2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öksürüyorum antibiyotik kullanıyorum. Buz gibi olmasa da içilecek soğuklukta suyum dondurma da yiyorum ama ben soğuk almasım bulaştı bana geçmiş olsun canım
Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktr

Evet canim normal bekliyoruz. Bu hafta icinde yapacak sanirim doktor cati muayenesini. Sen oldunmu?

Sezaryen bir doğum tekniği değil ameliyattır ve neşteri eline alan her dr. o ameliyattan para alır. Biz bebeğin sağlığını düşünelim duralım. Onlar cebine girecek parayı düşünürler.

Ben hâlâ sezaryenle normal doğum arasında kararsız olan arkadaşlara op.dr. banu çiftçinin dogum dogum korkusu adinda bi videosu var youtubeda 2 2bucuk saatlik onu izlemesini tavsiye ederim. O kadar güzel anlatıyor ki ist.da olsam sırf o enerjisi için ona giderdim.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin

Evet canim normal bekliyoruz. Bu hafta icinde yapacak sanirim doktor cati muayenesini. Sen oldunmu?

38 39 da mutlaka yapar. Bana da çarşamba yaptı açılma yok dedi ama 3 günde bi nstye çağırıyor artık her seferinde de doğurmazsan 3 gün sonra bi nst daha alalım diyor

Acilma olup olmadigini bana usg den soyluyor henuz cati muayenesi olmadim ama acilma icin de muayene ediyorlarmi sizi

Ya ben hangi tarihe göre doğum yapıcam iki hafta geç döllendi yeni bi tarih oluşturmuştuk ona göre 19 görünüyodu bu hafta 27si çıktı.. Moralim bozuldu sizin hep aynı mı çıkıyor bdt?

Evdeki termometre 32-33 ben korkumdan az actiriyorum birden de sogumasin hasta olur diye daha yeni 31'i gordu ev izmir yaniyor yaniyor..

Aynen canim bugun anormaldi izmirdeki sicak zaten ben neredeyse yatak odasindan hic kipirdamiyorim.kizi da cikarmiyorum .odanin kapisini acinca resmen sicak hava dalgasi yuzume carpiyor.gerci pencereyi hep acik tutuyorum,bazen tam bazen ustten yarim aciyorum ama tam kapali olmuyor.hem odanin havasi degissin,hem de cok soguk olmasin diye

Cnm kızımda Lactazim oğlumda da sab simplex ve zinco damlaları kullandım şükür iyi geldiler gazlanmadılar, mama ile besleniyorlardı o Damlalar kurtarıcı gibi.

Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktr
Mümkünse içinden çıkma.. Ben bu hafta giremedim hiç kistim fena kramplanıyorum ..

Sıcaktan bunalıp, uyuyamayanlar.....??
I am here

Evt, yanıom yanıom dediimm... ayaklarımı soguk soguk guzelce yıkadım serinlemek için ohh miss oldu
Şu an karnım agrıo...
Ben direk soğuk suyun altında yatıyorum desem yeridir ne ayak yıkaması,
Ama yok yok yok bu saat oldu uykusuzluktan ölecem artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…