Tiroidim düşmüş diye biraktim ben artik ilaclardan biktimkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğumdan sonra kullanılıyor mu bu iğne bilginiz var mı? veya doğum yapanlar ne yaptılar? aynı şekilde tiroid ilacını da doğumdan sonra bırakıyor muyuz acaba?
aynen canım uzulerek daha kotu oldu hep duadan baska bısey yok allahım ne dılerse o bende dun cok kotuyum dedım o da zaten tamam 38 de alırız haftaya bı bakalım dedi bence de ınsallah minnak minyon tatlış olcaklar başka bırsey olmayacak sana da dua edıcem uzulmeyelımcanım birşey olmaz inşallah dua edelim ne yapacağız başka. Rabbim ol derse olur.. bende hesap ediyordum bugün artık doğum vaktini kesinleştirirz diye ama olmadı. pazartesi kontrol var, biraz ısrar edeceğim çok stresliyim diye. bence bizimkiler minnoş olacak sadece. başka bir sıkıntıları olmayacak inşallah
Ben de doğumdan sonra kullanan arkadaşları okuduğum için sordum dr.uma, yok kullanmicaksin dedi.benim pıhtılaşmam düşük seviyede olduğu için heralde, pıhtılaşma seviyesine göre söyler dr.Benim mthfr ler heterozigot sadece.kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğumdan sonra kullanılıyor mu bu iğne bilginiz var mı? veya doğum yapanlar ne yaptılar? aynı şekilde tiroid ilacını da doğumdan sonra bırakıyor muyuz acaba?
Benim doğumum çarşamba, p.tesi akşam 9 gibi yap son iğneni dedi, Salı yapmicam..trioid ilacını da doğuma kadar kullanıcam, doğumdan sonra tahlil yaptırıp duruma göre karar verilecek devam edip etmeyeceğim. .Benim hamilelikte çıktı trioid daha önce yoktu.kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğumdan sonra kullanılıyor mu bu iğne bilginiz var mı? veya doğum yapanlar ne yaptılar? aynı şekilde tiroid ilacını da doğumdan sonra bırakıyor muyuz acaba?
Annem suslenmisken tam sirasi demis,bastirmis :)Benimde saçlar maşalıydı
Kızım baya sinyal vermişte annesi anlamamış işte
Kızlar canınızı sıkmayın dicem zor biliyorum ama. Haziran annelerini takip ediyodum, orda da bi arkadas vardı kafa çevresi hep gerideydi, galiba diğer ölçümleri de, doğum yapmış ve bebeği sağlıklı sadece kafası küçükmüş..inşallah sizinkiler de sağlıkla gelecek.aynen canım uzulerek daha kotu oldu hep duadan baska bısey yok allahım ne dılerse o bende dun cok kotuyum dedım o da zaten tamam 38 de alırız haftaya bı bakalım dedi bence de ınsallah minnak minyon tatlış olcaklar başka bırsey olmayacak sana da dua edıcem uzulmeyelım
Canim sali sezeryanim var bi hafta oncesine kadar yoktu bu sikinti ameliyatta sorun olmazsa ben idare ederim.sabah 7de gel 8de ameliyata alalim dedi tahlil için zamanım yokCanim benim drum sezeryan öncesi pıhtılaşma ile ilgili tahlil istedi.dogum öncesi senden de ister belki
Yok canim ben de öyle bir sorun yoktu.sanirim sezeryan öncesi rutin tahlil benim kiCanim sali sezeryanim var bi hafta oncesine kadar yoktu bu sikinti ameliyatta sorun olmazsa ben idare ederim.sabah 7de gel 8de ameliyata alalim dedi tahlil için zamanım yoksende de oluyor muydu morarma?
ayy canım cidden mi ınsallah benımkı de oyledır rabbim yuzumuze baksın kafası kucuk olur sadece bı sorun yaratmaz ınsallah benımkı deKızlar canınızı sıkmayın dicem zor biliyorum ama. Haziran annelerini takip ediyodum, orda da bi arkadas vardı kafa çevresi hep gerideydi, galiba diğer ölçümleri de, doğum yapmış ve bebeği sağlıklı sadece kafası küçükmüş..inşallah sizinkiler de sağlıkla gelecek.
Senin bebis saglikla bir dogsun cok sevinecegim.Valla ya ne cektin bu hamilelikte.Kasintin hafifledi mi?aynen canım uzulerek daha kotu oldu hep duadan baska bısey yok allahım ne dılerse o bende dun cok kotuyum dedım o da zaten tamam 38 de alırız haftaya bı bakalım dedi bence de ınsallah minnak minyon tatlış olcaklar başka bırsey olmayacak sana da dua edıcem uzulmeyelım
Canim arkadaşın 37.haftada dogum yapti.2kilo doğdu kızı kafa çalıda küçüktü.ama masallah kuveze girmedi.hem de cok sağlıklı hic sorunu olması.icini ferah tüt inşallah sağlıklı olacak.ayy canım cidden mi ınsallah benımkı de oyledır rabbim yuzumuze baksın kafası kucuk olur sadece bı sorun yaratmaz ınsallah benımkı de
Dr.lar bi sorun olabilir bile demişlerdi, yanlış hatirlamiyosam onun geriliği 4 hafta filandı, sorunsuz doğduğunu, sadece kafasının biraz küçük olduğunu yazmıştı, şapkalar düşüyor kafasından diye..Çok öyle okudum bu bebek sağlıksız diyipte sağlıkla doğum yapanları, inşallah sizin de hepimizin de sağlıkla gelecek bebişleri.ayy canım cidden mi ınsallah benımkı de oyledır rabbim yuzumuze baksın kafası kucuk olur sadece bı sorun yaratmaz ınsallah benımkı de
Kızlar şu sling kangurular hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Amanin :)Baba faktoru tabi.Bende bir baba var.Evlendikten sonra esimle yanlarina gitmistik.El ele tutusmustuk birden babam karsimiza cikinca esimi bir ittim.Evli oldugumuzu unutmusum :)Bir de gece uyuyacagiz,babam yatmiyor.Ben de onun yaninda esimle ayni odaya gidemiyorum.Bu babalar fena :)
Ooo maşallah Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Haziranın son annesiaredhels kızı Betül dünyamıza gelmiş bulunmakta :)
Yalnız ben boyna haber veriyorum, bizim kız bekliyor hâla :)
Bende 3gun oncesine kadar oyle giydiriyordum ama 3gundur cok sicak oldu kafasi sirti terlemeye basladi bizimkinin 18gunluk olduk biz hareketlenmeye basladi artik iyice terliyor bide su meselesi kafama takildi ogluma ek gidaya kadar hic su vermedim ama sonbaharda dogmustu simdi hava cok sicakya acaba susuyormu diyorum aklim takildi daha doktora gitmeyede cok var
Evet canım çok yakın arkadaş olduk çok şükür ben haber veremezsem onlar haber verirler artık sizlerede :)Ooo maşallah Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Haziranın son annesiaredhels mi oldu şimdi? Yalnız Amine Busra sana maşallah canım. Ne kadar çok arkadaşı haber verdin.Tanışıyor musun haber verdiğin arkadaşlarla?
evet canım cok cektım cok ıstedım okadar tedavı tup bebek sonunda oldu galıba cok ıstedım hayırlısını ıstedım hep ama ınsallah sınavımdır okadar yoruldum ki yaralarım azaldı kortızon kullanıyorum ama kasıntım devam doğurunca gececekmiş buna da şükür katlanıyorum cok saol canımSenin bebis saglikla bir dogsun cok sevinecegim.Valla ya ne cektin bu hamilelikte.Kasintin hafifledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?