Yok adı baska birsey şu anda hatirlayamadim ama. Çatlagim yok cok şükür :) Gobusumde cok az var sardim hep sıcakta pismezse hic cikaramam sargiyida kasiniyor .Sen çabuk ayaklandın sanki ya bir de dediğin gibi eğilip kalman falan zorlaman dikişleri acıtır. Dediğin krem c...tubex sanırım :) bende onu kullandım ve gerçekten işe yarıyor, çatlağın varsa onlara da sür geçiriyor. Aksatma bir de cnm yoksa işe yaramaz.
10 günde indi ama sürekli yatarken ayaklarımın altına minder koydum öyle uyudum yoksa geçmezdi daha heraldeOff off hadi yaa hahha bnde 38 giyiyorm normalde şuan 40 oluyone kdr sürede indi cnm
Dikisleri agriyan var mi kizlar ben ilk gunler agri cekmedim ama simdilerde dikislerim agriyor yatip kalkamiyorum
Ilk gunler sanirim emzirmek icin cok ugrastim ondan oldu. Doktor 10.gunden sonrada surmem icin bir merhem verdi yarinda ona baslayacagim sanirim izi azaltmaya yariyor.
Gittim canım su degilmisM MutluHuzurluBereketli Benim suyum bi sürahi boşaldı sanki hemen gittim enfeksiyon varsa tehlikeli git sen yine de
i
Cnm bence bi iki gün daha dayan var 39+ da yaptır doğumunu .
Allah yardımcın olsun yanlıs hatırlamıyorsam sen gogus kremide sürmüstün erkenden bende sürüyorum ama soradan mı oluyor yaraBen ilk gun uzun kollu giydirdim sonra bir sıcak basti kisa ve sifir kola gectik simdi klima gelince yine ince uzun kollara gectik .. ilk gunler zor bana en zoru emzirme geliyor goguslerim yara ve hala iylesmedi yoksa uykusuzluk cekiliyor gunde 4 saat uykuyla duruyorum desem yeridir.
Anladım cnm Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah zaten doktor yönlendirecektir seni hayırlısı inşallah39+ yı bekleyebileceğimi sanmıyorum canım. Acilden gidip doğum yapmak istemiyorum. Kendi doktorumda olsun istiyorum 38+2 uygun bence. Zaten 39.hafta oluyor. Acayip sıcak burası şuan bile gücüm yok yemek falan canım istemiyor. Acile gittiğimde beni çok ama çok beklettiler öldüm bittim desem yeridir. Gelen gelene birde üni. Hastanesi olunca önüne gelen geliyor. Bir ara ayakta kalacaktım en iyisi doğumu doktorum planlasın olsun. Zaten plasentam posterior yerleşimli her an kanamam olabilir acilde söylediler. Risk istemiyorum valla 1 gün kar evet ama o bu sıcaklara dayanamıyorum.
Anladım cnm Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah zaten doktor yönlendirecektir seni hayırlısı inşallah
Kizlarrrr dişim agriyoooor
Gozunaydin canim.Amin insallah,darisi basimiza.heyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Gözünüz aydın :) Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaheyyyy ben de doğurdum :))) cuma günü kavuştuk oğlumla. normal doğum oldu. darısı size inşallah.
Gözünaydın canim.saglik mutluluk ve uzun bir omur dilerim.kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. hepinize çok teşekkür ederim. sancılardan çok korkuyordum çoook dua ettim Allah'a. hiç korktugum gibi olmadı. son yarım saat zorladı o kadar...
Niye erken gidiyorsunKizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Sağlıkla al kucağına cnm.. geçen yıl oldum gayet rahat geçti mide bulantısı dışında.. oda normalmiş zaten.Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Allah yardımcın olsun Can'ım, çok güzel geçecek inşallah.Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?