- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Senin bebiş annenlere inat gelmiyor bence çektiriyor :))))39+1deyim. Karin agrim oldugunda artik normal geliyor. Bebis hareket ediyor çünkü. Çarşamba yine randevuya gidecegiz anlasilan
39+1deyim. Karin agrim oldugunda artik normal geliyor. Bebis hareket ediyor çünkü. Çarşamba yine randevuya gidecegiz anlasilan
Onlari bile yildirdi gercekten :)))) Gidemeyecegiz demeye basladilar.Senin bebiş annenlere inat gelmiyor bence çektiriyor :))))
Doğum olmadan bir yere gitmezler herhalde. Gidenin de yolu açık olsun ne diyelim:))))Senin bebiş annenlerin gitmesini bekliyor belli ki sen rahat et diye :)
olan bize oluyor para basıyoruz ya bebek bekleyen ailelere hiç acımayok druydu testiydi tahliliydi esyasıydı zaten battık artık dua ediyorum sağsağlim gelsinler de bebişler başka birseyde gözüm de yokDoktorları normal doğuma teşvik içinmiş valla direk böyle dediler komedi
Hayirlisi ins..ya bide ben soguk aldim bebisim oynamio bugun cookk..Gel dedikçe tepiyor baska bir atraksiyon yok. Herkes dogsun diye gozunun icine baktikca naz yapiyor galiba. Benim hamilelikten yana sorunum yok, soranlardan bıktım. Cok şükür Rabbim nasip etti ondan sikayet hakki gormuyorum kendimde. Bir once gelsin ki daha birbirimize alisma duzenimiz olacak ona alisalim bir an once istiyorum.
Soguk aldim ama soguk sudan vazgecemiyrum...
Benimde ilk dogumda olmamisti sadece tuvalete gittigimde 1kere kanlar bosalmisti cok fazla korkmustum biradaha hic gelmedi bunda oldu halada bitmedi azaldi sadeceBenim hic kanamam olmadi desem yeridir. Dunden beride hic yok acaba kanım mı kalmadiBizim yarin 9.gun kupkuru ama bakalim ne zaman dusecek.
Ne guzel yere gommussunuz :) Ben eve ascam cerceve yapip.
Gamastana basladim bakalim insallah hemen gecer alirim e vitamini de .
Allah anali babali buyutsun.. @kelebek19 @aredhels bahtlari acik olsun..
Biz mama takviyeside yapuyoruz oyuzden kararsiz kaldim bendeAy siz 18günlük mü oldunuz tütütüüü MaŞAllah
Süt hem su hem besin ihtiyacını karşılar demişti bana oğlumda 3/6ay arası yaza gelmişti çok da terleyen bir çocuktu, mama vermeyince suya gerek yok diye düşünüyorum ama ptesi kontrolümüz var sorarım inŞAllah
Çok geçmiş olsun tatlım? Sarılığı kaç çıkmıştı ve düştü mü? Doğumdaki çocuk doktoruyla irtibata geçki emin ol canom. 1.ayında aşısı var. Kalça çıkıklığı ultrasonuda 30.günden sonra 1-2 hafta içinde yapılmalı sanırımKizlar merhaba. Dogumda taburcu olurken cocuk doktoru 5. Gun gelin cocugu kontrol edelim demisti. Gittik. Sarilik cikti.1 gece hastahanede kaldik. Bayram diye doktorumuz yoktu nobetci baska bir doktor uzerinden yatis ve taburcu islemlerini yaptik. Ama simdi ben bir daha ne zaman kontrole gidecegimizi bilmiyorum. Her ay mi gidiliyor? Arada bakilmasi gereken tahlil falan varsa kacirmak istemiyorum. Kalca cikikligina 2. Ayda mi bakiliyor? Bilgisi olan var mi? Yada doktorlariniz sizi ne zaman cagirdi?
Ahada kokladım bak
Kızlar BDV ye baktınız mı hiç yıkılmış kavgadan topiğin biri.
Oku oku bitmedi sayfalar yazık insanlar ne kötü kalp kırmışlar ya üzüldüm..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/translar-alisveris-yapamaz-mi.1017452/Hadi yaaa.. arada bakıyorum da bakmadım hangi konu ki
Kizlar merhaba. Dogumda taburcu olurken cocuk doktoru 5. Gun gelin cocugu kontrol edelim demisti. Gittik. Sarilik cikti.1 gece hastahanede kaldik. Bayram diye doktorumuz yoktu nobetci baska bir doktor uzerinden yatis ve taburcu islemlerini yaptik. Ama simdi ben bir daha ne zaman kontrole gidecegimizi bilmiyorum. Her ay mi gidiliyor? Arada bakilmasi gereken tahlil falan varsa kacirmak istemiyorum. Kalca cikikligina 2. Ayda mi bakiliyor? Bilgisi olan var mi? Yada doktorlariniz sizi ne zaman cagirdi?
Millet kavga edecek yer arıyor bu sıcakta:) delirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?