- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar gunaydin komsunun bebisi agliyor onun sesine uyandim ne hos Allahımm ben kizimda boyle ciyakliycak mi
O aguları ne zaman yapmaya başlıyolarEvet agular falan da olacak :) neler neler yapacak :))
O huzursuz rahatsız his dünden beri var bende sıcaklar etkiliyor bir de son zamanlar artıkGünaydın kızlar
Üzerinize afiyet bugün niyeyse bi huzursuzluk var içimde
Sabah erkenden kalktım ama hala devam ediyor. Off.
Canım 1 saat önce hastaneye gelirken 39 dereceydi eminim şimdi daha da yükselmiştir kaçmak için uğraştığım Aladağ ı arayacağım galibaEvet canım akşam olduğunu anladım. Zaten buralar böyle maalesef Aladağ gibi serin değil. Bugün ilginç bir şekilde esinti var şaşkınım. Sağ salim git gel doktora canım dikkat et bugün sıcaklık 43 falan. Ama hissedilen nasıl olur bilmiyorum
Valla doktorları teşvik etmek için milletin cebini niye çözüm bulurlar bu defa aklı karışık kişiler belki de uygun diye bile sezeryan isteyebilir özeldeelmol Ne güzel bişi yapmışlar vallahi
Benim elimde olsa çok isterdim normal doğum yapmak.
Herşeyin doğalı daha güzel.
Ne gerek var kapı varken pencereden çıkmaya.
O aguları ne zaman yapmaya başlıyolar
Günaydın kızlar
Üzerinize afiyet bugün niyeyse bi huzursuzluk var içimde
Sabah erkenden kalktım ama hala devam ediyor. Off.
Canım 1 saat önce hastaneye gelirken 39 dereceydi eminim şimdi daha da yükselmiştir kaçmak için uğraştığım Aladağ ı arayacağım galiba
Bu sadece bizim ülkemizde olan bişi değil ama bence olması iyi oldu çünkü sezaryen istekle olmıcak bu sefer sürekli normale çekecekler, benim eltim de yurtdışında yaptı ve normal doğum oldu ki sezaryenden daha pahalıymış fiyat normalde :)Valla doktorları teşvik etmek için milletin cebini niye çözüm bulurlar bu defa aklı karışık kişiler belki de uygun diye bile sezeryan isteyebilir özelde
Valla dayanacak gibi değilim Allah yardımcımız olsun inşallah ... Şöyle ocak şubat ayında doğurmayı Nasıl isterdim ..... Hiç nasip olmadıSıcaklardan ve sona yaklaşmaktandır canım :) az kaldı
Ay kaldı 29 günümüz o zaman40ı çıkınca yavaş yavaş başlar canım :)
Normal canim :) oglum tam 40+1 de gelmisti sen suan 39+ lardasin sanirim daha6 gun kaldi normal olmasin artiiik:)))
çok saçma geldi genelde normal ucuz sezeryan pahalı olur bence normal düşünende sezeryana yönelebilir benim hastanede ikisi de aynı 1750O huzursuz rahatsız his dünden beri var bende sıcaklar etkiliyor bir de son zamanlar artık
Bu arada hastanemde sezeryan 1300 normal 1650 liraymış sağlık Bakanlığı doktorları normal doğuma teşvik için böyle bişey yapmış dediler
Bende öyle istedim ama kısmet değilmiş.. olsun napalım az kaldı inşallahBu sadece bizim ülkemizde olan bişi değil ama bence olması iyi oldu çünkü sezaryen istekle olmıcak bu sefer sürekli normale çekecekler, benim eltim de yurtdışında yaptı ve normal doğum oldu ki sezaryenden daha pahalıymış fiyat normalde :)
Valla dayanacak gibi değilim Allah yardımcımız olsun inşallah ... Şöyle ocak şubat ayında doğurmayı Nasıl isterdim ..... Hiç nasip olmadı
Ay kaldı 29 günümüz o zaman
39+1deyim. Karin agrim oldugunda artik normal geliyor. Bebis hareket ediyor çünkü. Çarşamba yine randevuya gidecegiz anlasilanNormal canim :) oglum tam 40+1 de gelmisti sen suan 39+ lardasin sanirim daha
Doktorları normal doğuma teşvik içinmiş valla direk böyle dediler komediçok saçma geldi genelde normal ucuz sezeryan pahalı olur bence normal düşünende sezeryana yönelebilir benim hastanede ikisi de aynı 1750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?