2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Melissa81 canım ben oğlumda biogaia kullandım doktorun önerisi ile iyi gelmişti o damla. Yararlı barsak bakterileri var canlı bakteri çok faydası olmuştu. Ayrıca saat yönünün tersine karna masaj bacaklara ileri geri hareketi ve rezene kimyon çayı önermişti. Her gün babası masajı yapardı faydasını gördük biz. İlacı doktora sor ama masajı falan yapabilirsin

Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Annemin normal dogum korse kullanmadi,kardesimin sezeryan o da kullanmadi.Ikisi de gobek nakli yaptiracagiz diyor :)Fenalar.Yapisal da olabilir.Ben daha oncesinden spor yaptigim icin,bir de lierac falan duzenli kullandim oyle fark edilur bir catlak olmadi gobekte.Korse de kullanirsam bisi kalmaz diyorum.Drlar farkli seyler soyluyor.Tak diyen de var takma diyen de.

Evt cmm şiştiiikkk hepimiz.. sıcakların da etkisi var bence..
Burda da hiç kimse şişlikle baş edememiş ..dogurunca gecer herlde artk
Bi ben şişmedim herhalde şükür Allahıma.
Ama ben bu haftaya kadar çok yüzdüm ve tuzlu su şişirmiyor kızlar bilginize :)
Mayıs sonu bile o buz gibi sudaydım bünye alışık oldugundan, inanın o kdr iyi geliyor ki, imkanı olan muhakkak yüzsün.

benim de ayaklarım hiç şişmedi hatta sandalet almıştım şişer diye 39 getirttim oda büyük oluyor ama yüzüm öyle şişki anlatamam gözlerim küçüldü balon gibi oldu suratım , bide bu haftaya kadar hiç çatlağım olmadı bu hafta ilk çatlaklarım oldu göbeğin alt tarafında kırmızı kırmıızı ona acanım sıkıldı

İmkanım var amaaa gitmiyorum sahile cnm ... sıcaaak

Kizin aslan canim,diger etkileri hesaba katmazsak ogluna baskin cikar :)Oglunun yukseleni yay falan ayarla yoksa kiz kraliceligini ilan eder oglun bir kosede sesssiz sessiz izler :)

Kizim alt taraf hep selulit ben aynada bakamiyorum,nasil yuzeyim.Karnima degil bacaklara korse takicam valla :)

Kızlar günaydin kolum bacagim agriyo benimde butun camlari actik durum bu

Ben günde 2/3 kez kimyonlu ılık su içiyorum canım, ebemiz sütün gaz damlası gibi olur demişti, ikimizde gazlıyız ama pırt pırt çıkarıyoruz çok şükür

kızlar doktor bana bugun normal doğum zahmetli egzersizlerini yapman lazım emek lazım dedi ama benim bacagım kasılıyor anca yürüyüş yapabiliyorum nasıl doğurcaz bakalım

Benim de egzersizlerim vardı ama dr tatilde diye yapmayıp istirahat ediyordum kiii bir anda gelmeye karar verdi kızım ve çok rahat bir Doğum oldu çok şükür, kısmet tamamen hayırlısı

Ben özellikle istedim korse canım, senin için önermiyorum dedi ama aynı dr da Doğum yapan arkadaşıma kendi korse yazmış,
onun yerine bir egzersiz listesi verdi 20günden itibaren başlıcam, kasları çalıştıralım aktif toplanma olsun dedi ve baya toparlandı benim karnım, her emzirmede içim sızlıyor, hormondan dolayı rahim kendini topluyor deri dr

MaşAllah canım senin de benim gibi kolay olmuş, epizyo ya da dikişin var mı

Benim de egzersizlerim vardı ama dr tatilde diye yapmayıp istirahat ediyordum kiii bir anda gelmeye karar verdi kızım ve çok rahat bir Doğum oldu çok şükür, kısmet tamamen hayırlısı
Ay ne guzel darisi basimiza Ayrintilari anlatmismiydin kac saat surdu dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…