2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Buzlu suya korkuyorum cnm koymaya.. ya uşutursem .. soguk su duşta bende tutuyorum ayaklarıma ama hiiiç bir fayda yok

Of aynı sıkıntı bende varr. Ama baya şişti bnm ayaklar. Özellikle sağ ayağım. Bide ayağım ağrıyo. Bilekten itibaren. Şişten mi acaba. Sıcaklar maf ettiii napsak kiii

İncecik ayacıklarımmm......
Benim ozellikle sol ayaak cnm ,benimde agrıo off bu havalar boyle giderse bu bizim ayaklar boyle gider bence

Maalesef canım ayaklarımı kaldıramıyorum sanki yürürken umarım şişmez daha fazla gerçi çokta zamanımız kalmadı ya

Evt sanki ayagımın ustunde kucuk kum torbası var gibi ...surukleyesim gelio
Cok zamanımız yok tatlım ama bende cok belirti de yok malesef... sende durumlar nasıl , bebiş sinyal verio mu

Canım doğar doğmaz yaylaya gidemezsin zaten kontrollerin falan var bebeğin kontrolleri var. Yayla havasına da pat diye girmesin rakım farkı var sonuçta. Sen açık açık söyle istemediğini. Birden o havaya gitmesi ne kadar iyi olur doktora danışmalısın aslında. Sonuçta yayla neresinden bakarsan bak şehir merkezi gibi değil yani imkan olarak? Hangi şehirdesin peki canım yayla neresi?

Soguk suyla yıkıyorum cnm ama ...sonuç aynı... ilaç fln zaten aklımın ucundan bile gecmedi tabiki
Agrı olmasa idare ederim de sol ayak bi hafif agrıo

Evt sanki ayagımın ustunde kucuk kum torbası var gibi ...surukleyesim gelio
Cok zamanımız yok tatlım ama bende cok belirti de yok malesef... sende durumlar nasıl , bebiş sinyal verio mu

Sorma evde bile takılıyorum bazen sinyal var benim geçen acildeydim hatta ama doktorum henüz gün vermedi. 8 temmuzda 38+0 olacak artık gün isteyeceğim acilden girip doğum yapmak istemiyorum valla. 10 temmuzda alabilir bence :)

Dogurunca iner artık heralde bu tontoş ayaklarımız... havalar boyle sıcak giderse ne de yapsak cagre olmuyo
Hmm..senin biraz daha zamanın varmış dogum için

Valla sicak soguk cocuk mahvoldu ne sansliyiz biz ya..
27den yukardayiz asagida degiliz bugun yeni kuruldu ya ancak duvarlar soguyacak ki bize yansisin..

Bizde 26 ya sabitledik.doktor 24 25 derece olmali odanin isisi dedi.gerci 26 27 dereced oynuyoruz bugun 28 29 u bile gordu yawrum alt degistirirken falan kapatiyorum.
cocugu sarip sarmalamayin anneanne babaannelere soyleyin,yok yere atesini cikartirsiniz cocugun dedi,dondu esimle bana herkes kendi annesine soylesin dedi:)))

Dogurunca iner artık heralde bu tontoş ayaklarımız... havalar boyle sıcak giderse ne de yapsak cagre olmuyo
Hmm..senin biraz daha zamanın varmış dogum için

İner umarım :)) var canım ama 10 temmuzda alabilir artık. Acile gittiğimde evet işlemleri yaptılar ama kasılma ile gittiğim halde bemi 1.5 saat tahlil sonucu için beklettiler o sırada usg ve nst yapılabilirdi ama tahlili beklediler. E sonuç tabii ki sıfır :) yani zaten sezaryen beklemenin anlamı yok başka doktorda olsun istemiyorum. Gittiğimde acile kendi doktoruna neden gitmedin neden buraya geldin diye sordular sürekli. Yani orda doğurmak istemiyorum yalan yok:) serum falan hiçbir şey vermediler bana. 15/8 tansiyonum yatırıp dinlendirmediler oturdum öylece belim koptu saatlerce. Bunları tekrar yaşamak istemiyorum.

Ben bu senin yaptıgını yarın için planladım belirti yok yaaaa... yuruyim baklm ne oluck , pazrtesl kontrolum var ,inş acılmam cogalmıştır

Artık hayırlısı nezamnsa cnm ... inş hersey istedigin gibi gider

Valla sicak soguk cocuk mahvoldu ne sansliyiz biz ya..
27den yukardayiz asagida degiliz bugun yeni kuruldu ya ancak duvarlar soguyacak ki bize yansisin..
Bebisler cok sicak havaya denk geldi.Soyle agustos sonu falan olsaydi yipranmazdik.Hamile hamile sicaklata zaten dayanamiyorum,klima sogugu da hasta ediyor.25 derecede klima.Bebis gelince 28 den asagi,belki 27,dusurmem.

Mersinde yayla ole karadeniz yaylalari gibi degil tabi ama nem yok mersinin sicagi 45 derece onlarda hakli ama doktora sormadan bisey yapmayi bende dusunmuyorum belki bosa evham yapiorum belkide doktor evinizde kalin dicek ama insan endiseleniyor benim iyilesmem lazim bebegimin kontrolleri kafamiza gore konusuyoruz ama beb klimayla kurtaririz diye dusunuyorum kafam okadar karisikki zaten dogumub verdiği bir tedirginlik ve korku var bide bunlari dusunmek beni iyice evhamlandiriyor

Evdeki termometre 32-33 ben korkumdan az actiriyorum birden de sogumasin hasta olur diye daha yeni 31'i gordu ev izmir yaniyor yaniyor..

Bebisler cok sicak havaya denk geldi.Soyle agustos sonu falan olsaydi yipranmazdik.Hamile hamile sicaklata zaten dayanamiyorum,klima sogugu da hasta ediyor.25 derecede klima.Bebis gelince 28 den asagi,belki 27,dusurmem.
Aynen canim ya valla eriyorum sicaktan her yerim kizardi kizamik gibi bebis de pisti boynu filan hep sivilcelendi biran önce gecse şu sıcaklar ..

Sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Benim ilk sezeryan sonrası doktorum kullanma demişti, kasları tembelleştiriyor ve çalışmasını engelliyor, kendi kendine toparlanacak zaten demişti bende kullanmadım. İyi olmuştu aslında ama bu doktora sormadım henuz.

Rabbim şifa versin inşallah şifa bulursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…