- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
yok canım gayette gelecek gibi değil :))Seninde az gunun kalmış, belirtin- agrın sancın acılman fln yok mu cnm?
doğurmak istiyorum ama o an hemencik geçse keşke :/Ne guzel doguruversek neden korkuyorsun kizz
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız canım ya ilk bebekte biraz tecrübesizlikte varAma tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina alman
ay aman o gelmese olmaz zatenKorkma kız kayinvalidenide al dogumhaneye onu görünce kendiliginden gelir bebisin
bugün bi arkadaşım doğum yaptı da görmeye gittim kız çok iyidi güç almam lazımken piskolojm bozuldu bende anlamadımHepimiz az da olsa korkuyoruz cnm , slkma canını
Bende korkuyorum ama faydası yok ,stres yapma artık sayılı gunumuz kalmışstres endişe iyi gelmez ,bebiş te hisseder annesiiiiii
Bebegim artık gelsin diye bakıyorum resmen, ne olcaksa olsun , bitsin gitsin o sancılar o agrılar
Kiz belkide tecrubesiz olmamiz daha iyi bilmeden gitmemiz :))) tecrubeli gitsek daha kotu gibi geliyo bana ama korku hepimizde var sakin endise etme stres iyi degil diyorlar sakin ol heveslendir kendini mutlu ol bebisin gelicekkk oyle dusun suan nefes aladigim icin diyorum bir an once gelsinde ciksin artik disari bari buyur :)))yok canım gayette gelecek gibi değil :))
doğurmak istiyorum ama o an hemencik geçse keşke :/
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız canım ya ilk bebekte biraz tecrübesizlikte var
ay aman o gelmese olmaz zatensinirden doğuruyomuşum alemsin kız
bugün bi arkadaşım doğum yaptı da görmeye gittim kız çok iyidi güç almam lazımken piskolojm bozuldu bende anlamadım
Slm cnm yaptım şükür ama o günden beri giremedimDenizimaksoy dan haber var mı arkadaşlar?Doğum yaptı mı? Durumları nasıl?
Hayırlı ömürlü olsun bebegin canim. Darisi basima. Bi ben doguramadimSlm cnm yaptım şükür ama o günden beri giremedim
Deme öyle ciddi bi zamanı var hayırlı zaman neyse o olsun inşHayırlı ömürlü olsun bebegin canim. Darisi basima. Bi ben doguramadim
Insallah kuzum yanindan ayrilamiyorum zaten o da sankj o gunleri unutmaya calisiyor sürekli emmek istiyor kuzum benim kendine teselli ariyor gibi ayni . cok sukur kavuştuk ama bundab sonra onun yüzü gulsun diye bir ömür uğrasacagim :)Canim gelmis gecmis olsun bende oyleydim sicriyordu uzulup agliyordum op kokla bol bol unutur herseyi annesinin yaninda
Kesinlikle kuzum ben de nefesten dolayı sıkıntı yasadigi icin hep kontrol ediyorum nefesini dinliyorum Rabbim saglik sihhat versin kuzularimiza insallah Allah a emanet hepsiHadi gozun aydin olsun kuzun sana sarilica herseyi unutur insallah..
Ben baktikca eriyorum Annelik ne zormus yahu bisi olacak diye ödüm kopuyor az ishal olmus doktora gidermiyiz bisi olur mu diye kendi kendimi yiyorum..
Canim ben bunu ilk defa duyuyorum nasil bisi tuzlama yani aciklarmisin merak ettimKizlar tuzlama isine nasil bakiyorsunuz. Benim annem karşı kayinvalidem cok istiyo ben istemiyorum bi yerde okudum adana cukurova üniversitesinde bi Profesör bundan dolayi Allah korusun ama hayatini kaybeden bebekler olmus kandaki tuz orani yükseldiği icin beyin kanamasi tansiyon gbi sorunlara yol acabiliyomus
Hayırlı ömürlü olsun bebegin canim. Darisi basima. Bi ben doguramadim
Ilerde teri kokmasin diye yapilacaksa bence hic gerek yok canim cunku o olay tamamen genetik. Beni de kardesimi de tuzlamislar kardesiminki kokar benimki kokmaz mesela. Ben anneme cekmisim kardesim babama. Yazik bu sicakta bi de ne gerek var vucuda tuzun degmesine, suya azicik tuz aticaz diyorlar ama olsun tuz tuzdur. Benim de kv istiyo annem istemiyo simdiden soylicem dogunca yapmayin oyle şeyler diye.Kizlar tuzlama isine nasil bakiyorsunuz. Benim annem karşı kayinvalidem cok istiyo ben istemiyorum bi yerde okudum adana cukurova üniversitesinde bi Profesör bundan dolayi Allah korusun ama hayatini kaybeden bebekler olmus kandaki tuz orani yükseldiği icin beyin kanamasi tansiyon gbi sorunlara yol acabiliyomus
Kizlarrr benim kizim bazen asiri kasiliyo kendini cok skiyo karnimi bi tarafa asiri gerginlestiriyo normalmidir bu tam bilemedim ptesi randevum var zaten son randevu sonraki salida gidicez doguma hayirlisiyla
Ilerde teri kokmasin diye yapilacaksa bence hic gerek yok canim cunku o olay tamamen genetik. Beni de kardesimi de tuzlamislar kardesiminki kokar benimki kokmaz mesela. Ben anneme cekmisim kardesim babama. Yazik bu sicakta bi de ne gerek var vucuda tuzun degmesine, suya azicik tuz aticaz diyorlar ama olsun tuz tuzdur. Benim de kv istiyo annem istemiyo simdiden soylicem dogunca yapmayin oyle şeyler diye.
Gözünaydın canım, geçmiş olsun, nasılsınız? Normal doğum mu oldu?Slm cnm yaptım şükür ama o günden beri giremedim
Iyi canim :) korktum okadar sisiriyoki karnimi korktum :)Cnm bendede oluyor, gerilio gibi, karnımın şeklini bile degiştiriyor... ben sormuştum dr norml demişti, yer dar fln demişti , yani bence içini ferah tut problm yok
Iyi canim :) korktum okadar sisiriyoki karnimi korktum :)
bebegin derisi su gibi zaten tuz yakar ben karsiyim öyle seylere bazen biri dalgasina tuzlasaydik filan diyor o zman bile sinirleniyorum.Kizlar tuzlama isine nasil bakiyorsunuz. Benim annem karşı kayinvalidem cok istiyo ben istemiyorum bi yerde okudum adana cukurova üniversitesinde bi Profesör bundan dolayi Allah korusun ama hayatini kaybeden bebekler olmus kandaki tuz orani yükseldiği icin beyin kanamasi tansiyon gbi sorunlara yol acabiliyomus
bu kv'ler hep ayni galiba :) ben de o haberi gostermistim kendisine .Kizlar tuzlama isine nasil bakiyorsunuz. Benim annem karşı kayinvalidem cok istiyo ben istemiyorum bi yerde okudum adana cukurova üniversitesinde bi Profesör bundan dolayi Allah korusun ama hayatini kaybeden bebekler olmus kandaki tuz orani yükseldiği icin beyin kanamasi tansiyon gbi sorunlara yol acabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?