- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Rabbim kolaylıklar versin canım@Denizimaksoyzifirirose @aredhels kızlar gözünüzaydın.Bebişlerinizi güle güle büyütün.Dualarınız için de Allah razı olsun.Rabbim bekleyen bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.Sıcaklarla birlikte zorlanıyoruz artık.Sağsalim kavuşalım hepimiz inşallah
Karnımda bir hareket var çok yavaş sanki bebik nefes alıp veriyor öyle iniyor çıkıyor karnım çok yavaş ama ne bu anlayamadım
Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet koydunuz muİç çamaşırı atlet emzirme sütyeni iki takım pijama çorap depend kilot tampon veya ped lohusa tacı terliği havlu diş macunu fırçası tarak makyaj çantasını giderken koyucam göğüs pedi koltuk altı rolon. Deodorant almadım Bebek rahatsız olmasın diye rolon tercih ettim . Hastanede veriliyor ama ben yine de hasta bezleri de aldım yatağa sermelik. Aklıma bunlar geliyor şuan valizi kapattığım için hiç bilmiyorum başka ne var cnm
Nefes egzersizimi yapıyor yoksa :) o kadar yavaş ve ritmik bir hareket neden olur ki garip çok merak ettim
Bnde bi ince hırka koyiyim cünkü dün hastanedeydik ve gerçekten serindi üsüyebilirim.. sağol cnm@_Amathaunta_ 'nın dedikleri dışında ben elektrikli cezve aldım. Hastanenin su ısıtıcılarına güvenim yok. Gittiğimde klimalar açıktı odalarda cekette koyuyorum ince olur ya üşürsem diye. Havlu peçete ve ıslak mendil de koydum bize gerek olabilir ne olur ne olmaz.
Bn koymadım gittiğim kıyafetleri çıkarken de giyerim.. oğlumdada öyle yapmıştımKızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet koydunuz mu
Yoo gittiğimi giyer gelirim:) havlu koydum memelerimi yıkayacam :) süt geliyor dedikleri içinKızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet koydunuz mu
Benimde o kemikler artık kırılcak o derece ağrıyor , 1,5 kilo rahimmiş 3,5 kilo bebek olsa plesenta ve su da 3 kilo eder bence en az 8 kilo yük var orada ondan acıyor, kalkerken ilk ayağa kalkınca kapatamıyorum bile :)Merhaba kızlar benimde dün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Dr hissediyor musun dedi hayır dedim ben bebek hareketi olarak hissediyorum deneyimsizlikten sanırım bilemiyorum. Normalde haftada bir çağırıyordu kontrole şimdi salı ya da çarşamba gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Birde bebek hep iriydi şu an 3100 gr son 10 günde 100 gr almış haftasıyla uyumlu çıktı ilk defa. Bakalım hayırlısı birde ben hiç yürüyemiyorum çatı kemiklerim çok ağrıyor çabuk yoruluyorum
benzer durumdayiz sanirim. 1+hafta onden giderken son haftada hic kilo almamis. Bu yuzden beni de sali cagirdi doktorum. Proteine yuklendik bakalim ne olacakMerhaba kızlar benimde dün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Dr hissediyor musun dedi hayır dedim ben bebek hareketi olarak hissediyorum deneyimsizlikten sanırım bilemiyorum. Normalde haftada bir çağırıyordu kontrole şimdi salı ya da çarşamba gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Birde bebek hep iriydi şu an 3100 gr son 10 günde 100 gr almış haftasıyla uyumlu çıktı ilk defa. Bakalım hayırlısı birde ben hiç yürüyemiyorum çatı kemiklerim çok ağrıyor çabuk yoruluyorum
canım bende tampon kullanırım hep adet zamanlarında doğum kanamasında da kullanılıyor mu doktora sorucaktım bende çok rahat olur diye düşündüm annemde olmaz falan dedi merak ettimİç çamaşırı atlet emzirme sütyeni iki takım pijama çorap depend kilot tampon veya ped lohusa tacı terliği havlu diş macunu fırçası tarak makyaj çantasını giderken koyucam göğüs pedi koltuk altı rolon. Deodorant almadım Bebek rahatsız olmasın diye rolon tercih ettim . Hastanede veriliyor ama ben yine de hasta bezleri de aldım yatağa sermelik. Aklıma bunlar geliyor şuan valizi kapattığım için hiç bilmiyorum başka ne var cnm
Canım gözünaydın darısı biz bekleyenlere inşallahİyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Ha bir de tabi ki dua ettim sizlere
Oyyy kıyamam bogumlarindan ısırmak var onları yahuu ❤ ben de düşünüyorum sürekli doğacak hep pişik olacak ne yapabilirim diye önden pişik önleyici krem sürmeye başlasam mi hemen diyorum doktora sorucamBu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..
Evet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.
3406 gr canım :)Kızlar kilosu yazan yer neresi bilen varmı..
Şu value yazan yer kilosumu
Bu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?