Bi gun 14.7 cikti ertesi gun 15.5 . 1 gece isik aldik. Taburcu olurken 10 idi.Çok geçmiş olsun tatlım? Sarılığı kaç çıkmıştı ve düştü mü? Doğumdaki çocuk doktoruyla irtibata geçki emin ol canom. 1.ayında aşısı var. Kalça çıkıklığı ultrasonuda 30.günden sonra 1-2 hafta içinde yapılmalı sanırım
Saglik ocagina gittik. Topuk kani verdik ve asi takvimimizi aldik. Bildigim hic doktor yok. Gel diyene gidiyorum:))Canım sağlık ocağına da 5.gün gitmen gerek gitmediysen eğer. O da topuk kanı alacak. Kalça çıkıklığına sanırım 2. Ay tam bilmiyorum. Doktorundan randevu al ayda 1 kontroller oluyor. İlla ki hastanenin doktoruna zorunda değilsin bildiğin bir doktor varsa ona da gidebilirsin. Ben şahsen oğlumun doktoruyla devam edeceğim doğum sonrası
Aslında bakmayayım diyorum aldatmalar boşanmalar bişeler bişeler. Eşimde diyor bi tek kendi hamile arkadaşlarınla konuş diğer şeyleri okuma psikolojik olarak doğum yapmadan depresyona hazırlık yapıyorsun diyor. Diyorum ona ara sıra ayy bak kadına napmış kocası fln diye o da ordan biliyor işte kızıyor bana okuma diye ama ne bilim arada bakıyorum. Hamilelik ağır geçiyor çıkıp gezemiyorum çalışamıyorum çizim yapamıyorum yüzemiyorum çocuklarım yanımda değil neye bulaşacağımı şaşırdım ..Ay evet gördüm bu konuyu canım. Kötü olmuş keşke tahammül hala var olsaydı
Bende okuyorum arada yapacak bişey bulamayınca :) saçma sapan şeyler de varAslında bakmayayım diyorum aldatmalar boşanmalar bişeler bişeler. Eşimde diyor bi tek kendi hamile arkadaşlarınla konuş diğer şeyleri okuma psikolojik olarak doğum yapmadan depresyona hazırlık yapıyorsun diyor. Diyorum ona ara sıra ayy bak kadına napmış kocası fln diye o da ordan biliyor işte kızıyor bana okuma diye ama ne bilim arada bakıyorum. Hamilelik ağır geçiyor çıkıp gezemiyorum çalışamıyorum çizim yapamıyorum yüzemiyorum çocuklarım yanımda değil neye bulaşacağımı şaşırdım ..
Aslında bakmayayım diyorum aldatmalar boşanmalar bişeler bişeler. Eşimde diyor bi tek kendi hamile arkadaşlarınla konuş diğer şeyleri okuma psikolojik olarak doğum yapmadan depresyona hazırlık yapıyorsun diyor. Diyorum ona ara sıra ayy bak kadına napmış kocası fln diye o da ordan biliyor işte kızıyor bana okuma diye ama ne bilim arada bakıyorum. Hamilelik ağır geçiyor çıkıp gezemiyorum çalışamıyorum çizim yapamıyorum yüzemiyorum çocuklarım yanımda değil neye bulaşacağımı şaşırdım ..
Bu sağlık ocağı işi canımı sıkıyor, hiç gitmedim mecbur muyum şimdi topuk kanı için oraya gitmeye, güvenemiyorum sanki ben oradaki tiplere
Evet canım prenses erken geldi bir ay kadarcık :)) zaten ciğer geliştirici igne olmuşlardı yaklaşık iki hafta öncesine kadar. Eve hemen çıktılar yogun bakımda birkaç saat kaldı sadece, çok şükürAmine Busra canım @kelebek19 arkadaşımızın bebişi ve kendisi iyi mi?Bebişi biraz erken alındı gördüğüm kadarıyla.Sağlığı iyidir inşallah. Haberini sen verdin diye sana soruyorum canım
Saolasin canim hayirli olsun benimkide seninki gibi olucak acilman kendiligindenmi oldu yoksa fitil filanmi verdiler canim bana once fitil vericeklermis acilma oluncada sanci vericeklermis acilma olmazsa jel vericeklermi acilmayi saglamak icin dedi doktor bi arkadasimda sanci vermeden nasil acilmayi saglicaklar dedi dedim valla doktor oyle dedi tam bilgi verirmisin axabaİyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Ha bir de tabi ki dua ettim sizlere
Kizlarrrr sakin yaptirmayin benim kardesimd yaptirmislar kucukken aman allahim ters tepmis heralde cocuk terledimi kokudan odaya girilmezAsla diyorum. Sakın tuzlatma canım. Çok tehlikeli. Zaten hava sıcak zaten tehlikesi vsr tuzun aman diyeyim. Bizim burada da hep tuzlarlar.. ama ben yaptırmadım yaptırmam da. Balık mı arkadaş bu bebek yahu. Ne tuzu..! Sakın canım yapmasınlar gerekirse çocuk doktoruna topluca gidin o anlatsın. Ama tuzlatma. Terlemeyle kokmayla alakası olmayan bir durum o. İlerde ter kokarsa parfüm sıksın.
Kapi pencere benzetmene ba yil dim :)))@elmol Ne güzel bişi yapmışlar vallahi
Benim elimde olsa çok isterdim normal doğum yapmak.
Herşeyin doğalı daha güzel.
Ne gerek var kapı varken pencereden çıkmaya.
Benim esim benimle dalga geciyor. Bende babalar forumu kurup konusacagim diyor:))) Arada ben bakarken okumaya calisiyor. Birini okumus hep biz ilgisiziz zaten diyor. Ya git okuma ozelimi dedim. Sadece takvimi okuyor artik.Aslında bakmayayım diyorum aldatmalar boşanmalar bişeler bişeler. Eşimde diyor bi tek kendi hamile arkadaşlarınla konuş diğer şeyleri okuma psikolojik olarak doğum yapmadan depresyona hazırlık yapıyorsun diyor. Diyorum ona ara sıra ayy bak kadına napmış kocası fln diye o da ordan biliyor işte kızıyor bana okuma diye ama ne bilim arada bakıyorum. Hamilelik ağır geçiyor çıkıp gezemiyorum çalışamıyorum çizim yapamıyorum yüzemiyorum çocuklarım yanımda değil neye bulaşacağımı şaşırdım ..
Sicaktan yansam da pissem de hala disaridan iciyorum suyu. Meyveyi dolaptan bir saat once cikarip ilitip yiyorum. Gunde 1 dondurmam var uzerine hemen ilik su iciyorum. Hasta olmak istemiyorum. Simdi millet tatilde gelen giden yok. Dogumdan sonra yine oyle olacak insallah. Memlekette olmamanin avantaji. Cat kapi gelen yok.Geçmeyen öksürük var sıcaklardan terleyip soğuk şeyler yiyorum nası geçcek bu ya doğum olursa dikişler patlar bu sarsıntıya :/
Canimmm bi tarif vereyiM sana benim doktorum vermisti ve inanki hemen gecti oksurugum tamamen dogal 1su bardagi suzme bal 1su bardagi taze limon suyu 1yemek kasigi zencefil tozu 1yemek kasigi sarimsak tozu ayri kaplarda limona sarimsak tozunu karistir balada zencefil tozunu iyice homojen olduktan sonra birbiriyle karistir bi yarim saat bekle baya sicak olan bir su hazirla bardaginin 4/1i bu karisimdan koy yemek kasigiyla 7-8kasik falan koyuyordum ben sonra uzerinede kaynar su dok uzerini ort uyu gercekten cok ise yariyor ben denedim suan cok sicaklarsin belki ama 2.icmende kesilicek oksurugun tadi kotu degil sonrasinda agzin sarimsakta kokmuyo hic merak etmeGeçmeyen öksürük var sıcaklardan terleyip soğuk şeyler yiyorum nası geçcek bu ya doğum olursa dikişler patlar bu sarsıntıya :/
Bu sağlık ocağı işi canımı sıkıyor, hiç gitmedim mecbur muyum şimdi topuk kanı için oraya gitmeye, güvenemiyorum sanki ben oradaki tiplere
Terleyen kokan arkadaşlara doğal bir tavsiye duştan sonra ıslak parmağınızı karbonata batırıp koltuk altını iyice karbonatla sıvazlayın bir dahaki duşa kadar zerre koku yok kimyasal da yok harika ben hep böyle yapıyorumKizlarrrr sakin yaptirmayin benim kardesimd yaptirmislar kucukken aman allahim ters tepmis heralde cocuk terledimi kokudan odaya girilmezhic bir ise yaramiyor yani sakin inanmayin :)
Kızlar selam gıremıyorum artık eskısı gıbı. Baya uzak kaldım foruma. Dogum yapanların gözüaydın olsun saglıkla mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın Rabbim. Darısı biz bekleyenlerin basına. Ben de 35. Haftamda dr degıstırdım. Dr um ısrarla hıc bı tıbbı gerekce olmadan sezeryan ıcın dırettıgınden bu kararı aldım. Yenı dr umdan cok memnunum. Avrasya hastanesı gop a gidiyorum. Dr um normal dogum taraftarı. Ikı gun once kontrolumuz vardı 3300 olmus kuzum. Dr artık her an dogum baslayabılır dedı. Ama bst de hıc bı dogum belırtısı yok. Kasılmam da yok dıyebılırım. Benımkının ıcerde keyfı yerınde ama benı cok zorlamaya basladı artık. Sıcaklarla beraber cok zor oluyo. Hareketli de maşallah o yuzden de cok canım yanıyo sığamıyosan cık gel kızım dıyorum dinlemiyo da beni :) bakalım ne zaman gelmek istiycek inatçı kuzum. Umarım herkesde durumlar ıyıdır. Cok yazı bırıkmıs okuyamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?