2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ozaman aslinda bisi kullanmaya gerek yok sezeryanla bu kadar fark ettiyse normal dogumda tamamen gider heralde oyle dusunmekteyim :)
Öyle düşünme normal doğum yapıp çok göbek kalan gördüm ben eğer normal dusunuyosan mutlaka korse tak ve ilk zaman normal doğumda çok şu içme drler göbek kalırmış ne kadar doğru bilmiyorum

Gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini

Kizlar sabah uyandim. Biraz su geldi camasirima tutamadim herhalde dedim ama kokusuz ve beyazdi. Biraz once tuvaletten sonra yine akti biraz yine renksiz kokusuz. Suyu geldigini anlamayan arkadas vardi. Onun da boyle mi olmustu? Dunden beri hafif agrilarim var bugunde devam ediyor. Agrilar agir olmadigi icin gitmiyordum, sancilarimi evde cekmek istiyorum ama su ise gitmem lazim diye biliyorum. Fikri olan var mi?

Canım tutamadiysan sudur. Zeyhasın oyle oldu wcden hemen sonra gelmişti o da suphede kalmisti ama suymus. Bence gitmelisin. Hadi hayirlisi bakalim

Canım bende akıntım arttı diyordum Doğumdan bir önceki gün, meğer suyum sızıyormuş, eğer gelen su ise gitmen gerekiyor enfeksiyon riskine karşı ilaç verilebiliyormuş, bana verilmedi, su aktif olarak gelmeye başladıktan sonra bile 48saat bekleyebiliyorlar anne karnında

Dogum yapan annisler hayırlı olsun darısı basımıza...
Kızlar nasıl gidiyor ilk günler denilen kdar zor mu? Bebisler uzun kollu giyiyor mu yoksa hep kısa kollu mu giydiriyorsunuz? Birkac eksigim var ona göre alcam..

Canım tutamadiysan sudur. Zeyhasın oyle oldu wcden hemen sonra gelmişti o da suphede kalmisti ama suymus. Bence gitmelisin. Hadi hayirlisi bakalim
Su gelirken agri sanci oluyor mu? Annem agrin sancin var mi diye sordu. Dunku gb asiri agrim yok hafif. Biraz daha bekleyelim o zaman dedi

Kokusuz renksiz ve tutamadiysan sudur canim..sen cok gec kalma git bence bi hastaneye

Ağrım sancim yok. Annem biraz daha bekleyelim dedi. Yarin kv gelecek temizlik var evde.
Yahu sen annene ne bakıyorsun git bi kontrolünü ol yine evde beklersin sancını, bunlar risk barındıran durumlar boşver temizliği sancıyı mancıyı bekleme git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…