşmam düşük seviyede olduğu için heralde, pıhtılaşma seviyesine göre söyler dr.Benim mthfr ler heterozigot sadece.

Benim doğumum çarşamba, p.tesi akşam 9 gibi yap son iğneni dedi, Salı yapmicam..trioid ilacını da doğuma kadar kullanıcam, doğumdan sonra tahlil yaptırıp duruma göre karar verilecek devam edip etmeyeceğim. .Benim hamilelikte çıktı trioid daha önce yoktu.

Kızlar canınızı sıkmayın dicem zor biliyorum ama. Haziran annelerini takip ediyodum, orda da bi arkadas vardı kafa çevresi hep gerideydi, galiba diğer ölçümleri de, doğum yapmış ve bebeği sağlıklı sadece kafası küçükmüş..inşallah sizinkiler de sağlıkla gelecek.

Canim benim drum sezeryan öncesi pıhtılaşma ile ilgili tahlil istedi.dogum öncesi senden de ister belki
Canim sali sezeryanim var bi hafta oncesine kadar yoktu bu sikinti ameliyatta sorun olmazsa ben idare ederim.sabah 7de gel 8de ameliyata alalim dedi tahlil için zamanım yok sende de oluyor muydu morarma?

Kizlar temmuz ayina 2 saat kaldi.bakalim temmuzun ilk doğum yapanı kim olacak
Canim sali sezeryanim var bi hafta oncesine kadar yoktu bu sikinti ameliyatta sorun olmazsa ben idare ederim.sabah 7de gel 8de ameliyata alalim dedi tahlil için zamanım yok sende de oluyor muydu morarma?
Yok canim ben de öyle bir sorun yoktu.sanirim sezeryan öncesi rutin tahlil benim ki

ayy canım cidden mi ınsallah benımkı de oyledır rabbim yuzumuze baksın kafası kucuk olur sadece bı sorun yaratmaz ınsallah benımkı de

Senin bebis saglikla bir dogsun cok sevinecegim.Valla ya ne cektin bu hamilelikte.Kasintin hafifledi mi?

ayy canım cidden mi ınsallah benımkı de oyledır rabbim yuzumuze baksın kafası kucuk olur sadece bı sorun yaratmaz ınsallah benımkı de
Canim arkadaşın 37.haftada dogum yapti.2kilo doğdu kızı kafa çalıda küçüktü.ama masallah kuveze girmedi.hem de cok sağlıklı hic sorunu olması.icini ferah tüt inşallah sağlıklı olacak.

Dr.lar bi sorun olabilir bile demişlerdi, yanlış hatirlamiyosam onun geriliği 4 hafta filandı, sorunsuz doğduğunu, sadece kafasının biraz küçük olduğunu yazmıştı, şapkalar düşüyor kafasından diye..Çok öyle okudum bu bebek sağlıksız diyipte sağlıkla doğum yapanları, inşallah sizin de hepimizin de sağlıkla gelecek bebişleri.

Ayhhh ayni bende öyleydim, balayında bir tedirginlik hali sanki gizli iş yapmışız gibi, Allah eksikliklerini göstermesin babalarımızın

aredhels kızı Betül dünyamıza gelmiş bulunmakta :)
Yalnız ben boyna haber veriyorum, bizim kız bekliyor hâla :)
Ooo maşallah Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Haziranın son annesi aredhels mi oldu şimdi? Yalnız Amine Busra sana maşallah canım. Ne kadar çok arkadaşı haber verdin.Tanışıyor musun haber verdiğin arkadaşlarla?

Ay siz 18günlük mü oldunuz tütütüüü MaŞAllah
Süt hem su hem besin ihtiyacını karşılar demişti bana oğlumda 3/6ay arası yaza gelmişti çok da terleyen bir çocuktu, mama vermeyince suya gerek yok diye düşünüyorum ama ptesi kontrolümüz var sorarım inŞAllah

Evet canım çok yakın arkadaş olduk çok şükür ben haber veremezsem onlar haber verirler artık sizlerede :)

Senin bebis saglikla bir dogsun cok sevinecegim.Valla ya ne cektin bu hamilelikte.Kasintin hafifledi mi?
evet canım cok cektım cok ıstedım okadar tedavı tup bebek sonunda oldu galıba cok ıstedım hayırlısını ıstedım hep ama ınsallah sınavımdır okadar yoruldum ki yaralarım azaldı kortızon kullanıyorum ama kasıntım devam doğurunca gececekmiş buna da şükür katlanıyorum cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…