2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kolaylıklar versin canım

Selam kızlar var mı bugün doğurupta temmuz annesi olan? Benim daha 11 günüm var ve dayanmakta çok zorluk çekiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nefes egzersizimi yapıyor yoksa :) o kadar yavaş ve ritmik bir hareket neden olur ki garip çok merak ettim

Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet koydunuz mu

Nefes egzersizimi yapıyor yoksa :) o kadar yavaş ve ritmik bir hareket neden olur ki garip çok merak ettim

Evet aynen bende merak ediyorum. Tekme falan olsa sert oluyor sıçrıyor bazen bazende nefes alıp verir gibi ilginç doğrusu

Bnde bi ince hırka koyiyim cünkü dün hastanedeydik ve gerçekten serindi üsüyebilirim.. sağol cnm

Merhaba kızlar benimde dün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Dr hissediyor musun dedi hayır dedim ben bebek hareketi olarak hissediyorum deneyimsizlikten sanırım bilemiyorum. Normalde haftada bir çağırıyordu kontrole şimdi salı ya da çarşamba gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Birde bebek hep iriydi şu an 3100 gr son 10 günde 100 gr almış haftasıyla uyumlu çıktı ilk defa. Bakalım hayırlısı birde ben hiç yürüyemiyorum çatı kemiklerim çok ağrıyor çabuk yoruluyorum

Reactions: SGd
Benimde o kemikler artık kırılcak o derece ağrıyor , 1,5 kilo rahimmiş 3,5 kilo bebek olsa plesenta ve su da 3 kilo eder bence en az 8 kilo yük var orada ondan acıyor, kalkerken ilk ayağa kalkınca kapatamıyorum bile :)

benzer durumdayiz sanirim. 1+hafta onden giderken son haftada hic kilo almamis. Bu yuzden beni de sali cagirdi doktorum. Proteine yuklendik bakalim ne olacak

canım bende tampon kullanırım hep adet zamanlarında doğum kanamasında da kullanılıyor mu doktora sorucaktım bende çok rahat olur diye düşündüm annemde olmaz falan dedi merak ettim

Canım gözünaydın darısı biz bekleyenlere inşallah

Bu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..
Oyyy kıyamam bogumlarindan ısırmak var onları yahuu ❤ ben de düşünüyorum sürekli doğacak hep pişik olacak ne yapabilirim diye önden pişik önleyici krem sürmeye başlasam mi hemen diyorum doktora sorucam

Al_pi cim aylis80 de doğum yapmış listeye işleyebilirsen..ben herkesi ordan takip edebiliyorum maşallah 22 annemiz oldu..Allah bizede gösterir İNŞALLAH

Bu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..

Ooy kıyamam yaa sıcak tabii mecburuz klimalara.. pişik kremi sür ince tabaka canım. Geçmiş olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…