Hayrlı dogumlar ben iki kez spinal oldum gayet guzel gectiKizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Yarın yazdığını görmemmişim şimdi gidiyorsun anladım :) bende yarın gidiyorum inşallah iyi haberlerle yine buluşuruzKizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Benim olmuştu bu durum anlayamamıştım meğer su imiş usg de bebeğin suyu azalmıştı açıklık vardı 2 cm bebek enfeksiyon kapmasın diye doğum yaptırdı doktorum 37+0 da . Mutlaka doktora gitmelisin.Kizlar sabah uyandim. Biraz su geldi camasirima tutamadim herhalde dedim ama kokusuz ve beyazdi. Biraz once tuvaletten sonra yine akti biraz yine renksiz kokusuz. Suyu geldigini anlamayan arkadas vardi. Onun da boyle mi olmustu? Dunden beri hafif agrilarim var bugunde devam ediyor. Agrilar agir olmadigi icin gitmiyordum, sancilarimi evde cekmek istiyorum ama su ise gitmem lazim diye biliyorum. Fikri olan var mi?
Evet canım galiba suni sanci verilecek yarın gidecem hani ne diyecekCnm dogum başlamazsa suni sancı mı alıcaksın? Bende gun sayanlardanım da.....oyuzdn soruyorum, merk ettim
Evet canım galiba suni sanci verilecek yarın gidecem hani ne diyecek
Benim de göbek deligimin orası çatladi zaten nasıl canım açıyordu kızımın ayaciklari orda ve iki ayağını iteliyor bekliyordum ben zaten ben yağlamaya devam ediyorum artık yapacak birsey kalmadı sanırımKızlar çatlak göbek deligimin yanına çıktı napicam ne surcem
Ay nasl içiyosn o kdr suyuu 1 bçk litreyi zor içiyorm ooff normalde 1 bardak su içmezdm hamiş olmadan önce. Susamıyorm hçç. Suya yüklenince midem bulanıyoAynen canım zaten derece göstermiş 55 derece özlüyoruz resmen. Klimadan dışarı çıkasım gelmiyor.. bugün yediklerim kahvaltı dışında kuruyemiş dondurma ve bol bol su. Şimdiden 4 litre içtimacayip sıcak beklemek istemiyorum
Uygulayacağım bu taktiği :)10 günde indi ama sürekli yatarken ayaklarımın altına minder koydum öyle uyudum yoksa geçmezdi daha heralde
Evet canım daha 1 hafta var ilk doğum sezeryan olduğu için ayın 10 u son onlar başlatacak dogumu inşallah kendi gelirTmm tatlım.. aslında problem yoksa bekleseniz olmaz mı .. daha bir haftan var galba
Ama tabiki doktor ne derse artık.. guvenmemiz gerekiyor onlara
Canim ben de ayni durumdayim kasiklarimdan gobegime kadar yan bölgelerim ve gobek deligimin etrafi komple catladiKızlar çatlak göbek deligimin yanına çıktı napicam ne surcem
Tam olarak benim de öyle oldu arkadaşım iki gün yavaş yavaş suyum gelmiş üçüncü gün sancı ile gittim hastaneye açılma başlamış aynı gece de doğum oldu zatenBenim olmuştu bu durum anlayamamıştım meğer su imiş usg de bebeğin suyu azalmıştı açıklık vardı 2 cm bebek enfeksiyon kapmasın diye doğum yaptırdı doktorum 37+0 da . Mutlaka doktora gitmelisin.
Kuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...Canim ben bunu ilk defa duyuyorum nasil bisi tuzlama yani aciklarmisin merak ettim
Cilt yapısıyla alakalı ne yaparsan yap olacaksa oluyor benceCanim ben de ayni durumdayim kasiklarimdan gobegime kadar yan bölgelerim ve gobek deligimin etrafi komple catladibana butun kremler yaglar alerji yaptı sadece mustela surebiliyorum ama o da fayda etmiyo gittikce artiyo. Kremlerin faydasi yok genetik dediklerine inanmaya basladim simdi :/ kilo da almadigim halde artmasi ilginc.
Geçmiş olsun noldu kiKuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...
Gecmis olsun canim sorun digil suan durumu nasil iyidir umarimKuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...
Kızlar cnm cok sıkkın annem gelemiyor doğuma nasıl üzüldüm tek başıma kaldım kaynanam görümcemler gelecekler ama yanımda benim ailemden kimse yok kendimi korumasız terkedilmiş hissettim oğlum küçücük nasıl olcak hem kızım hem oğlum.. inş hemen ayaklanırım
Geçmiş olsun noldu ki
Hizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.Gecmis olsun canim sorun digil suan durumu nasil iyidir umarim
Benim dokt da dogumdan sonra mustela dedi ama simdiye kadar neler surdum lierac hindistan cevizi yag yinede catladim malesefCanim ben de ayni durumdayim kasiklarimdan gobegime kadar yan bölgelerim ve gobek deligimin etrafi komple catladibana butun kremler yaglar alerji yaptı sadece mustela surebiliyorum ama o da fayda etmiyo gittikce artiyo. Kremlerin faydasi yok genetik dediklerine inanmaya basladim simdi :/ kilo da almadigim halde artmasi ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?