Anlarsin canim.anlarsin sknti etme suan bebegin yeri dar hareketlerini kasilma gibi hissediyorsun bi lavaboya git uzan rahatlarsin. Eger bu kasilmalar devaminda sanci kasik agrisi gelirse hastaneye basvurursun. Bunlar noormal suan.Kızlar 2-3dakikaya bir 30-50 saniye kasilmam oluyor ama agrim yok. Bu arada bebekte hareket ediyor. Acaba bebek hareketlwrini kasilma olarak hissdiyor olabilir miyim? Ben bu doğum isini anlayamayacagim galiba yaa! Adet sancisi gb diyoraunuz ya benim adetlerim agrisiz oluyor.
Bende senin gibiyim çok sıcak klima açıyorum ama elim ayağım ateş gibi soğumuyo gece uykusu da yok 2 hafta hayirlisiyla bi geçseydi bebislerimizı kucağımıza alsaydık insGaliba sicaktan hepimiz fenalardayiz bune ya 2 dk uyku yok su gibi uyniyorum dusta soguk su altinda uyuyacam artk gunde kac kere gir cik su gibi oluyorum ayh napicaz ya daha 2 haftam var
Oh en azindan klima var bizde oda yok :)Bende senin gibiyim çok sıcak klima açıyorum ama elim ayağım ateş gibi soğumuyo gece uykusu da yok 2 hafta hayirlisiyla bi geçseydi bebislerimizı kucağımıza alsaydık ins
Uyku da neArtik uyku da kalmadı
canım çok geçmiş olsun daha yeni gördüm adanadasın sende sıcaklarla nasıl yapıyosun burası yangın yeri alev alev gibi.bir de üstüne aniden sancı kasılma korkuyla hastane yolu çok sevindim düzelmesineGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Tekme degil ama hareketlere devam masallah minyon oldugu icin galibaKızlar bu bebegin yeri daralır haraket edemez mevzusu bize hic ugramadi kizim halaa tekmeleri savuruyor
Boyle bisi basima gelmedi canim ama inat bir kocam oldugu icin ustune gitme yavas yavas isle instlasirsan oda seninle inatlasir canim en azindan benimki oyleKızlar benim 3 yasinda bi cocugum var 1 haftaya kadarda dogumum sezeryan olucam 2 gün yaticam hastanede. Oğlum şimdiye kadar başkasının yanında uyumamis. Uyumayi bırakın en fazla çok nadir 1-2 saat annem kV ile kalmıştır. Oyüzden babasıyla kalsın istiyorum 2 gece. Esimde bi yandan olmaz benim de hastanede yatmam lazım. En kötü oğlumuzda yatar hastane de diyo. Olmaz diyorum anlatamıyorum. Sizlerden böyle bişey yapan var mı. Olmayacağını nasıl anlatayım.
6 gun kaldi normal olmasin artiiik:)))Anlarsin canim.anlarsin sknti etme suan bebegin yeri dar hareketlerini kasilma gibi hissediyorsun bi lavaboya git uzan rahatlarsin. Eger bu kasilmalar devaminda sanci kasik agrisi gelirse hastaneye basvurursun. Bunlar noormal suan.
Benim hic kanamam olmadi desem yeridir. Dunden beride hic yok acaba kanım mı kalmadiBenim kanamam cok azaldi ama hala bitmedi gobek 9.gun dustu bizim
Ne guzel yere gommussunuz :) Ben eve ascam cerceve yapip.Cnm benim iki bebeğiminde tam 11 günlükken düşmüştü. Mekke'ye gömdük Arafat dağına :)
Gamastana basladim bakalim insallah hemen gecer alirim e vitamini de .Al_pi canım göğüsün ilaçl iyileştikten sonra Evicap yani E vitamini kapsülü al beslensin göğüs ucun tekrar yara olmayacaktır inŞAllah, lansinoh tek başına yetmez dedi bana günde 2kez sürüyorum ama onu da temizlemek gerekiyor emzirme öncesinde,
Oğlumda 7.gün düşmüştü göbüşü, bakalım bu kızın 4.günü daha belirti yok
Allah anali babali buyutsun..
Ne guzel doguruversek neden korkuyorsun kizzdoğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
Ama tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina almandoğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
Ama tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina almandoğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
Korkma kız kayinvalidenide al dogumhaneye onu görünce kendiliginden gelir bebisindoğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
doğumdan korkuyorum moralim bugün çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?