2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayakları şişen anneler buzlu suyun içinde 5 dk bekletip yüksekte dinlendirin. Ya da benim gibi 2 3 saatte bi soğuk duş yapın. Çok aferdersiniz her tuvalet ihtiyacımdan sonra belden alt yanıma soğuk su tutuyorum banyoda. Hem rahatlıyorum hem de her an doğum olursa diye temiz temiz gitmek istiyorum çok terledigimde başım hariç bütün vücudumu sıcak suyu acmadan boynumdan aşağı tutup çıkıyorum hemen. Başka türlü serinlememin mümkünatı yok gibi geliyor.

Bnmde bu durumda.. ağrıyor artık neyseki bana az kaldı çarşamba doğum .. cok zormuş şişlik .. allahım yardımcımız olsun
Ah canım benim çarşamba kontrolüm var sadece ayak bileklerim yanıyor hani incinirsin acır ya öyle basarken suda bekletiyorum yukarı kaldırıp yatıyorum yok biraz inse tuvalete gidip geldim mi aynı pof pof ses çıkacak yürürken artık

Of aynı sıkıntı bende varr. Ama baya şişti bnm ayaklar. Özellikle sağ ayağım. Bide ayağım ağrıyo. Bilekten itibaren. Şişten mi acaba. Sıcaklar maf ettiii napsak kiii

Dr bugün 42.haftaya kadar yolu var dedi SAT ı yanlış hatırlıyor olabilirsin dedi. Ama benimki %100 planlı gebelik olduğu için tarihi dün gibi hatırlıyorum. Adet oldum ve yazdım üstelik şehirdışında olacağım icin ilişkiye de dollenme gününü beklemeden 3 4 gün önce girdim. 15 gün ilişkiye giremedim ve 25 gü sonra hamile olduğumu öğrendim. 42.hafta ne demek yaa. Gözüm yollard kaldı 28. Haftadan beri aman büyük riskler geçti bu saatten sonra doğsa da yaşar diye kızımı bekliyorum

Sağ ayağım hafif şişiyor bacağımda öyle hep sol tarafa yatıyorum diye mi acaba , geçen doğumunda davul gibi şişmiştim ama bu sefer çok değil henüz , bende durmadan kafa hariç yıkanıyorum gün içinde çok rahatlıyorum bir tek alt kıyafeti zor giyiyorum :) eğilemiyorum resmen hiç artık yarın son günüm çok heyecanlıyım , allahım bana da hepimize de sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatirsin bu süreci de..

Allah sabır versin canim. Benim kizda seninkinden farkli degil. Planlarimda simdiye dogurmus annemleri gondermis olmam lazimdi. Pzrtesi kv gelecek o da iki hafta kalip gidecekti ama planlar yalan oldu:) Hayirlisi bakalim. Kendini hic strese sokma. Her sey olacagina variyor cunku. Bakalim bizim ev ne durumda olacak

Gecmis olsun canim.

Aksam yemeginden sonra 7de yuruyuse ciktik, dinlene dinlene simdi anca geldik. Illa carsiya gidecegim diye tutturdum. Yorulursun dediler iyiyim dedim. Belki dogumu tetikler, yolda sancim tutar, suyum gelir falan dedim ama nerdeeeee... Sabahtan beri olan agrim bile gecti:))

Saol canim bilgi verdigin icin tekrardan hayirli olsun umarim benimkide rahat gecer :)

Sislik benimde cok buyuk problemim 35 numara ayalarim 37 38 oldu basincada agriyor soguk suya sokun ayaginizi neyseki pazartesi doguma gidiyorum insallah ve asiri korkuyorum

Bu sicaklardan cok korkuyorum 3 de dogum var insallah annemler yaylaya gideriz dio ama bende en azindan yari kirkima kadar evimde kalmak istiyorun cocugum sag salim.dogsunda insallah cekistirmezler bizi hadi yaylaya die her odada klima var nerdeyse ama herkesin bir fikri var kimse siz ne yapmak istiyorsunuz demiyor

Kizlar tuniko. dan owli sezeryan sonrasi inceltici korse aldim.Uzerinde dogumdan sonra hemen tak,sadece gece yatarken cikar ve uc ay devam et diyor :)

Kizlar tuniko. dan owli sezeryan sonrasi inceltici korse aldim.Uzerinde dogumdan sonra hemen tak,sadece gece yatarken cikar ve uc ay devam et diyor :)
Ben giyemem dar bişey sanırım hele korse zamanla gidiyor onlar , rahim normaline göre şuan 10 kat büyümüş durumda zamanla iniyor nasılsa deyip doğal akışına bırakıcam hele bir de sıcakta

Ayaklarını ara sıra soğuk suda beklet, otururken olabildiğince yüksekte tut. Ödem olması normal, vücudun amniyon sıvısının azalmaması ve kanının pıhtılaşmaması için su tutuyor. Herhangi bir ilaç, ödem sökücü kesinlikle kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…