2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sağlık ocağında asi falan oldum ama bende hiç güvenmiyorum sanki pis sağlıksız ve oradakiler bir şey bilmiyor gibi geliyor
Hiç gitmedim desem oğlumda da doğduğu hastanede özel yaptırdım aşılarını çok acemi kızlar var dünyadan bir haber

Kızlar valizi kapatıcamda kendim için ne koyacağımı bilmiyorum yani aslında geçenyıldan tecrübeliyim ama sanki bişeyler unutmuşum gibi.. siz neler koydunuZ

Kızlar valizi kapatıcamda kendim için ne koyacağımı bilmiyorum yani aslında geçenyıldan tecrübeliyim ama sanki bişeyler unutmuşum gibi.. siz neler koydunuZ
İç çamaşırı atlet emzirme sütyeni iki takım pijama çorap depend kilot tampon veya ped lohusa tacı terliği havlu diş macunu fırçası tarak makyaj çantasını giderken koyucam göğüs pedi koltuk altı rolon. Deodorant almadım Bebek rahatsız olmasın diye rolon tercih ettim . Hastanede veriliyor ama ben yine de hasta bezleri de aldım yatağa sermelik. Aklıma bunlar geliyor şuan valizi kapattığım için hiç bilmiyorum başka ne var cnm

Sağol cnm bnde bunları koydum demekki eksik bişey yok

Kardeşimin ikinci doğumunda 4 yaşındaki kızı çok ağlayınca,eşi kızını da hastaneye getirmişti.Üçü beraber kalmıştı.Öyle yap sen de ne olacak ki.Çocuk durmaz sensiz.

Ben de göbüşü düşünce saklayacağım,gömmem bir yere :)

Bikaç fotosu var bak koyayım burAyada. Ya ben yerimde duramıyorum hareketli bi tipim işte sonufs böyle oldu, neyseki güzel oldu yok kız kimsecikler gelmedi iyikide gelmedi
Çok cici olmuş canım,balonları sizinkiler getirdi sanırım :)Melissa da sana çekmiş,o da durmadı yerinde :)

_Amathaunta_ 'nın dedikleri dışında ben elektrikli cezve aldım. Hastanenin su ısıtıcılarına güvenim yok. Gittiğimde klimalar açıktı odalarda cekette koyuyorum ince olur ya üşürsem diye. Havlu peçete ve ıslak mendil de koydum bize gerek olabilir ne olur ne olmaz.

Slm kızlar nasılsınız?? Biz oğunluktan dolAyı takip edemiyorum.. en son yellu doğum yapmıştı orda kaldım.. ondan sonra bir sürü doğum yapan arkadaşlar olmuş hepsini tebrik ediyoruz.. sevgiyle mutlulukla büyütmek nasip olsun.. biz hala beklemedeyiz..bizim kızın gelmeye pek niyeti yok.. kafası aşağıda,suyuda iyi dedi drumuz..normal doğum yapcaz.. ağrımız sızımız yok

Ayni gunuz ve durumumuz ayni canim nstde sanci yok kasilmam bile olmuyo hayirlisi bakalim :)

Tek hıssettıgım agrı ve ya sancı bebegın hareket esnasında yaptıgı baskıdan olusan sancı. Bazen kendını dısarı dogru baya bi ittiriyo o zaman cok sancım oluyo. Onun dısında hıssetmıyorum bişi. Ama dayanması cok zormus ya hele de bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun.

Kızlar isin bebişleriniz de cok hareketlı mı. Benımkının bacakları hıc durmuyo bı baslıyo ıkı uc saat durmuyo ben yoruluyorum o banamısın demıyo. Cok sukur rabbıme tabı hareketlı olmasına dr cok ıyı dıyo ama bazen artık dogsa da ıkımız de rahatlasak dıyorum

Reactions: SGd
Karnımda bir hareket var çok yavaş sanki bebik nefes alıp veriyor öyle iniyor çıkıyor karnım çok yavaş ama ne bu anlayamadım

Karnımda bir hareket var çok yavaş sanki bebik nefes alıp veriyor öyle iniyor çıkıyor karnım çok yavaş ama ne bu anlayamadım

Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inş

Kasilmalar bile az bende o sancida yok. Ama hakkaten son haftalar harekrtsiz olur derlerdi ama benim bebekte durmuyor. Dün akşam 21.30 dan 1'e kadar bana misin demedi. Saga sola kayiyor hopluyor ittiriyor gerdiriyo durmuyo yani. Ama ben ayirt edemiyorum ne yaptigini

Bizim kizlar tarihi sevdi bence :))) Hazir 07.07.2017 unutulmaz diye dusunuyorlar galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…