2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki yanımda kalacak kalmam diyor ayrı , babasi da kalsın deneyim olacak ne olur yani dedi iyi dedik

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Ha bir de tabi ki dua ettim sizlere

@aceranne hadi gözün aydın gelsin güzel günler
zifirirose bugün dualarımız da sen vardın şimdiye kadar çıkmışsındır sanırım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok şükür kavuştum bebeğime dün tlf sürekli çalması oda kalabalıklığı derken sonrada ağrılar baslayınca yazamadım ikimizde iyiyiz çok şükür 3325 kg az önce topuk kanı filan alındı henüz kendim alıp emziremiyorum epey zorluyor dikişim ama ameliyatım iyiydi spinal kısa sürdü heucan yapacak zamanım kalmadı doktor geldi mrb nasılsın dedi bi karnında baskı hissettim aa oldu dediler Rabbim herkese kolay doğım sağlıklı bebekler nasip etsin ve tabikisi güle güle büyütmeyi

B biricik14 canım benim oğlum beş yaşında naptıysa babası ikna edemedi annem beni özler ben kardeşimi özlerim filan derken gezdi dolaştı yine hastanede uyudu Sürekli dıramıyor sıkılıyor babasından başka kimseylede kalmıyor hitmiyor alışık değil iyi kötü bi şekilde oluyor planlara uymuyolar malesef

Senin hazirlik olaylarini cok merak ediyordum,bayagi bisi yapmistin.Nasil oldu acaba diyordum :)Kiz sen son gunune kadar temizlik nasil yaptin.Durmadin ki bir yerinde :)Jiletci teyze gelmedi mi:)
Bikaç fotosu var bak koyayım burAyada. Ya ben yerimde duramıyorum hareketli bi tipim işte sonufs böyle oldu, neyseki güzel oldu yok kız kimsecikler gelmedi iyikide gelmedi

Eklentiler

• IMG_9246.webp
    35 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_9060.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_9061.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 127

Hayırlı olsn cnm , allah analı babalı buyutsn inş
Acılman agrısız olmuş demişsin cok iyi valla , keske hepimizin oyle olsa

Kızlar hayırlı olsun artık hamis kalan sayısı gitgide azalıyor ben daha yeni 20li günlere düstüm gerçi erken gelmezse :)
Bugün ınsallah bebisimi görmeye gitcez kontrol günümüz.Tatil gününde bile 6:30 da kalktım bugün hem sıcak hem heyecan.... işyerimde izne cıkmama son 5 is günü valla hergünü sayarak geldim bu güne artık ayaklarımın ellerimin sisligi ve +21 kg beni yoruyor Allah dogum yapan, henüz yapmamıs tüm annellerin yardımcısı olsun

Hayırlı olsn cnm , allah analı babalı buyutsn inş
Acılman agrısız olmuş demişsin cok iyi valla , keske hepimizin oyle olsa
İnşaallah ağrı eşiğim yüksekmiş zaten regl ağrısı falan da çekmem ben. Darısı hayırla sağlıkla bekleyenlerimize

Akşam saat 7 de 38 di canım ben 2 defa duş aldım ama ne fayda yarın doktora gideceğim inşallah bayılmadan eve gelirim

Evet canım akşam olduğunu anladım. Zaten buralar böyle maalesef Aladağ gibi serin değil. Bugün ilginç bir şekilde esinti var şaşkınım. Sağ salim git gel doktora canım dikkat et bugün sıcaklık 43 falan. Ama hissedilen nasıl olur bilmiyorum

Sağol canım. Evet maalesef sıcaklarla boğuşurken çok zor oluyor ama geçti şükür. Klima vantilatör falan idare etmeye çalışıyoruz. Doğunca da mecbur klima kullanacağım dayanamaz bu sıcaklara.

Canım benim de 7.5 yaşında oğlum var. Bana kalsa benle birlikte kalmasını çok isterim ancak mümkün değil babasıyla evde kalacak. Annem yanımda olacak benim. Oğlum benden okul dışında ayrı kalmadı hele gece asla. Ama mecbur biraz da onların sağlığı için evde kalmak zorundalar. Senin yanında kalacak kimse yoksa özel oda tutup mecbur beraber kalacaksınız canım.

Asla diyorum. Sakın tuzlatma canım. Çok tehlikeli. Zaten hava sıcak zaten tehlikesi vsr tuzun aman diyeyim. Bizim burada da hep tuzlarlar.. ama ben yaptırmadım yaptırmam da. Balık mı arkadaş bu bebek yahu. Ne tuzu..! Sakın canım yapmasınlar gerekirse çocuk doktoruna topluca gidin o anlatsın. Ama tuzlatma. Terlemeyle kokmayla alakası olmayan bir durum o. İlerde ter kokarsa parfüm sıksın.

Gözünüz aydın kızlar :)) sağlıkla büyüsünler minnoşlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…