Hiç gitmedim desem oğlumda da doğduğu hastanede özel yaptırdım aşılarını çok acemi kızlar var dünyadan bir haberBen sağlık ocağında asi falan oldum ama bende hiç güvenmiyorum sanki pis sağlıksız ve oradakiler bir şey bilmiyor gibi geliyor
Onu geçirmen lazım ama dikiş olursa cidden zorlanırsınGeçmeyen öksürük var sıcaklardan terleyip soğuk şeyler yiyorum nası geçcek bu ya doğum olursa dikişler patlar bu sarsıntıya :/
Çok geçmiş olsun tatlım ne güzel düşmüşBi gun 14.7 cikti ertesi gun 15.5 . 1 gece isik aldik. Taburcu olurken 10 idi.
İç çamaşırı atlet emzirme sütyeni iki takım pijama çorap depend kilot tampon veya ped lohusa tacı terliği havlu diş macunu fırçası tarak makyaj çantasını giderken koyucam göğüs pedi koltuk altı rolon. Deodorant almadım Bebek rahatsız olmasın diye rolon tercih ettim . Hastanede veriliyor ama ben yine de hasta bezleri de aldım yatağa sermelik. Aklıma bunlar geliyor şuan valizi kapattığım için hiç bilmiyorum başka ne var cnmKızlar valizi kapatıcamda kendim için ne koyacağımı bilmiyorum yani aslında geçenyıldan tecrübeliyim ama sanki bişeyler unutmuşum gibi.. siz neler koydunuZ
:)Valla canım ya bugün de odaya kapattık kendimizi,acayip sıcak:)Klimayı 25 e ayarladık.30 yüksek değil mi ya??Canim bi gulme geldi sen anlatirken ama bravo birakmiyo bak seni enistemiz :)ben 30#derecede calistiriyorum
Sağol cnm bnde bunları koydum demekki eksik bişey yokİç çamaşırı atlet emzirme sütyeni iki takım pijama çorap depend kilot tampon veya ped lohusa tacı terliği havlu diş macunu fırçası tarak makyaj çantasını giderken koyucam göğüs pedi koltuk altı rolon. Deodorant almadım Bebek rahatsız olmasın diye rolon tercih ettim . Hastanede veriliyor ama ben yine de hasta bezleri de aldım yatağa sermelik. Aklıma bunlar geliyor şuan valizi kapattığım için hiç bilmiyorum başka ne var cnm
Kardeşimin ikinci doğumunda 4 yaşındaki kızı çok ağlayınca,eşi kızını da hastaneye getirmişti.Üçü beraber kalmıştı.Öyle yap sen de ne olacak ki.Çocuk durmaz sensiz.Kızlar benim 3 yasinda bi cocugum var 1 haftaya kadarda dogumum sezeryan olucam 2 gün yaticam hastanede. Oğlum şimdiye kadar başkasının yanında uyumamis. Uyumayi bırakın en fazla çok nadir 1-2 saat annem kV ile kalmıştır. Oyüzden babasıyla kalsın istiyorum 2 gece. Esimde bi yandan olmaz benim de hastanede yatmam lazım. En kötü oğlumuzda yatar hastane de diyo. Olmaz diyorum anlatamıyorum. Sizlerden böyle bişey yapan var mı. Olmayacağını nasıl anlatayım.
Ben de göbüşü düşünce saklayacağım,gömmem bir yere :)Benim hic kanamam olmadi desem yeridir. Dunden beride hic yok acaba kanım mı kalmadiBizim yarin 9.gun kupkuru ama bakalim ne zaman dusecek.
Ne guzel yere gommussunuz :) Ben eve ascam cerceve yapip.
Gamastana basladim bakalim insallah hemen gecer alirim e vitamini de .
Allah anali babali buyutsun.. @kelebek19 @aredhels bahtlari acik olsun..
Çok cici olmuş canım,balonları sizinkiler getirdi sanırım :)Melissa da sana çekmiş,o da durmadı yerinde :)Bikaç fotosu var bak koyayım burAyada. Ya ben yerimde duramıyorum hareketli bi tipim işte sonufs böyle oldu, neyseki güzel olduyok kız kimsecikler gelmedi iyikide gelmedi
Annemin intikamını alıyorum diye gülüyordur içeride :)Onlari bile yildirdi gercekten :)))) Gidemeyecegiz demeye basladilar.
Kızlar valizi kapatıcamda kendim için ne koyacağımı bilmiyorum yani aslında geçenyıldan tecrübeliyim ama sanki bişeyler unutmuşum gibi.. siz neler koydunuZ
Ayni gunuz ve durumumuz ayni canim nstde sanci yok kasilmam bile olmuyo hayirlisi bakalim :)
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşKızlar hayırlı olsun artık hamis kalan sayısı gitgide azalıyor ben daha yeni 20li günlere düstüm gerçi erken gelmezse :)
Bugün ınsallah bebisimi görmeye gitcez kontrol günümüz.Tatil gününde bile 6:30 da kalktım bugün hem sıcak hem heyecan.... işyerimde izne cıkmama son 5 is günü valla hergünü sayarak geldim bu güne artık ayaklarımın ellerimin sisligi ve +21 kg beni yoruyorAllah dogum yapan, henüz yapmamıs tüm annellerin yardımcısı olsun
Kasilmalar bile az bende o sancida yok. Ama hakkaten son haftalar harekrtsiz olur derlerdi ama benim bebekte durmuyor. Dün akşam 21.30 dan 1'e kadar bana misin demedi. Saga sola kayiyor hopluyor ittiriyor gerdiriyo durmuyo yani. Ama ben ayirt edemiyorum ne yaptiginiTek hıssettıgım agrı ve ya sancı bebegın hareket esnasında yaptıgı baskıdan olusan sancı. Bazen kendını dısarı dogru baya bi ittiriyo o zaman cok sancım oluyo. Onun dısında hıssetmıyorum bişi. Ama dayanması cok zormus ya hele de bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun.
Kızlar isin bebişleriniz de cok hareketlı mı. Benımkının bacakları hıc durmuyo bı baslıyo ıkı uc saat durmuyo ben yoruluyorum o banamısın demıyo. Cok sukur rabbıme tabı hareketlı olmasına dr cok ıyı dıyo ama bazen artık dogsa da ıkımız de rahatlasak dıyorum
Bizim kizlar tarihi sevdi bence :))) Hazir 07.07.2017 unutulmaz diye dusunuyorlar galiba:)Slm kızlar nasılsınız?? Biz oğunluktan dolAyı takip edemiyorum.. en son yellu doğum yapmıştı orda kaldım.. ondan sonra bir sürü doğum yapan arkadaşlar olmuş hepsini tebrik ediyoruz.. sevgiyle mutlulukla büyütmek nasip olsun.. biz hala beklemedeyiz..bizim kızın gelmeye pek niyeti yok.. kafası aşağıda,suyuda iyi dedi drumuz..normal doğum yapcaz.. ağrımız sızımız yok
Bende de oluyo ya nedir acaba hic anlamiyorum zaten hareketleri. Bazen yumurta gibi bisi hissediyorum ya kol ya bacak diyorum kendimceKarnımda bir hareket var çok yavaş sanki bebik nefes alıp veriyor öyle iniyor çıkıyor karnım çok yavaş ama ne bu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?