Saol tatlım benim. Evet herşeyi ben almıştım annemler evden getirdi. Aceleci kızıma aceleyle yapıldı herşey napalım. Şükür kuzum sağlıklı benimleya gerisi boş. Rabbim darısı size inşallahÇok cici olmuş canım,balonları sizinkiler getirdi sanırım :)Melissa da sana çekmiş,o da durmadı yerinde :)
Evet canim kilosu orasiKızlar kilosu yazan yer neresi bilen varmı..
Şu value yazan yer kilosumu
3406 grammış canım.Kızlar kilosu yazan yer neresi bilen varmı..
Şu value yazan yer kilosumu
Canimmm bi tarif vereyiM sana benim doktorum vermisti ve inanki hemen gecti oksurugum tamamen dogal 1su bardagi suzme bal 1su bardagi taze limon suyu 1yemek kasigi zencefil tozu 1yemek kasigi sarimsak tozu ayri kaplarda limona sarimsak tozunu karistir balada zencefil tozunu iyice homojen olduktan sonra birbiriyle karistir bi yarim saat bekle baya sicak olan bir su hazirla bardaginin 4/1i bu karisimdan koy yemek kasigiyla 7-8kasik falan koyuyordum ben sonra uzerinede kaynar su dok uzerini ort uyu gercekten cok ise yariyor ben denedim suan cok sicaklarsin belki ama 2.icmende kesilicek oksurugun tadi kotu degil sonrasinda agzin sarimsakta kokmuyo hic merak etme
Ay canım biran önce doğurmak istiyorum.. annem ve kayınvalidem geldi türkiyeden.. stresteyim kv nin kalmasını istemiyorum.. evde çok gergin ortam oluştu.. sıpanında gelmeye niyeti yok.. ben mi hamileyim kv mi anlamış değilim.. çıt kırıldım tavırlar, herşeye alınmalar, ağlamalar,tahammül edemiyorum, dayanamıyorum... o öyle davrandıkca annemde rahatsız olmaya başladı..bugün oğluyla tartıştı, kızına gitti..doğumdan sonrada böyle olursa ben ne yaparım.. bu aralar bende çok hassasım beni anlayan yok..Bizim kizlar tarihi sevdi bence :))) Hazir 07.07.2017 unutulmaz diye dusunuyorlar galiba:)
Kasilmalar bile az bende o sancida yok. Ama hakkaten son haftalar harekrtsiz olur derlerdi ama benim bebekte durmuyor. Dün akşam 21.30 dan 1'e kadar bana misin demedi. Saga sola kayiyor hopluyor ittiriyor gerdiriyo durmuyo yani. Ama ben ayirt edemiyorum ne yaptigini
Yaaa o bende de var sanki nefes alıp verir gibi inip çıkıyor karnım. Anlam veremiyorum.
Bi dene canim valla kriz gibiydi benimki gece gunduz hic uyuyamiyordum afedersin kusuyordum her seferinde burda siyahi bir doktor verdi bu tarifi cok iyi geldi bana umarim yarR sanadaSağolasın kardeşim sarımsak tozu bulamadım diğerlerinden yapıcam sadece
Ayyy en cok seni anlamalari gerekn yerde sen onlari hos goruyorsun insan sinir olur ama neyse sne kendini rahat tutmaya calis anneni hos tut bosver takma kafanaAy canım biran önce doğurmak istiyorum.. annem ve kayınvalidem geldi türkiyeden.. stresteyim kv nin kalmasını istemiyorum.. evde çok gergin ortam oluştu.. sıpanında gelmeye niyeti yok.. ben mi hamileyim kv mi anlamış değilim.. çıt kırıldım tavırlar, herşeye alınmalar, ağlamalar,tahammül edemiyorum, dayanamıyorum... o öyle davrandıkca annemde rahatsız olmaya başladı..bugün oğluyla tartıştı, kızına gitti..doğumdan sonrada böyle olursa ben ne yaparım.. bu aralar bende çok hassasım beni anlayan yok..
Ayy aynen yaa çok sıcak, bi de bugün yegenimin sünnet Mevlid i vardı, kalabalık mahvoldum. .Bu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..
Bana bişi verilmedi ya. Çarşamba kontrole gittim 3cm ama rahimde incelme yoktu. Cuma gel dedi gittim tekrar muayene etti 5cm rahim de silinmiş dedi direk yatış verdi. 10 gibi yattım suni verilmeye başlandı. Ağrı 80-90lardayken bile hissetmiyodum o şekilde 7cm oldu. Ağrı eşiğim yüksekmiş zaten hayatımda regl sancısı nedir bilmeyen biriyim. 7cm den sonrası biraz zorlu oldu ama 3saat sancı çekerek aldım bebeğimi kucağıma. Zorlu derken yine de korkulacak bişi yok. Ciddi manada çocuk çıktığı an ne ağrı kalıyor ne sızıSaolasin canim hayirli olsun benimkide seninki gibi olucak acilman kendiligindenmi oldu yoksa fitil filanmi verdiler canim bana once fitil vericeklermis acilma oluncada sanci vericeklermis acilma olmazsa jel vericeklermi acilmayi saglamak icin dedi doktor bi arkadasimda sanci vermeden nasil acilmayi saglicaklar dedi dedim valla doktor oyle dedi tam bilgi verirmisin axaba
Giderken giydigim kiyafetle donerim,iki bavul oldu zaten,baska bisi alamayacagim.Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet koydunuz mu
Kiyamam cok sogutmayin,28 den asagi sicakliklara dusurmeyin.Bu ne sıcak Aman Allahım yaniyoruz yaniyoruzzz.. Sansimiza en sicaklar düstü klimaya karsi olan ben klima aldik hemen..
Pisti cocuk boynunun alti koltuk alti kolunun kat yerleri pisti hep ..
Selam anneler korktuğum oldu acil ameliyat olmam lazımmış safrakesesinde camur ve cok taş varmış değerlerim yükselmiş enfeksiyonu arttıran oymuş salı günü değerlerim normale dönerse gün belirlicez şimdiden nasıl ayrılcağımın hüznü çöktü kızımın ağzı pamukçuk oldu sıcak bi yandan cok huzursuzlanıyor dün doktoru günde yarım çay bardağı su verebilceğimi söyledi bu konuda bi verilmesi gerekiyor diyenler var bi yandan verilmemesi gerektiği kafam karıstı
Kızlar .. ayaklarınız şiş mi? Benimkiler şiş , belki çok abartılcak kadar degil ama sol ayagımda bi agrı hissetmeye başladım... sandalet,terlik fln olmuyor ayagım sanırım 1-2 no.buyudu. tavsiyelerinizi bekliyorum , lutfen ...
Tuzlu yemiyorum,sıcakların da etkisi olabilir dimi? Cok kilolu degilim! şişlik az da olsa inmesi için ne yapmam gerekiyor?
Off gitsin kizinda kalsin.Biz de boyle mi kv olacagiz ki.Benimki de beni yazliga cagiriyor.Lohusalikta bir yardimi olmayacak,bir de bebisime karisacak orada.Hayatta gitmem.Bana drlar bilmiyor hafta hesabi yanlis diyip ay hesabini anlatiyor.Bir kaptirsam kontrolu 50 yil oncenin yontemleriyle cocuk buyutecegim :)Ay canım biran önce doğurmak istiyorum.. annem ve kayınvalidem geldi türkiyeden.. stresteyim kv nin kalmasını istemiyorum.. evde çok gergin ortam oluştu.. sıpanında gelmeye niyeti yok.. ben mi hamileyim kv mi anlamış değilim.. çıt kırıldım tavırlar, herşeye alınmalar, ağlamalar,tahammül edemiyorum, dayanamıyorum... o öyle davrandıkca annemde rahatsız olmaya başladı..bugün oğluyla tartıştı, kızına gitti..doğumdan sonrada böyle olursa ben ne yaparım.. bu aralar bende çok hassasım beni anlayan yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?