- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Annemin normal dogum korse kullanmadi,kardesimin sezeryan o da kullanmadi.Ikisi de gobek nakli yaptiracagiz diyor :)Fenalar.Yapisal da olabilir.Ben daha oncesinden spor yaptigim icin,bir de lierac falan duzenli kullandim oyle fark edilur bir catlak olmadi gobekte.Korse de kullanirsam bisi kalmaz diyorum.Drlar farkli seyler soyluyor.Tak diyen de var takma diyen de.Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Bi ben şişmedim herhalde şükür Allahıma.Evt cmm şiştiiikkk hepimiz.. sıcakların da etkisi var bence..
Burda da hiç kimse şişlikle baş edememiş ..dogurunca gecer herlde artk
+100000000000
Bi ben şişmedim herhalde şükür Allahıma.
Ama ben bu haftaya kadar çok yüzdüm ve tuzlu su şişirmiyor kızlar bilginize :)
Mayıs sonu bile o buz gibi sudaydım bünye alışık oldugundan, inanın o kdr iyi geliyor ki, imkanı olan muhakkak yüzsün.
Kizin aslan canim,diger etkileri hesaba katmazsak ogluna baskin cikar :)Oglunun yukseleni yay falan ayarla yoksa kiz kraliceligini ilan eder oglun bir kosede sesssiz sessiz izler :)Sislik konusulmus...ellimin yuzumun sisinden evden cikamiyorum...dun gece kina gecesi vardi kizimi ilk defa babanesi ile gonderdim ve oyle hosuna gitmiski cok mutlu geldi...29 temmuz dogumlu kizim o zamana bebek bekleyenler tam bir bicirik geliyor soyleyim size...bakalim.oglum yengec olacak ins oda kizim gibi nese dolu olur....
Kizim alt taraf hep selulit ben aynada bakamiyorum,nasil yuzeyim.Karnima degil bacaklara korse takicam valla :)Bi ben şişmedim herhalde şükür Allahıma.
Ama ben bu haftaya kadar çok yüzdüm ve tuzlu su şişirmiyor kızlar bilginize :)
Mayıs sonu bile o buz gibi sudaydım bünye alışık oldugundan, inanın o kdr iyi geliyor ki, imkanı olan muhakkak yüzsün.
Akşam 6 7 gibi git yarım saat yüzsen oh mis.İmkanım var amaaa gitmiyorum sahile cnm ... sıcaaak
Sanki girenler bacak mankeni anasını satayım, boşversene . Sen bebeğinle kendi keyfini düşün. Eğer yine de rahatsız olursan gece yüz derim. Dua edersin bana :)Kizim alt taraf hep selulit ben aynada bakamiyorum,nasil yuzeyim.Karnima degil bacaklara korse takicam valla :)
Sicaklara dayanamayip yeni anne olan varsa tebrik ediyorum kizlar iki gundur kv geldi giremedim.sagolsun kendince birseyleryapmis getirmis bunada sukur diyoruz :))
Nolcakbu afrika sicaklari Allah cumlemizin yardimcisi olsun..
Bebisigazli olanlar neleryapiyorsunuz..
kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım
Annemin normal dogum korse kullanmadi,kardesimin sezeryan o da kullanmadi.Ikisi de gobek nakli yaptiracagiz diyor :)Fenalar.Yapisal da olabilir.Ben daha oncesinden spor yaptigim icin,bir de lierac falan duzenli kullandim oyle fark edilur bir catlak olmadi gobekte.Korse de kullanirsam bisi kalmaz diyorum.Drlar farkli seyler soyluyor.Tak diyen de var takma diyen de.
Biz mama takviyeside yapuyoruz oyuzden kararsiz kaldim bende
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Dün aldım kızımı kucağıma. Normal oldu doğum az biraz suni sancı yedim ama 7cm e kadar sancısız açıldım şükür.
Kendinizi hep en iyiye şartlayın ben öyleydim olabilecek en iyi şekilde doğumumu yaptım :) hiç korkulacak bir tarafı yok gerçekten içiniz ferah olsun.
Ha bir de tabi ki dua ettim sizlere
Ay ne guzel darisi basimizaBenim de egzersizlerim vardı ama dr tatilde diye yapmayıp istirahat ediyordum kiii bir anda gelmeye karar verdi kızım ve çok rahat bir Doğum oldu çok şükür, kısmet tamamen hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?