2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım cok saol ıcımı ferahlatttın biraz gerı kalanlarımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah

cok saol canım onun da benımkı gıbıymiş bızım de kalpte parlaklık var gecmedı de hepsı bıarada bak o saglıkla almıs kucagına ılk kontrolde ınsallah devamıda gelmıstır ben de buraya saglıkla aldım kucagıma yazıcam ınsallah allah bana da o gunu gosterecek hep ınandım korktum ama hep dua ettim 3 yıldır dua edıyorum hamılelık boyunca da neler yaşadım buna da çok şükür hala tup bebekle hamile kalmayı bekleyen okadar cok kısı var kı okadar zor bır süreç ki allah bızr nasıp ettı daha kotusunu gostermesin 2 hafta sonra bebegım kucagımda tek sorunum aglaması olur ınsallah

Kızlar 2-3dakikaya bir 30-50 saniye kasilmam oluyor ama agrim yok. Bu arada bebekte hareket ediyor. Acaba bebek hareketlwrini kasilma olarak hissdiyor olabilir miyim? Ben bu doğum isini anlayamayacagim galiba yaa! Adet sancisi gb diyoraunuz ya benim adetlerim agrisiz oluyor.

Karnimin her gerilmesinde tuvaletim geliyor. 5dk ya bir tuvalete gidiyorum neredeyse. Bebek baski mi yapiyor acaba?

Sonrası da sağlıklı gitmiş canım. 2017 haziran annelerinde nicki efsunsuz olan bir arkadaş. Msjlarina bakabilirsin, ona sorabilirsin aklına takilan soruları istersen.

Ben hic anlamam canim umarim bilgisi olan arkadaslar yazar :)

Akşam saat 7 de 38 di canım ben 2 defa duş aldım ama ne fayda yarın doktora gideceğim inşallah bayılmadan eve gelirim

Canim bi gulme geldi sen anlatirken ama bravo birakmiyo bak seni enistemiz :)ben 30#derecede calistiriyorum

Ayaklarini soguk suya koy canim kovan hep yaninda olsun uzatip yuksekte yatcan son zamanlar zor Allah yardimciniz olsun tum bekleyenlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…