2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisi ins..ya bide ben soguk aldim bebisim oynamio bugun cookk..

Soguk aldim ama soguk sudan vazgecemiyrum...

Kızlar kontrolden geldik tam 39 olduk bugun nst hic sanci cikmadi bebis hala yukarda doguma var egzersiz yap dedi doktorumuz. Çatı muayenesi oldum biraz kastım ama cabucak bitti korkmayın hiç musait dedi doktor ama kızın gelmeye niyeti yok bakalim

Soguk aldim ama soguk sudan vazgecemiyrum...

Bende öksürüyorum antibiyotik kullanıyorum. Buz gibi olmasa da içilecek soğuklukta suyum dondurma da yiyorum ama ben soğuk almasım bulaştı bana geçmiş olsun canım

Kizlar merhaba. Dogumda taburcu olurken cocuk doktoru 5. Gun gelin cocugu kontrol edelim demisti. Gittik. Sarilik cikti.1 gece hastahanede kaldik. Bayram diye doktorumuz yoktu nobetci baska bir doktor uzerinden yatis ve taburcu islemlerini yaptik. Ama simdi ben bir daha ne zaman kontrole gidecegimizi bilmiyorum. Her ay mi gidiliyor? Arada bakilmasi gereken tahlil falan varsa kacirmak istemiyorum. Kalca cikikligina 2. Ayda mi bakiliyor? Bilgisi olan var mi? Yada doktorlariniz sizi ne zaman cagirdi?

Benimde ilk dogumda olmamisti sadece tuvalete gittigimde 1kere kanlar bosalmisti cok fazla korkmustum biradaha hic gelmedi bunda oldu halada bitmedi azaldi sadece

Biz mama takviyeside yapuyoruz oyuzden kararsiz kaldim bende

Kızlar BDV ye baktınız mı hiç yıkılmış kavgadan topiğin biri.
Oku oku bitmedi sayfalar yazık insanlar ne kötü kalp kırmışlar ya üzüldüm..

Çok geçmiş olsun tatlım? Sarılığı kaç çıkmıştı ve düştü mü? Doğumdaki çocuk doktoruyla irtibata geçki emin ol canom. 1.ayında aşısı var. Kalça çıkıklığı ultrasonuda 30.günden sonra 1-2 hafta içinde yapılmalı sanırım

Canım sağlık ocağına da 5.gün gitmen gerek gitmediysen eğer. O da topuk kanı alacak. Kalça çıkıklığına sanırım 2. Ay tam bilmiyorum. Doktorundan randevu al ayda 1 kontroller oluyor. İlla ki hastanenin doktoruna zorunda değilsin bildiğin bir doktor varsa ona da gidebilirsin. Ben şahsen oğlumun doktoruyla devam edeceğim doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…