- 17 Ekim 2016
- 280
- 157
- 23
- 41
İyşyim şükür alttan dikişim var normal oldu şükürGözünaydın canım, geçmiş olsun, nasılsınız? Normal doğum mu oldu?
Amin cnm cümlemizin inşDenizimaksoy hayırlı olsun canım Allah analı babalı saglikli uzun omurler versin
Benimki yanımda kalacak kalmam diyor ayrı , babasi da kalsın deneyim olacak ne olur yani dedi iyi dedikKızlar benim 3 yasinda bi cocugum var 1 haftaya kadarda dogumum sezeryan olucam 2 gün yaticam hastanede. Oğlum şimdiye kadar başkasının yanında uyumamis. Uyumayi bırakın en fazla çok nadir 1-2 saat annem kV ile kalmıştır. Oyüzden babasıyla kalsın istiyorum 2 gece. Esimde bi yandan olmaz benim de hastanede yatmam lazım. En kötü oğlumuzda yatar hastane de diyo. Olmaz diyorum anlatamıyorum. Sizlerden böyle bişey yapan var mı. Olmayacağını nasıl anlatayım.
Çok şükür kavuştum bebeğime dün tlf sürekli çalması oda kalabalıklığı derken sonrada ağrılar baslayınca yazamadım ikimizde iyiyiz çok şükür 3325 kg az önce topuk kanı filan alındı henüz kendim alıp emziremiyorum epey zorluyor dikişim ama ameliyatım iyiydi spinal kısa sürdü heucan yapacak zamanım kalmadı doktor geldi mrb nasılsın dedi bi karnında baskı hissettim aa oldu dediler Rabbim herkese kolay doğım sağlıklı bebekler nasip etsin ve tabikisi güle güle büyütmeyi@aceranne hadi gözün aydın gelsin güzel günler
zifirirose bugün dualarımız da sen vardın şimdiye kadar çıkmışsındır sanırım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bikaç fotosu var bak koyayım burAyada. Ya ben yerimde duramıyorum hareketli bi tipim işte sonufs böyle oldu, neyseki güzel olduSenin hazirlik olaylarini cok merak ediyordum,bayagi bisi yapmistin.Nasil oldu acaba diyordum :)Kiz sen son gunune kadar temizlik nasil yaptin.Durmadin ki bir yerinde :)Jiletci teyze gelmedi mi:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Ha bir de tabi ki dua ettim sizlere
He valla cingöz kızım benim :)) şaka maka 11.günümüze girdik daha dün hamileydim benAnnem suslenmisken tam sirasi demis,bastirmis :)
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Çok şükür kavuştum bebeğime dün tlf sürekli çalması oda kalabalıklığı derken sonrada ağrılar baslayınca yazamadım ikimizde iyiyiz çok şükür 3325 kg az önce topuk kanı filan alındı henüz kendim alıp emziremiyorum epey zorluyor dikişim ama ameliyatım iyiydi spinal kısa sürdü heucan yapacak zamanım kalmadı doktor geldi mrb nasılsın dedi bi karnında baskı hissettim aa oldu dediler Rabbim herkese kolay doğım sağlıklı bebekler nasip etsin ve tabikisi güle güle büyütmeyi
İnşaallahHayırlı olsn cnm , allah analı babalı buyutsn inş
Acılman agrısız olmuş demişsin cok iyi valla , keske hepimizin oyle olsa
Amin canim :)Ayhhh ayni bende öyleydim, balayında bir tedirginlik hali sanki gizli iş yapmışız gibi, Allah eksikliklerini göstermesin babalarımızın
Akşam saat 7 de 38 di canım ben 2 defa duş aldım ama ne fayda yarın doktora gideceğim inşallah bayılmadan eve gelirim
sweetwitch01 rahatsizlandinmi canim gecmis olsun 200 sayfa okuyamadim alintilardan gordum..simdi nasilsin tatlim
canım çok geçmiş olsun daha yeni gördüm adanadasın sende sıcaklarla nasıl yapıyosun burası yangın yeri alev alev gibi.bir de üstüne aniden sancı kasılma korkuyla hastane yolu çok sevindim düzelmesine
Kızlar benim 3 yasinda bi cocugum var 1 haftaya kadarda dogumum sezeryan olucam 2 gün yaticam hastanede. Oğlum şimdiye kadar başkasının yanında uyumamis. Uyumayi bırakın en fazla çok nadir 1-2 saat annem kV ile kalmıştır. Oyüzden babasıyla kalsın istiyorum 2 gece. Esimde bi yandan olmaz benim de hastanede yatmam lazım. En kötü oğlumuzda yatar hastane de diyo. Olmaz diyorum anlatamıyorum. Sizlerden böyle bişey yapan var mı. Olmayacağını nasıl anlatayım.
Kizlar tuzlama isine nasil bakiyorsunuz. Benim annem karşı kayinvalidem cok istiyo ben istemiyorum bi yerde okudum adana cukurova üniversitesinde bi Profesör bundan dolayi Allah korusun ama hayatini kaybeden bebekler olmus kandaki tuz orani yükseldiği icin beyin kanamasi tansiyon gbi sorunlara yol acabiliyomus
Çok şükür kavuştum bebeğime dün tlf sürekli çalması oda kalabalıklığı derken sonrada ağrılar baslayınca yazamadım ikimizde iyiyiz çok şükür 3325 kg az önce topuk kanı filan alındı henüz kendim alıp emziremiyorum epey zorluyor dikişim ama ameliyatım iyiydi spinal kısa sürdü heucan yapacak zamanım kalmadı doktor geldi mrb nasılsın dedi bi karnında baskı hissettim aa oldu dediler Rabbim herkese kolay doğım sağlıklı bebekler nasip etsin ve tabikisi güle güle büyütmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?