Öyle düşünme normal doğum yapıp çok göbek kalan gördüm ben eğer normal dusunuyosan mutlaka korse tak ve ilk zaman normal doğumda çok şu içme drler göbek kalırmış ne kadar doğru bilmiyorumOzaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Gözünaydın canım darısı bize inşallah..heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğiniÇok şükür kavuştum bebeğime dün tlf sürekli çalması oda kalabalıklığı derken sonrada ağrılar baslayınca yazamadım ikimizde iyiyiz çok şükür 3325 kg az önce topuk kanı filan alındı henüz kendim alıp emziremiyorum epey zorluyor dikişim ama ameliyatım iyiydi spinal kısa sürdü heucan yapacak zamanım kalmadı doktor geldi mrb nasılsın dedi bi karnında baskı hissettim aa oldu dediler Rabbim herkese kolay doğım sağlıklı bebekler nasip etsin ve tabikisi güle güle büyütmeyi
heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Gözün aydın canımheyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Hayirli omurlu olsun canim. 7 Temmuzdu sata gore degil mi? Darisi basima insallahheyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Kizlar sabah uyandim. Biraz su geldi camasirima tutamadim herhalde dedim ama kokusuz ve beyazdi. Biraz once tuvaletten sonra yine akti biraz yine renksiz kokusuz. Suyu geldigini anlamayan arkadas vardi. Onun da boyle mi olmustu? Dunden beri hafif agrilarim var bugunde devam ediyor. Agrilar agir olmadigi icin gitmiyordum, sancilarimi evde cekmek istiyorum ama su ise gitmem lazim diye biliyorum. Fikri olan var mi?
Kizlar sabah uyandim. Biraz su geldi camasirima tutamadim herhalde dedim ama kokusuz ve beyazdi. Biraz once tuvaletten sonra yine akti biraz yine renksiz kokusuz. Suyu geldigini anlamayan arkadas vardi. Onun da boyle mi olmustu? Dunden beri hafif agrilarim var bugunde devam ediyor. Agrilar agir olmadigi icin gitmiyordum, sancilarimi evde cekmek istiyorum ama su ise gitmem lazim diye biliyorum. Fikri olan var mi?
heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Su gelirken agri sanci oluyor mu? Annem agrin sancin var mi diye sordu. Dunku gb asiri agrim yok hafif. Biraz daha bekleyelim o zaman dediCanım tutamadiysan sudur. Zeyhasın oyle oldu wcden hemen sonra gelmişti o da suphede kalmisti ama suymus. Bence gitmelisin. Hadi hayirlisi bakalim
Bi sıkıntı yoksa bencede doktoru ikna etmeye çalış :) bu sıcaklar çekilmiyor hiççAmin canım:)) hayırlısı bakalım ikna etmeye çalışacağım doktoru:)) sonuçta 12 gün önce olacak oğlumda 13 gün önce doğdu sorun olmaz bence
Ağrım sancim yok. Annem biraz daha bekleyelim dedi. Yarin kv gelecek temizlik var evde.Kokusuz renksiz ve tutamadiysan sudur canim..sen cok gec kalma git bence bi hastaneye
Yahu sen annene ne bakıyorsun git bi kontrolünü ol yine evde beklersin sancını, bunlar risk barındıran durumlar boşver temizliği sancıyı mancıyı bekleme gitAğrım sancim yok. Annem biraz daha bekleyelim dedi. Yarin kv gelecek temizlik var evde.
Agri sanci olmaz su gelince gitmelisin sen hastaneye onlar yapar yine temizlik bi acilde baktir, enfeksiyon riski var kese delindiyseSu gelirken agri sanci oluyor mu? Annem agrin sancin var mi diye sordu. Dunku gb asiri agrim yok hafif. Biraz daha bekleyelim o zaman dedi
Aa hayirli olsun canim darisi basimiza Allah anali babali saglikla buyutsunheyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Off off hadi yaa hahha bnde 38 giyiyorm normalde şuan 40 oluyoAyaklarım 43 numaraya çıkmıştıama şimdi kalmadı ödem çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?