- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Kizlar yapabiliyosaniz normal yapin turkiyedeki doktorlar sirf sezeryana yonlendirmek icin bir suru numara yapiorDoktorlar degisik. Bende egzersiz istedim yapamazsin kendi basina dedi. Dogururuz yaa kimler doguuruyor ben mi doguramayacagim diyorum kendime:)))
Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktrBende öksürüyorum antibiyotik kullanıyorum. Buz gibi olmasa da içilecek soğuklukta suyum dondurma da yiyorum ama ben soğuk almasım bulaştı banageçmiş olsun canım
Aynen ya durmuyolar. Benimki sanki içerde bisiklet sürüyo bacaklar pedal çeviriyomus gıbı kolları daha az hareket halınde ama bı de o popoyu sureklı ıttırme derdınde hep gobegım sıvrılıyo :) sen de normal dogumumu beklıyosun canım catı muayenen falan yapıldı mı?
Evet canim normal bekliyoruz. Bu hafta icinde yapacak sanirim doktor cati muayenesini. Sen oldunmu?
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versinSelam anneler korktuğum oldu acil ameliyat olmam lazımmış safrakesesinde camur ve cok taş varmış değerlerim yükselmiş enfeksiyonu arttıran oymuş salı günü değerlerim normale dönerse gün belirlicez şimdiden nasıl ayrılcağımın hüznü çöktü kızımın ağzı pamukçuk oldu sıcak bi yandan cok huzursuzlanıyor dün doktoru günde yarım çay bardağı su verebilceğimi söyledi bu konuda bi verilmesi gerekiyor diyenler var bi yandan verilmemesi gerektiği kafam karıstı
Evet canim normal bekliyoruz. Bu hafta icinde yapacak sanirim doktor cati muayenesini. Sen oldunmu?
kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım[/QUOTE
Bende gecen hafta doktora sordum herhangi bir egzersiz onerirmisiniz diye bana biraz gec oldugunu nefes ve ikinmayla ilgili seyler onerdi. Birda tabi yuruyus. Hrr doktorun gorusu ayri ama zahmetli diyip gozunu korkutmasi ilginc geldi
BurdayimMmmSıcaktan bunalıp, uyuyamayanlar.....??
Evdeki termometre 32-33 ben korkumdan az actiriyorum birden de sogumasin hasta olur diye daha yeni 31'i gordu ev izmir yaniyor yaniyor..
An itibariyle halim budur
Cnm kızımda Lactazim oğlumda da sab simplex ve zinco damlaları kullandım şükür iyi geldiler gazlanmadılar, mama ile besleniyorlardı o Damlalar kurtarıcı gibi.Sicaklara dayanamayip yeni anne olan varsa tebrik ediyorum kizlar iki gundur kv geldi giremedim.sagolsun kendince birseyleryapmis getirmis bunada sukur diyoruz :))
Nolcakbu afrika sicaklari Allah cumlemizin yardimcisi olsun..
Bebisigazli olanlar neleryapiyorsunuz..
Mümkünse içinden çıkma.. Ben bu hafta giremedim hiç kistim fena kramplanıyorum ..Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktr
I am hereSıcaktan bunalıp, uyuyamayanlar.....??
BurdayimMmm
Yangın vaaaar yangın vaaaar ben yanıyoruuum
Yetişin a dostlaaaar tutuşuyoruuum
Buzdolabına mı girsem acaba reklamlardaki gibi..
Ben direk soğuk suyun altında yatıyorum desem yeridir ne ayak yıkaması,Evt, yanıom yanıom dediimm... ayaklarımı soguk soguk guzelce yıkadım serinlemek için ohh miss oldu
Şu an karnım agrıo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?