- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Bnmde bu durumda.. ağrıyor artık neyseki bana az kaldı çarşamba doğum .. cok zormuş şişlik .. allahım yardımcımız olsun
Kızlar .. ayaklarınız şiş mi? Benimkiler şiş , belki çok abartılcak kadar degil ama sol ayagımda bi agrı hissetmeye başladım... sandalet,terlik fln olmuyor ayagım sanırım 1-2 no.buyudu. tavsiyelerinizi bekliyorum , lutfen ...
Tuzlu yemiyorum,sıcakların da etkisi olabilir dimi? Cok kilolu degilim! şişlik az da olsa inmesi için ne yapmam gerekiyor?
Ah canım benim çarşamba kontrolüm var sadece ayak bileklerim yanıyor hani incinirsin acır ya öyle basarken suda bekletiyorum yukarı kaldırıp yatıyorum yok biraz inse tuvalete gidip geldim mi aynı pof pof ses çıkacak yürürken artıkBnmde bu durumda.. ağrıyor artık neyseki bana az kaldı çarşamba doğum .. cok zormuş şişlik .. allahım yardımcımız olsun
Tuzlu yemiyorum ancak bende şişim. Sıcaklar falan etkiliyor ne yazık ki.. inmesi için bende henüz çözüm bulamadım
Of aynı sıkıntı bende varr. Ama baya şişti bnm ayaklar. Özellikle sağ ayağım. Bide ayağım ağrıyo. Bilekten itibaren. Şişten mi acaba. Sıcaklar maf ettiii napsak kiiiKızlar .. ayaklarınız şiş mi? Benimkiler şiş , belki çok abartılcak kadar degil ama sol ayagımda bi agrı hissetmeye başladım... sandalet,terlik fln olmuyor ayagım sanırım 1-2 no.buyudu. tavsiyelerinizi bekliyorum , lutfen ...
Tuzlu yemiyorum,sıcakların da etkisi olabilir dimi? Cok kilolu degilim! şişlik az da olsa inmesi için ne yapmam gerekiyor?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatirsin bu süreci de..Selam anneler korktuğum oldu acil ameliyat olmam lazımmış safrakesesinde camur ve cok taş varmış değerlerim yükselmiş enfeksiyonu arttıran oymuş salı günü değerlerim normale dönerse gün belirlicez şimdiden nasıl ayrılcağımın hüznü çöktü kızımın ağzı pamukçuk oldu sıcak bi yandan cok huzursuzlanıyor dün doktoru günde yarım çay bardağı su verebilceğimi söyledi bu konuda bi verilmesi gerekiyor diyenler var bi yandan verilmemesi gerektiği kafam karıstı
Allah sabır versin canim. Benim kizda seninkinden farkli degil. Planlarimda simdiye dogurmus annemleri gondermis olmam lazimdi. Pzrtesi kv gelecek o da iki hafta kalip gidecekti ama planlar yalan oldu:) Hayirlisi bakalim. Kendini hic strese sokma. Her sey olacagina variyor cunku. Bakalim bizim ev ne durumda olacakAy canım biran önce doğurmak istiyorum.. annem ve kayınvalidem geldi türkiyeden.. stresteyim kv nin kalmasını istemiyorum.. evde çok gergin ortam oluştu.. sıpanında gelmeye niyeti yok.. ben mi hamileyim kv mi anlamış değilim.. çıt kırıldım tavırlar, herşeye alınmalar, ağlamalar,tahammül edemiyorum, dayanamıyorum... o öyle davrandıkca annemde rahatsız olmaya başladı..bugün oğluyla tartıştı, kızına gitti..doğumdan sonrada böyle olursa ben ne yaparım.. bu aralar bende çok hassasım beni anlayan yok..
Gecmis olsun canim.Selam anneler korktuğum oldu acil ameliyat olmam lazımmış safrakesesinde camur ve cok taş varmış değerlerim yükselmiş enfeksiyonu arttıran oymuş salı günü değerlerim normale dönerse gün belirlicez şimdiden nasıl ayrılcağımın hüznü çöktü kızımın ağzı pamukçuk oldu sıcak bi yandan cok huzursuzlanıyor dün doktoru günde yarım çay bardağı su verebilceğimi söyledi bu konuda bi verilmesi gerekiyor diyenler var bi yandan verilmemesi gerektiği kafam karıstı
Valla sicak soguk cocuk mahvoldu ne sansliyiz biz ya..Kiyamam cok sogutmayin,28 den asagi sicakliklara dusurmeyin.
Saol canim bilgi verdigin icin tekrardan hayirli olsun umarim benimkide rahat gecer :)Bana bişi verilmedi ya. Çarşamba kontrole gittim 3cm ama rahimde incelme yoktu. Cuma gel dedi gittim tekrar muayene etti 5cm rahim de silinmiş dedi direk yatış verdi. 10 gibi yattım suni verilmeye başlandı. Ağrı 80-90lardayken bile hissetmiyodum o şekilde 7cm oldu. Ağrı eşiğim yüksekmiş zaten hayatımda regl sancısı nedir bilmeyen biriyim. 7cm den sonrası biraz zorlu oldu ama 3saat sancı çekerek aldım bebeğimi kucağıma. Zorlu derken yine de korkulacak bişi yok. Ciddi manada çocuk çıktığı an ne ağrı kalıyor ne sızı
Uuff... cok rahatsız edici, bide agrıo arada ... inş daha fazla şişmez ya
Ben giyemem dar bişey sanırım hele korseKizlar tuniko. dan owli sezeryan sonrasi inceltici korse aldim.Uzerinde dogumdan sonra hemen tak,sadece gece yatarken cikar ve uc ay devam et diyor :)
Ayaklarını ara sıra soğuk suda beklet, otururken olabildiğince yüksekte tut. Ödem olması normal, vücudun amniyon sıvısının azalmaması ve kanının pıhtılaşmaması için su tutuyor. Herhangi bir ilaç, ödem sökücü kesinlikle kullanma.Kızlar .. ayaklarınız şiş mi? Benimkiler şiş , belki çok abartılcak kadar degil ama sol ayagımda bi agrı hissetmeye başladım... sandalet,terlik fln olmuyor ayagım sanırım 1-2 no.buyudu. tavsiyelerinizi bekliyorum , lutfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?