2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr.. Ah bu ayak ağrısı bemi öldürecekk. Sızlaya sızlaya bi hal oldu. Oohh klimalar fln ne güzel yaa ben kv ile kalmaktayım şuan evime gidemiyorum. Giriş kat olduğu için cam bile açamıyorum. Böyle an geliyo oturup ağlıyorum fan açıyorum ama oda sıcak üflüyo anamm. Yanıyorum fenaa. Doğumda evimde olucam inşallah. Tüm camları açıp uyumayı özledm

Klima bişi fayda etmiyor ki sanki Ateş topu yutmuş gibiyim hani insanın dışı buz gibi olur da içinde yanardağ olur aynı o hesap durumlar feci

Klima bişi fayda etmiyor ki sanki Ateş topu yutmuş gibiyim hani insanın dışı buz gibi olur da içinde yanardağ olur aynı o hesap durumlar feci
Aynen gerçi orasıda öyle. Sürekli duşa girip çıkıyorum kv gir diyo. Ama anlamıyorlar sanli dışımda bi kabuk var o soğuyo ama içim alev topuu ne yapsam sönmüyo

Kızlar doğumu yaklaşanlar normal doğurmak isteyenler duyduk duymadık demeyin :)
Gece nette gezinirken doğumu tetiklemek için bol maydanoz yiyin yazmışlar bir yerde onu okudum, aklıma gelmişken yazayım dedim aklınızda bulunsun

Gunaydin son bi gunu kalmis ama hic bi dogum belirtisi olmayan benden slmlar..dun kv tel aradi ben gelecem is guc var mi diye bende temizlik yapacagim.kizimla ilgilenirsin dedim 2 bucukta gerim dedi 4 geldi...esim temizlik yapmama musade etmedi yoruluyorum artik dinlen diye kv ye cay hazirladim bellime bi agri girdi ve larnimda ni sertlesme ama suan iyiyim bakalim...yariin ne diyecek dr...al_pi kizin kac kilo dogdu seninde bizim gibi kilosu azdan gidiyordu...bana en son 2900 demisti

Sislik konusulmus...ellimin yuzumun sisinden evden cikamiyorum...dun gece kina gecesi vardi kizimi ilk defa babanesi ile gonderdim ve oyle hosuna gitmiski cok mutlu geldi...29 temmuz dogumlu kizim o zamana bebek bekleyenler tam bir bicirik geliyor soyleyim size...bakalim.oglum yengec olacak ins oda kizim gibi nese dolu olur....

Can'ım benim kızım da 30 temmuz doğumlu tam bir zilli :)
Ama Aslan Burcu kadınları böyleymiş işveli cilveli süslü :)
Yengeçler ise çooook duygusal derler .. Bakalım .

Ben direk soğuk suyun altında yatıyorum desem yeridir ne ayak yıkaması,
Ama yok yok yok bu saat oldu uykusuzluktan ölecem artık ..

Uyku duzeni kalmadı.. sın ırlerim bozuk... bunaltıcı sıcak oluyor gunduz tamam hadi bi şekilde atlatıyoruz da bu geceler cok havasız ya .... resmen sinirlerim bozuluyo artık...

Evt cmm şiştiiikkk hepimiz.. sıcakların da etkisi var bence..
Burda da hiç kimse şişlikle baş edememiş ..dogurunca gecer herlde artk

Beeen beeenn....ama maydanozuda hiç sevmem yau... doguralım artık , kavusalım minnoşlara

Kızlar bir defa nstse sancim 53 çıktı doktor bişey demedi böyle olan vatmi benim haftamda

Geçmiş olsun canım. Dün kontrolümüz vardı bizimde. Baş aşağı dönmüş nihayet, şimdi kafası doğum kanalına girsin diye bol bol yürümeyi düşünüyorum. Hurma yemeye ve anne sütü çaylarını içmeye başlıycam. Normal yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Senin neden sezaryen riskin var?

Günaydın kızlar. Gece sancim olur belki dedim ama tuvalete bile uyanmadim:))) Bizim uyuyamama sebebimiz komsular gece 01.30a kadar bahcede oturup sesli konusuyorlar. 1.kattayiz pencereler kapali uyunmuyor, acinca gurultuden yine uyunmuyor. Esim bugun uyaracak. Anlarlar insallah. Gece yarisi bagirarak konusani ararsiniz, gecenin bir yarisi gelip korma calan mi, geldigi kisiye zil basmayip bize kapiyi actiran mi... Bebisimin hic duzenli uykusu olmayacak gb gorunuyor.

Artık hayırlısı nezamnsa cnm ... inş hersey istedigin gibi gider

Amin canım :)

Bilirim mersinin de adanadan farkı pek yok canım. Nem çok sıcak çok. Ama klima ile idare edilir gibi yaa bende öyle yapacağım. Zaten çok sevmem yaylayı 1 gece bile kalamam kolay kolay. Yaramaz bana yayla havası. Yani bence için nasıl istiyora öyle yap. Gitmek zorunda değilsin bebeğinle eşinle bence daha kaliteli vakit geçirirsin

Vallh bugunde denize girdik cok yoruldum umarim sakincasi yoktr

Yüzmek doğuma yardımcı benim bildiğim yani iyi bir şey. Yakın olsam bende girerim denize valla bi serinlerdim iyi gelirdi :) enfeksiyon kapma ihtimali dışında denizr havuza girmek iyi hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…