2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence dr.a gitmelisin canım, riske atma.Ben olsam giderdim hemen..

Kızlar bebeginiz bazen çok aşarda hareket edince belinizde ve kasıgınızda agrı hissediyormsn ,,. Özellikle belinizde? Anlayamıyorum hareketler yuzunden mi belime sancı giriyor yoksa hareketlerle alakalı degil mi

Dogum yapan annisler hayırlı olsun darısı basımıza...
Kızlar nasıl gidiyor ilk günler denilen kdar zor mu? Bebisler uzun kollu giyiyor mu yoksa hep kısa kollu mu giydiriyorsunuz? Birkac eksigim var ona göre alcam..
Ben ilk gun uzun kollu giydirdim sonra bir sıcak basti kisa ve sifir kola gectik simdi klima gelince yine ince uzun kollara gectik .. ilk gunler zor bana en zoru emzirme geliyor goguslerim yara ve hala iylesmedi yoksa uykusuzluk cekiliyor gunde 4 saat uykuyla duruyorum desem yeridir.

Kızlar bebeginiz bazen çok aşarda hareket edince belinizde ve kasıgınızda agrı hissediyormsn ,,. Özellikle belinizde? Anlayamıyorum hareketler yuzunden mi belime sancı giriyor yoksa hareketlerle alakalı degil mi
Kız sen var ya böyle panikle 41. Haftayı bile görürsün :)))))))))

Dikisleri agriyan var mi kizlar ben ilk gunler agri cekmedim ama simdilerde dikislerim agriyor yatip kalkamiyorum
Ilk gunler sanirim emzirmek icin cok ugrastim ondan oldu. Doktor 10.gunden sonrada surmem icin bir merhem verdi yarinda ona baslayacagim sanirim izi azaltmaya yariyor.

Canım enfeksiyon ihtimaline karşı suyun gelirse gel diyor doktorlar ama hastanede zaman geçirmek istemiyorsan sancılarını kontrol et bence

Panik? Yoook panik yok çok şukur..41. gorursem gorcem napimmm... zorla cıkaramam ki , keyfi bilir, ben hazırım bekliyorum
Sadece cok acıtıyor artık harekt ettikce
Acıtmaz olur mu ya benim göğsümün altındaki kemikler sanki dayak yemişim gibi ağrıyor her darbesi bi ayrı :)
Sen çabuk ayaklandın sanki ya bir de dediğin gibi eğilip kalman falan zorlaman dikişleri acıtır. Dediğin krem c...tubex sanırım :) bende onu kullandım ve gerçekten işe yarıyor, çatlağın varsa onlara da sür geçiriyor. Aksatma bir de cnm yoksa işe yaramaz.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, günü bizden sonra olanlar bile sezaryen tarihi aldılar ne güzel, biz hala bebişin işaretini bekleyelim ben minyonum en çok korktuğum çatı muayenesini olduk biz geçen hafta. normal için problem yok, bebekte ufak zaten dedi. Lakin gelmeye niyeti yok gibi sanki. Bu sıcaklarda kocaman göbekle beklemek ne zormuş yahu. Herşeye takıyor insan, ağlayasım var sürekli. Yerimden kalkamıyorum ki yürüyüş yapayım. Off off..

Slm kizlar Doğum yapan arkadaşlar var di hepsini alintiliyamadim hayırlı olsun bebisler darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşallah hergün yürüyüş yapıyorum belki gelir diye ama yok gelmiyor bu kız. Doktor ayın 10 na kadar gelmezse gel dogumu başlatalım dedi hayırlısı olsun kendi gelir insalah

Cnm dogum başlamazsa suni sancı mı alıcaksın? Bende gun sayanlardanım da..... oyuzdn soruyorum, merk ettim

Bi sıkıntı yoksa bencede doktoru ikna etmeye çalış :) bu sıcaklar çekilmiyor hiçç

Aynen canım zaten derece göstermiş 55 derece özlüyoruz resmen. Klimadan dışarı çıkasım gelmiyor.. bugün yediklerim kahvaltı dışında kuruyemiş dondurma ve bol bol su. Şimdiden 4 litre içtim acayip sıcak beklemek istemiyorum

i
Cnm bence bi iki gün daha dayan var 39+ da yaptır doğumunu .

Kızlar benim başım dönüyor, sıcaktan galiba, evden dışarı çıkmıyorum ama evde de daraldim sıcaktan. Isin kötüsü akşams yegenimin sünnet eğlencesi var, duş alıp kuaföre gidip basit bişey yaptırayım diyorum, oğlumu da yıkıcam ama nasıl bilmiyorum. Ananen yikasin diyorum istemiyor, benden başkasını kabul etmiyor yikanirken, babasını bile napcam bilmiyorum.

Komşu dan tansiyon aletini aldırdım anneme, 12.9 13 sayılır, küçüğü 6 çıktı. Elektronik tansiyon aleti çok da guvenemedim ama doğru mudur acaba. 13 yüksek mi, hep 10 a 6 çıkıyordu şimdiye kadar.

Bir bayan vardi suyu geliyormuş. Agrisi baya coktu. Belden sirttan geliyrmus. Oyle olamadikca gitmeyecegim bir daha. Acil diye neye para odedigimiz belli degil. 40+5teymis kiz bebek bekliyormus. Beklemeye devam kizlar. Acele etmeyin

Benimde böyle canım sanırım sıcaktan çünkü kışın hep 9-6 çıkıyordu benim şimdi yeni yeni 12_7 çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…