- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Klima bişi fayda etmiyor ki sanki Ateş topu yutmuş gibiyim hani insanın dışı buz gibi olur da içinde yanardağ olur aynı o hesap durumlar feciGünaydın kızlarr.. Ah bu ayak ağrısı bemi öldürecekk. Sızlaya sızlaya bi hal oldu. Oohh klimalar fln ne güzel yaaben kv ile kalmaktayım şuan evime gidemiyorum. Giriş kat olduğu için cam bile açamıyorum. Böyle an geliyo oturup ağlıyorum fan açıyorum ama oda sıcak üflüyo anamm. Yanıyorum fenaa. Doğumda evimde olucam inşallah. Tüm camları açıp uyumayı özledm
Aynen gerçi orasıda öyle. Sürekli duşa girip çıkıyorum kv gir diyo. Ama anlamıyorlar sanli dışımda bi kabuk var o soğuyo ama içim alev topuu ne yapsam sönmüyoKlima bişi fayda etmiyor ki sanki Ateş topu yutmuş gibiyim hani insanın dışı buz gibi olur da içinde yanardağ olur aynı o hesap durumlar feci
Can'ım benim kızım da 30 temmuz doğumlu tam bir zilli :)Sislik konusulmus...ellimin yuzumun sisinden evden cikamiyorum...dun gece kina gecesi vardi kizimi ilk defa babanesi ile gonderdim ve oyle hosuna gitmiski cok mutlu geldi...29 temmuz dogumlu kizim o zamana bebek bekleyenler tam bir bicirik geliyor soyleyim size...bakalim.oglum yengec olacak ins oda kizim gibi nese dolu olur....
Ben direk soğuk suyun altında yatıyorum desem yeridir ne ayak yıkaması,
Ama yok yok yok bu saat oldu uykusuzluktan ölecem artık ..
Sislik konusulmus...ellimin yuzumun sisinden evden cikamiyorum...dun gece kina gecesi vardi kizimi ilk defa babanesi ile gonderdim ve oyle hosuna gitmiski cok mutlu geldi...29 temmuz dogumlu kizim o zamana bebek bekleyenler tam bir bicirik geliyor soyleyim size...bakalim.oglum yengec olacak ins oda kizim gibi nese dolu olur....
Kızlar doğumu yaklaşanlar normal doğurmak isteyenler duyduk duymadık demeyin :)
Gece nette gezinirken doğumu tetiklemek için bol maydanoz yiyin yazmışlar bir yerde onu okudum, aklıma gelmişken yazayım dedim aklınızda bulunsun
Geçmiş olsun canım. Dün kontrolümüz vardı bizimde. Baş aşağı dönmüş nihayet, şimdi kafası doğum kanalına girsin diye bol bol yürümeyi düşünüyorum. Hurma yemeye ve anne sütü çaylarını içmeye başlıycam. Normal yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Senin neden sezaryen riskin var?Evet tatli dilli guler yuzlu, Mine hanim icin de hep cok iyi diyorlar hatta baslarda ona gecmeyi dusunmustum ama değiştirmedim artik :)
Canim benim erken dogum riskim var 20 gundur falan sadece yatiyorum ilac kullaniyorum sanciyi kessin diye. Her sey normal giderken normal dogum olur diye konusuyordu ama simdi bisey demiyo. Benimki de tam dogum pozisyonunu almadi basi yanda soldaymis. 37. hafta dolunca ilaclari kesicez yani haftaya sali gununden sonra dogumu beklicez. Haftasi kucuk diye direkt sezaryene mi alir bilemiyorum. Siz konusuyor musunuz nasil olur ne yapariz diye?
Artık hayırlısı nezamnsa cnm ... inş hersey istedigin gibi gider
Mersinde yayla ole karadeniz yaylalari gibi degil tabi ama nem yok mersinin sicagi 45 derece onlarda hakli ama doktora sormadan bisey yapmayi bende dusunmuyorum belki bosa evham yapiorum belkide doktor evinizde kalin dicek ama insan endiseleniyor benim iyilesmem lazim bebegimin kontrolleri kafamiza gore konusuyoruz ama beb klimayla kurtaririz diye dusunuyorum kafam okadar karisikki zaten dogumub verdiği bir tedirginlik ve korku var bide bunlari dusunmek beni iyice evhamlandiriyor
Oii 10 temmuz da bnmde doğumum var :) hayırlısı olsn canm inşallahh.
Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?