2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Üzerinize afiyet bugün niyeyse bi huzursuzluk var içimde
Sabah erkenden kalktım ama hala devam ediyor. Off.

Günaydın kızlar
Üzerinize afiyet bugün niyeyse bi huzursuzluk var içimde
Sabah erkenden kalktım ama hala devam ediyor. Off.
O huzursuz rahatsız his dünden beri var bende sıcaklar etkiliyor bir de son zamanlar artık
Bu arada hastanemde sezeryan 1300 normal 1650 liraymış sağlık Bakanlığı doktorları normal doğuma teşvik için böyle bişey yapmış dediler

Canım 1 saat önce hastaneye gelirken 39 dereceydi eminim şimdi daha da yükselmiştir kaçmak için uğraştığım Aladağ ı arayacağım galiba

elmol Ne güzel bişi yapmışlar vallahi
Benim elimde olsa çok isterdim normal doğum yapmak.
Herşeyin doğalı daha güzel.
Ne gerek var kapı varken pencereden çıkmaya.
Valla doktorları teşvik etmek için milletin cebini niye çözüm bulurlar bu defa aklı karışık kişiler belki de uygun diye bile sezeryan isteyebilir özelde

Canım 1 saat önce hastaneye gelirken 39 dereceydi eminim şimdi daha da yükselmiştir kaçmak için uğraştığım Aladağ ı arayacağım galiba

Kesin canım. Yükselmemesi imkansız çöküyor sıcak sıcak başladı sanırım ararsın canım. Aladağ'a hiç gitmedim ama tufanbeyli falan buz gibi orası da öyledir illa ki.

Valla doktorları teşvik etmek için milletin cebini niye çözüm bulurlar bu defa aklı karışık kişiler belki de uygun diye bile sezeryan isteyebilir özelde
Bu sadece bizim ülkemizde olan bişi değil ama bence olması iyi oldu çünkü sezaryen istekle olmıcak bu sefer sürekli normale çekecekler, benim eltim de yurtdışında yaptı ve normal doğum oldu ki sezaryenden daha pahalıymış fiyat normalde :)

Sıcaklardan ve sona yaklaşmaktandır canım :) az kaldı
Valla dayanacak gibi değilim Allah yardımcımız olsun inşallah ... Şöyle ocak şubat ayında doğurmayı Nasıl isterdim ..... Hiç nasip olmadı

@balinmaz canım kelebek19 arkadaşımızın bebişi ve kendisi iyi mi?Bebişi biraz erken alındı gördüğüm kadarıyla.Sağlığı iyidir inşallah. Haberini sen verdin diye sana soruyorum canım

çok saçma geldi genelde normal ucuz sezeryan pahalı olur bence normal düşünende sezeryana yönelebilir benim hastanede ikisi de aynı 1750

Bende öyle istedim ama kısmet değilmiş.. olsun napalım az kaldı inşallah

çok saçma geldi genelde normal ucuz sezeryan pahalı olur bence normal düşünende sezeryana yönelebilir benim hastanede ikisi de aynı 1750
Doktorları normal doğuma teşvik içinmiş valla direk böyle dediler komedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…