2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba sicaktan hepimiz fenalardayiz bune ya 2 dk uyku yok su gibi uyniyorum dusta soguk su altinda uyuyacam artk gunde kac kere gir cik su gibi oluyorum ayh napicaz ya daha 2 haftam var

ay kızlar herkes benim horlamamdan şikayetçi 3 gündür annemlerdeyim videoya almışlar evde eşim diyodu çok tıkanıyorsun horluyorsun diye de bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum kilolardan mı acaba geçer mi kalıcı mı olur

Anlarsin canim.anlarsin sknti etme suan bebegin yeri dar hareketlerini kasilma gibi hissediyorsun bi lavaboya git uzan rahatlarsin. Eger bu kasilmalar devaminda sanci kasik agrisi gelirse hastaneye basvurursun. Bunlar noormal suan.

Galiba sicaktan hepimiz fenalardayiz bune ya 2 dk uyku yok su gibi uyniyorum dusta soguk su altinda uyuyacam artk gunde kac kere gir cik su gibi oluyorum ayh napicaz ya daha 2 haftam var
Bende senin gibiyim çok sıcak klima açıyorum ama elim ayağım ateş gibi soğumuyo gece uykusu da yok 2 hafta hayirlisiyla bi geçseydi bebislerimizı kucağımıza alsaydık ins

Kramp giriyor karnıma nasıl acıyor varya aman allahım kıpırdayamıyorum resmen çok kötü

Kızlar bu bebegin yeri daralır haraket edemez mevzusu bize hic ugramadi kizim halaa tekmeleri savuruyor

Kızlar benim 3 yasinda bi cocugum var 1 haftaya kadarda dogumum sezeryan olucam 2 gün yaticam hastanede. Oğlum şimdiye kadar başkasının yanında uyumamis. Uyumayi bırakın en fazla çok nadir 1-2 saat annem kV ile kalmıştır. Oyüzden babasıyla kalsın istiyorum 2 gece. Esimde bi yandan olmaz benim de hastanede yatmam lazım. En kötü oğlumuzda yatar hastane de diyo. Olmaz diyorum anlatamıyorum. Sizlerden böyle bişey yapan var mı. Olmayacağını nasıl anlatayım.

canım çok geçmiş olsun daha yeni gördüm adanadasın sende sıcaklarla nasıl yapıyosun burası yangın yeri alev alev gibi.bir de üstüne aniden sancı kasılma korkuyla hastane yolu çok sevindim düzelmesine

Boyle bisi basima gelmedi canim ama inat bir kocam oldugu icin ustune gitme yavas yavas isle instlasirsan oda seninle inatlasir canim en azindan benimki oyle

Anlarsin canim.anlarsin sknti etme suan bebegin yeri dar hareketlerini kasilma gibi hissediyorsun bi lavaboya git uzan rahatlarsin. Eger bu kasilmalar devaminda sanci kasik agrisi gelirse hastaneye basvurursun. Bunlar noormal suan.
6 gun kaldi normal olmasin artiiik:)))

Benim kanamam cok azaldi ama hala bitmedi gobek 9.gun dustu bizim
Benim hic kanamam olmadi desem yeridir. Dunden beride hic yok acaba kanım mı kalmadi Bizim yarin 9.gun kupkuru ama bakalim ne zaman dusecek.

Cnm benim iki bebeğiminde tam 11 günlükken düşmüştü. Mekke'ye gömdük Arafat dağına :)
Ne guzel yere gommussunuz :) Ben eve ascam cerceve yapip.
Gamastana basladim bakalim insallah hemen gecer alirim e vitamini de .

Al_pi kelebek19 dün, aredhels bugun bebeklerine kavustular canim eklersin inşallah musait olunca :)
Allah anali babali buyutsun.. kelebek19 aredhels bahtlari acik olsun..

doğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
Ama tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina alman

Ama tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina alman

Hepimiz az da olsa korkuyoruz cnm , slkma canını
Bende korkuyorum ama faydası yok ,stres yapma artık sayılı gunumuz kalmış stres endişe iyi gelmez ,bebiş te hisseder annesiiiiii
Bebegim artık gelsin diye bakıyorum resmen, ne olcaksa olsun , bitsin gitsin o sancılar o agrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…