2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok adı baska birsey şu anda hatirlayamadim ama. Çatlagim yok cok şükür :) Gobusumde cok az var sardim hep sıcakta pismezse hic cikaramam sargiyida kasiniyor .
evet ben cabuk ayaklandim hemen gezinmeye basladim

Benim ağrıyor hatta bezeler oluştu çok sert sert. Geçer diyor doktor bakalım

i

Cnm bence bi iki gün daha dayan var 39+ da yaptır doğumunu .

39+ yı bekleyebileceğimi sanmıyorum canım. Acilden gidip doğum yapmak istemiyorum. Kendi doktorumda olsun istiyorum 38+2 uygun bence. Zaten 39.hafta oluyor. Acayip sıcak burası şuan bile gücüm yok yemek falan canım istemiyor. Acile gittiğimde beni çok ama çok beklettiler öldüm bittim desem yeridir. Gelen gelene birde üni. Hastanesi olunca önüne gelen geliyor. Bir ara ayakta kalacaktım en iyisi doğumu doktorum planlasın olsun. Zaten plasentam posterior yerleşimli her an kanamam olabilir acilde söylediler. Risk istemiyorum valla 1 gün kar evet ama o bu sıcaklara dayanamıyorum.

Allah yardımcın olsun yanlıs hatırlamıyorsam sen gogus kremide sürmüstün erkenden bende sürüyorum ama soradan mı oluyor yara

Anladım cnm Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah zaten doktor yönlendirecektir seni hayırlısı inşallah

kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. hepinize çok teşekkür ederim. sancılardan çok korkuyordum çoook dua ettim Allah'a. hiç korktugum gibi olmadı. son yarım saat zorladı o kadar...
Gözünaydın canim.saglik mutluluk ve uzun bir omur dilerim.

Kızlar çatlak göbek deligimin yanına çıktı napicam ne surcem

Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda

Sağlıkla kucağına al canım inşallah.. Ben oldum spinal anestezi çok rahat geçmişti. Kahve al yanına canım baş ağrısı yaşayan olabiliyormuş benim olmadı.

Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Allah yardımcın olsun Can'ım, çok güzel geçecek inşallah.
Ben epidural oldum, spinal olanlarda baş Ağrı'sı görülebiliyor, tavsiyem başını bir noktaya sabitle ve oynatma, çıkınca da bol su ve kafein ağırlıklı içecek tüket mesela filtre kahve aldır hemen. İnşallah güzel geçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…