MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Canim peki eski haline dondumu yani korsesiz toparlanmada sikinti yasadinmiSezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Benim ilk sezeryan sonrası doktorum kullanma demişti, kasları tembelleştiriyor ve çalışmasını engelliyor, kendi kendine toparlanacak zaten demişti bende kullanmadım. İyi olmuştu aslında ama bu doktora sormadım henuz.
Canim peki eski haline dondumu yani korsesiz toparlanmada sikinti yasadinmi
Doğumdan snra 1 haftaya iniyo diyolar ama inşallah yaaaaİncecik ayacıklarımmm......
Benim ozellikle sol ayaak cnm ,benimde agrıooff bu havalar boyle giderse bu bizim ayaklar boyle gider bence
Buzlu suya korkuyorum cnm koymaya.. ya uşutursem.. soguk su duşta bende tutuyorum ayaklarıma ama hiiiç bir fayda yok
Oii 10 temmuz da bnmde doğumum var :) hayırlısı olsn canm inşallahh.Sorma evde bile takılıyorum bazensinyal var benim geçen acildeydim hatta ama doktorum henüz gün vermedi. 8 temmuzda 38+0 olacak artık gün isteyeceğim acilden girip doğum yapmak istemiyorum valla. 10 temmuzda alabilir bence :)
Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)Canım baya toparlanmıstı ama minik bi göbek kaldı. Tam eskisi gibi olmadı tabi zaten ben 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sıkılaştırıcı bi hareket de yapmadım yapsaydım tamamen eskisi gibi olurdu.
Doğumdan snra 1 haftaya iniyo diyolar ama inşallah yaaaa
Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Canım uzun süre koyma. Ayağın suya değsin 1 2 dk dursun ya da koy çıkar koy çıkar hemen kurula kaldır havaya. Ben leğeni odaya taşıdım halı yok şu an odada ayak havlusunuda serdim kurulayıp kaldırıyorum yukarı ayaklarımı. Ama tabi bunu dışardan gelince yapıyorum hararetli iken şok etkisi yapıyor biraz sızlıyor ve geçiyor. Inanilmaz rahatlıyorum. Hasta olur muyuz bilmem yaklaşık 1 haftadır ara ara böyle dindiriyorum ayaklarımın acısını hiç hsta olmadım.
Canim ben de ilk sezeruanim sonrası hiç bir sey kullanmadım.sifir göbek.hic göbeğim kalmadı.zaten yapi itibariyle bademim vardır ama göbeğim yoktur.vucut yapısıyla da alakalı olabilir.ama ikinci sezeryanla biraz kalıyor diyorlar bakalım yaşayıp görücez.ama bu sıcakta korse kullanamam.sen normal düşünüyorsan hic birseyin kalmaz .Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Oturulmuyor ki gerçekten bende hep yatıyorum evde yabancı istemiyorum o yüzden heryerimi açıp geziyorum suya girip çıkıyorum , erkek milleti anlamaz ama doğruBi ayağı şişmeyen benim heralde maşallah diyim külkedisi ayağı gibi hala :)
Onun dışındaaa canım çok sıkılıyor kayınvalide ve görümce bizde ve sancımı beklediğimden ne zaman doğum olur bilmiyorum bebek doğunca biraz seveceklermiş öyle döneceklermiş memlekete bu sıcakta kıyafetle gezmekten bunaldım bi de 42 haftalık doğurursam öfff.... Kocama da uyuz oluyorum sabaha kadar oturup annesiyle muhabbet ediyo yanıma gelmiyo tamam özlemiş olabilirsin zaten dillerini anlamıyorum sıkılıyorum odama girip soyunup uzanınca niye yanımıza gelmiyosun diyo
Mecbur muyum bu sıcakta orda oturmaya zaten bu kadar konuşacak ne var anlamıyorum yatın zıbarın iştedoğumdan sonra evimde kalacaktım annem gelecekti ama karar verdim anneme gidicem orda yatıcam oh canıma değsin bunlar da sevemesinler
Bende de şişlik yok canim. Cok sukur hamileligim boyunca hic ödem yasamadim. Hala 37 numara ayakkabimla yuruyebiliyorum. Caninin istedigini yap.Bi ayağı şişmeyen benim heralde maşallah diyim külkedisi ayağı gibi hala :)
Onun dışındaaa canım çok sıkılıyor kayınvalide ve görümce bizde ve sancımı beklediğimden ne zaman doğum olur bilmiyorum bebek doğunca biraz seveceklermiş öyle döneceklermiş memlekete bu sıcakta kıyafetle gezmekten bunaldım bi de 42 haftalık doğurursam öfff.... Kocama da uyuz oluyorum sabaha kadar oturup annesiyle muhabbet ediyo yanıma gelmiyo tamam özlemiş olabilirsin zaten dillerini anlamıyorum sıkılıyorum odama girip soyunup uzanınca niye yanımıza gelmiyosun diyo
Mecbur muyum bu sıcakta orda oturmaya zaten bu kadar konuşacak ne var anlamıyorum yatın zıbarın iştedoğumdan sonra evimde kalacaktım annem gelecekti ama karar verdim anneme gidicem orda yatıcam oh canıma değsin bunlar da sevemesinler
Kuzular hasta olmasinda en yuksegi 31 otuzla idare ediyoruz canim :)):)Valla canım ya bugün de odaya kapattık kendimizi,acayip sıcak:)Klimayı 25 e ayarladık.30 yüksek değil mi ya??
Hayirlisiyla kendi sancinla dogurursun insaallah canim. Sanci varkende bebek hareket halinde oluyor :)39+1deyim. Karin agrim oldugunda artik normal geliyor. Bebis hareket ediyor çünkü. Çarşamba yine randevuya gidecegiz anlasilan
Amin insallah. Bugun sabahtir agrim var ama artmiyor. Ayaktayken var oturunca geciyor.Hayirlisiyla kendi sancinla dogurursun insaallah canim. Sanci varkende bebek hareket halinde oluyor :)
Doktorlar degisik. Bende egzersiz istedim yapamazsin kendi basina dedi. Dogururuz yaa kimler doguuruyor ben mi doguramayacagim diyorum kendime:)))kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?