2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy babası duymasın
Şaka bir yana teşekkür ediyorum canım,
Dediklerini not aldım ama bir kenara hayırlı evlat iyi insanlar olsunlar inşAllah
Amanin :)Baba faktoru tabi.Bende bir baba var.Evlendikten sonra esimle yanlarina gitmistik.El ele tutusmustuk birden babam karsimiza cikinca esimi bir ittim.Evli oldugumuzu unutmusum :)Bir de gece uyuyacagiz,babam yatmiyor.Ben de onun yaninda esimle ayni odaya gidemiyorum.Bu babalar fena :)

Ayy ben bu

sıcağa dayanamicam gelsin yaa...o zaman hep birlikte doguralimm
Gel dedikçe tepiyor baska bir atraksiyon yok. Herkes dogsun diye gozunun icine baktikca naz yapiyor galiba. Benim hamilelikten yana sorunum yok, soranlardan bıktım. Cok şükür Rabbim nasip etti ondan sikayet hakki gormuyorum kendimde. Bir once gelsin ki daha birbirimize alisma duzenimiz olacak ona alisalim bir an once istiyorum.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. daha dogurmayanlarada allah güç versin bu sıcakta yanıyor ortalık
Ayy senin gün dolunca hamilelik takvimi gitmiş bayağı bir boş kalmış değişik geldi bi eksiklik hissettim

aynen fragman valla.. hele bugün.. ayrı berbat.. dev klima lazım şehrin ortasına anca soğuruz valla mecbur çalışacak bebek doğunca klima dayanamaz yavrular yoksa
Oğlum hasta oldu bugün onu doktora götürdük saat 7 de eve dönerken bile 38 dereceydi gün içinde 40 küstürdü herhalde ya ölecektim sıcaktan

Bende 3gun oncesine kadar oyle giydiriyordum ama 3gundur cok sicak oldu kafasi sirti terlemeye basladi bizimkinin 18gunluk olduk biz hareketlenmeye basladi artik iyice terliyor bide su meselesi kafama takildi ogluma ek gidaya kadar hic su vermedim ama sonbaharda dogmustu simdi hava cok sicakya acaba susuyormu diyorum aklim takildi daha doktora gitmeyede cok var

Geçmiş olsun canım. Saat 7de 38se gün iç 40 olamaz canım. Nem çoktu bugün evde olmama rağmen ter döktüm. Duş almanın dışında 5 kere değiştm üstümü.. yarın daha beter. Allah yardımcımız olsun

Ben tam senin oldugun zamanda dogum olsun istiyorum 7 gin kala :)

canım birşey olmaz inşallah dua edelim ne yapacağız başka. Rabbim ol derse olur.. bende hesap ediyordum bugün artık doğum vaktini kesinleştirirz diye ama olmadı. pazartesi kontrol var, biraz ısrar edeceğim çok stresliyim diye. bence bizimkiler minnoş olacak sadece. başka bir sıkıntıları olmayacak inşallah

Kizlar ayaklarim artik sismeyi gecti morariyor hatta 2 ayri yerde bi yere carpmisim gibi kucuk morluklar kaldi yukari kaldirdigim anda normale donuyor rengi 4 gun kaldi doguma doktorum p.tesiye kadar yok eşim cok endiseli kan pihtilasmasi olacak diye yaklasik 1 haftadir boyle ama artik ciddi anlamda rahatsiz ediyor beni

Geçmiş olsun canım. .Sıcaklar bizi mavettiii.

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğumdan sonra kullanılıyor mu bu iğne bilginiz var mı? veya doğum yapanlar ne yaptılar? aynı şekilde tiroid ilacını da doğumdan sonra bırakıyor muyuz acaba?

Cnm ben doğumdan sonra kullandım.. bu doğumum da kullanırmıyım bilmiyorum doktorum henüz bişey demedi

Canim benim drum sezeryan öncesi pıhtılaşma ile ilgili tahlil istedi.dogum öncesi senden de ister belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…