insallah canım inşallahhhCanim arkadaşın 37.haftada dogum yapti.2kilo doğdu kızı kafa çalıda küçüktü.ama masallah kuveze girmedi.hem de cok sağlıklı hic sorunu olması.icini ferah tüt inşallah sağlıklı olacak.
ınsallah canım cok saol ıcımı ferahlatttın biraz gerı kalanlarımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallahDr.lar bi sorun olabilir bile demişlerdi, yanlış hatirlamiyosam onun geriliği 4 hafta filandı, sorunsuz doğduğunu, sadece kafasının biraz küçük olduğunu yazmıştı, şapkalar düşüyor kafasından diye..Çok öyle okudum bu bebek sağlıksız diyipte sağlıkla doğum yapanları, inşallah sizin de hepimizin de sağlıkla gelecek bebişleri.
Işık mi tutsak aşağıdan ışığa yoneliyolarmis ya ışığı gören gelsin
cok saol canım onun da benımkı gıbıymiş bızım de kalpte parlaklık var gecmedı de hepsı bıarada bak o saglıkla almıs kucagına ılk kontrolde ınsallah devamıda gelmıstır ben de buraya saglıkla aldım kucagıma yazıcam ınsallah allah bana da o gunu gosterecek hep ınandım korktum ama hep dua ettim 3 yıldır dua edıyorum hamılelık boyunca da neler yaşadım buna da çok şükür hala tup bebekle hamile kalmayı bekleyen okadar cok kısı var kı okadar zor bır süreç ki allah bızr nasıp ettı daha kotusunu gostermesin 2 hafta sonra bebegım kucagımda tek sorunum aglaması olur ınsallah
Sonrası da sağlıklı gitmiş canım. 2017 haziran annelerinde nicki efsunsuz olan bir arkadaş. Msjlarina bakabilirsin, ona sorabilirsin aklına takilan soruları istersen.cok saol canım onun da benımkı gıbıymiş bızım de kalpte parlaklık var gecmedı de hepsı bıarada bak o saglıkla almıs kucagına ılk kontrolde ınsallah devamıda gelmıstır ben de buraya saglıkla aldım kucagıma yazıcam ınsallah allah bana da o gunu gosterecek hep ınandım korktum ama hep dua ettim 3 yıldır dua edıyorum hamılelık boyunca da neler yaşadım buna da çok şükür hala tup bebekle hamile kalmayı bekleyen okadar cok kısı var kı okadar zor bır süreç ki allah bızr nasıp ettı daha kotusunu gostermesin 2 hafta sonra bebegım kucagımda tek sorunum aglaması olur ınsallah
Ben hic anlamam canim umarim bilgisi olan arkadaslar yazar :)Kızlar 2-3dakikaya bir 30-50 saniye kasilmam oluyor ama agrim yok. Bu arada bebekte hareket ediyor. Acaba bebek hareketlwrini kasilma olarak hissdiyor olabilir miyim? Ben bu doğum isini anlayamayacagim galiba yaa! Adet sancisi gb diyoraunuz ya benim adetlerim agrisiz oluyor.
Herkes o an gelince anlarsin diyor. Bence o an simdi degil:))) Beklemeye devam o zamanBen hic anlamam canim umarim bilgisi olan arkadaslar yazar :)
Ahahaha anam herkes oyle diyorda :) daha once yasamamis biri olarak hic anlamicakmisim gibi geliyor bana :)))Herkes o an gelince anlarsin diyor. Bence o an simdi degil:))) Beklemeye devam o zaman
Tiroidim düşmüş diye biraktim ben artik ilaclardan biktim
Akşam saat 7 de 38 di canım ben 2 defa duş aldım ama ne fayda yarın doktora gideceğim inşallah bayılmadan eve gelirimGeçmiş olsun canım. Saat 7de 38se gün iç 40 olamaz canım. Nem çoktu bugünevde olmama rağmen ter döktüm. Duş almanın dışında 5 kere değiştm üstümü.. yarın daha beter. Allah yardımcımız olsun
Canim bi gulme geldi sen anlatirken ama bravo birakmiyo bak seni enistemiz :)ben 30#derecede calistiriyorumEşiyle arasında vucut sıcaklık farkı çok olan var mı?Klimayı açarken eşimin beli tutuldu,bende bişi yok.O iyileşsin diye açmadık ben havale geçiriyordum.Şu an açmaya başladık ben ince bir atletle uyuyorum o kazakla.Ben ince bir pike alıyorum üstüme o kalın battaniye.Bu sefer de nezle başlangıcında.O üşüyüp uyanıyor artık kapat diye,ben sırılsıklam uyanıp açıyorum tekrar.Hasta olmamak için kendini sıkıyormuş,bir bıraksa yatak döşek yatacakmış.Bir de o bakıyor bana.Umarım doğumdan sonra bu ateş nöbetleri biter.Bebekle aynı odada uyuyamayız.Bir ay dayanacağım artık devam ederse de.Antalya da,İzmir,Adana da yaşayan arkadaşlar bebekle klimayı nasıl açacaksınız?
Ayaklarini soguk suya koy canim kovan hep yaninda olsun uzatip yuksekte yatcan son zamanlar zor Allah yardimciniz olsun tum bekleyenlerin..Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
Sıcaktan napicami şaşırmış durumdayım ayaklarımın şişi ne yapsam inmiyor ıkı gündür ellerim ve dudaklarım da şişmeye başladı silikonlu gibi hissediyorum dudaklarımı annem kıyamıyor halime sürekli basimdaydi o da şaşırdı napicani konuş doktorla gün al artık dayanamicaksin diyo sürekli tansiyonum çok düşüyor nabız inanılmaz yükseliyor korkuyo
Sorma ya dönerken karnimin içi aciyor.. bari dogsalardi da oyle uykusuz olsaydikArtik uyku da kalmadı
Degil mi :))) Her sabah bugun gelir mi acaba diye uyaniyorum.Sorma ya dönerken karnimin içi aciyor.. bari dogsalardi da oyle uykusuz olsaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?