2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim peki eski haline dondumu yani korsesiz toparlanmada sikinti yasadinmi

Canim peki eski haline dondumu yani korsesiz toparlanmada sikinti yasadinmi

Canım baya toparlanmıstı ama minik bi göbek kaldı. Tam eskisi gibi olmadı tabi zaten ben 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sıkılaştırıcı bi hareket de yapmadım yapsaydım tamamen eskisi gibi olurdu.

Buzlu suya korkuyorum cnm koymaya.. ya uşutursem .. soguk su duşta bende tutuyorum ayaklarıma ama hiiiç bir fayda yok

Canım uzun süre koyma. Ayağın suya değsin 1 2 dk dursun ya da koy çıkar koy çıkar hemen kurula kaldır havaya. Ben leğeni odaya taşıdım halı yok şu an odada ayak havlusunuda serdim kurulayıp kaldırıyorum yukarı ayaklarımı. Ama tabi bunu dışardan gelince yapıyorum hararetli iken şok etkisi yapıyor biraz sızlıyor ve geçiyor. Inanilmaz rahatlıyorum. Hasta olur muyuz bilmem yaklaşık 1 haftadır ara ara böyle dindiriyorum ayaklarımın acısını hiç hsta olmadım.

Oii 10 temmuz da bnmde doğumum var :) hayırlısı olsn canm inşallahh.

Canım baya toparlanmıstı ama minik bi göbek kaldı. Tam eskisi gibi olmadı tabi zaten ben 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sıkılaştırıcı bi hareket de yapmadım yapsaydım tamamen eskisi gibi olurdu.
Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)

Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)

Gider bence de canım. Birde doktorun söylediği mantıklı gelmisti bana, korse kullanınca kasların çalışmayıp tembelleşmesi. Zaten normal olursa birkaç ay sonra rahat mekik hareketleri de yapabilirsin. Sezeryanda bi 6 ay beklemek gerekiyo.

Ayaklarımı yukseye kaldırmak bence işe yarar ama onun için de sırtustu yatmk lazım ...offf
Ben hep sol yanıma yatıyorum ,ve ayakları yan yatarken kaldırmak biraz zor geliyor
Şu an yuksekteler bi şekilde ayarladım hem yan yatıyorum hem ayklarımı yuksekte tutmaya calışıyorum , baklım inş biraz rahatlarlar...

Bi ayağı şişmeyen benim heralde maşallah diyim külkedisi ayağı gibi hala :)
Onun dışındaaa canım çok sıkılıyor kayınvalide ve görümce bizde ve sancımı beklediğimden ne zaman doğum olur bilmiyorum bebek doğunca biraz seveceklermiş öyle döneceklermiş memlekete bu sıcakta kıyafetle gezmekten bunaldım bi de 42 haftalık doğurursam öfff.... Kocama da uyuz oluyorum sabaha kadar oturup annesiyle muhabbet ediyo yanıma gelmiyo tamam özlemiş olabilirsin zaten dillerini anlamıyorum sıkılıyorum odama girip soyunup uzanınca niye yanımıza gelmiyosun diyo
Mecbur muyum bu sıcakta orda oturmaya zaten bu kadar konuşacak ne var anlamıyorum yatın zıbarın işte doğumdan sonra evimde kalacaktım annem gelecekti ama karar verdim anneme gidicem orda yatıcam oh canıma değsin bunlar da sevemesinler

Canim ben de ilk sezeruanim sonrası hiç bir sey kullanmadım.sifir göbek.hic göbeğim kalmadı.zaten yapi itibariyle bademim vardır ama göbeğim yoktur.vucut yapısıyla da alakalı olabilir.ama ikinci sezeryanla biraz kalıyor diyorlar bakalım yaşayıp görücez.ama bu sıcakta korse kullanamam.sen normal düşünüyorsan hic birseyin kalmaz .

Oturulmuyor ki gerçekten bende hep yatıyorum evde yabancı istemiyorum o yüzden heryerimi açıp geziyorum suya girip çıkıyorum , erkek milleti anlamaz ama doğru

Bende de şişlik yok canim. Cok sukur hamileligim boyunca hic ödem yasamadim. Hala 37 numara ayakkabimla yuruyebiliyorum. Caninin istedigini yap.

:)Valla canım ya bugün de odaya kapattık kendimizi,acayip sıcak:)Klimayı 25 e ayarladık.30 yüksek değil mi ya??
Kuzular hasta olmasinda en yuksegi 31 otuzla idare ediyoruz canim :))
Disarisi 40 civaridir obile yetiyor valla nerdeyse wcyide bu odaya tasicam :))

39+1deyim. Karin agrim oldugunda artik normal geliyor. Bebis hareket ediyor çünkü. Çarşamba yine randevuya gidecegiz anlasilan
Hayirlisiyla kendi sancinla dogurursun insaallah canim. Sanci varkende bebek hareket halinde oluyor :)

Sicaklara dayanamayip yeni anne olan varsa tebrik ediyorum kizlar iki gundur kv geldi giremedim.sagolsun kendince birseyleryapmis getirmis bunada sukur diyoruz :))
Nolcakbu afrika sicaklari Allah cumlemizin yardimcisi olsun..
Bebisigazli olanlar neleryapiyorsunuz..

kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım

kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım
Doktorlar degisik. Bende egzersiz istedim yapamazsin kendi basina dedi. Dogururuz yaa kimler doguuruyor ben mi doguramayacagim diyorum kendime:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…