- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
hayirlisi olsun canim Allah saglikla sihhatle kucaklarimiza almak nasip etsin sonucta n kadar istesek de olacak olduktan sonra sezerayana da donebiliyor. Bende normal istiyorum insallah gonlumuzdeki gibi dogum yapmak nasip olurmelegimve ben Goz korkurtmadi benim kiz 39 hafta vr yukarda arkadasim sezeryan olmak istemiyorum dedim hayirlisi bakalim
Salı gideceğim kontrole 39 bitmiş olacak o gün yapar herhalde. Dün akşam regl agrisi gibi 4 defa ağrı girdi çikti belki acilma olmustur umudum38 39 da mutlaka yapar. Bana da çarşamba yaptı açılma yok dedi ama 3 günde bi nstye çağırıyor artık her seferinde de doğurmazsan 3 gün sonra bi nst daha alalım diyor
Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün.heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Hhayirli ugurlu olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Musait zamanda detaylari da bekliyoruz.heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Ayaklarım 43 numaraya çıkmıştıDoğumdan snra 1 haftaya iniyo diyolar ama inşallah yaaaa
Gözün aydın :)heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Sagol canim. Doktor haftasi kucuk diye o zaman sezaryene aliriz sancilari durduramazsa demisti. Ama 37de de hala kucuk mu oluyo yoksa normal yolla dogabilecek kadar buyumus mu oluyo bilemiyorum o yuzden sezaryen olabilir diye dusundum canim. Ama gittigimde konusucam bu sefer normale engel yoksa normal isticem. Ama 3 haftadir kipirdamadan yatiyorum nasil olucak bilmiyorum yürüyüş falan yapamadim hic haliyle.Geçmiş olsun canım. Dün kontrolümüz vardı bizimde. Baş aşağı dönmüş nihayet, şimdi kafası doğum kanalına girsin diye bol bol yürümeyi düşünüyorum. Hurma yemeye ve anne sütü çaylarını içmeye başlıycam. Normal yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Senin neden sezaryen riskin var?
Ay ne guzel darisi basimizaAyrintilari anlatmismiydin kac saat surdu dogum
heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
38 de döndü. normalde ayın 30'unda sezeryanla doğum yapacaktım çünkü bebek dönmemişti 28 inde son kontrole gittiğimde bir baktık bebek tekrar başaşağı pozisyona dönmüş normal doğum için herhangi bir sakınca yok dedi açılma ya da sancım yoktu suni sancı verildi sabahtan akşamına doğdu. :))))Aaaa MaşAllah size, senin oğlan ters duruyordu dimi ben mi yanlış hatırlıyorum
Salı gideceğim kontrole 39 bitmiş olacak o gün yapar herhalde. Dün akşam regl agrisi gibi 4 defa ağrı girdi çikti belki acilma olmustur umudum
Aaaa gözün aydın tatlım. İkinizde iyi misiniz? Rabbim sizle büyümesini nasip etsinheyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Benim oğlumda da vermeyin diyolardı sonra ağzında pamukcuk oldu aşırı derecede emdikten sonra öay kaşığınla çok az ver ağzını temizlenmesi bakımından demişti pamukcuk ilerletincede zor oluyo bide bezle silmiştik ağzının içini karbonatlı sumuydu bişey mi vermişti onu tam hatırlayamıyorum canımSelam anneler korktuğum oldu acil ameliyat olmam lazımmış safrakesesinde camur ve cok taş varmış değerlerim yükselmiş enfeksiyonu arttıran oymuş salı günü değerlerim normale dönerse gün belirlicez şimdiden nasıl ayrılcağımın hüznü çöktü kızımın ağzı pamukçuk oldu sıcak bi yandan cok huzursuzlanıyor dün doktoru günde yarım çay bardağı su verebilceğimi söyledi bu konuda bi verilmesi gerekiyor diyenler var bi yandan verilmemesi gerektiği kafam karıstı
heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
amin bir avazda inşallahhayirlisi olsun canim Allah saglikla sihhatle kucaklarimiza almak nasip etsin sonucta n kadar istesek de olacak olduktan sonra sezerayana da donebiliyor. Bende normal istiyorum insallah gonlumuzdeki gibi dogum yapmak nasip olur
Acır patlayacakmış gibi ya da morarmış gibi sabret doğumdan sonra gidiuirBenim yine sol ayagim cok fena bir iniyor bi şişiyor. Bugün aciyor epey
Maşallah sizeSabahtan ishalle başladı canım hafif karın ağrısı ben yediğim birşey dokundu sandım, o gün evlilik yıldönümümüzdü, iyi hissediyordum giyindik süslendik oğlumu ananeye götürdük oradan da biraz gezip yemeğe çıkacaktık güyaaaaa, ebemize ishali yazmıştım WhatsApptan, bir nst çektir görelim dedi, oradaki hastaneye nst için girerken suyum ve nişanım geldi, doğruca kendi hastanemize geçtik, açıklık 3cm silinme %60 vardı ama yüzü ters duruyor diye 4/5saat az az sancılarla hep sola doğru yatırdı ebe uyumaya çalıştım dinlendim, hatta umudu kestik sezeryana dönelim derken son muayenede kızım sırtını dönünce hemen egzersizlere başladık ebemiz tam bir profesyonel, Harika masajlarla rahatlattılar, benim ssvd olduğu için ayrıca ilgilendi sağolsun, sonrasında hiç duymamıştım ama sıcak duşta plates topunda karanlıkta kızımla başbaşa karşıladık sancıları, bedenine ve bebeğine güven onlar halledecek sen sadece doğru nefes al dedi bana, 1 saatte 3cmden 11cme ulaştı ve doğumhaneye zor yürüdüm, 15dk içinde de kızımı kucağıma verdiler, ağlayan kuzum tenime değdiği an sustu, kordonu geç kesildi, dikişimde göğsümde o vardı, sonra yanımda aspire ettiler falan çok güzeldi bizim için, herkesin hayalindeki gibi Doğum nasip olsun inŞAllah
Ben de kontrole gittiğimde Dr a sorcam karse takma konusunu takmak istiyorum ben ya göbek kalsin istwmiyorumSezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Benim ilk sezeryan sonrası doktorum kullanma demişti, kasları tembelleştiriyor ve çalışmasını engelliyor, kendi kendine toparlanacak zaten demişti bende kullanmadım. İyi olmuştu aslında ama bu doktora sormadım henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?