- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Canım yorucu bir süreç biliyorum ama lütfen kendini suçlama. Sadece sabır ve dua bebiş kendini toparlamaya başlayınca asıl yorucu süreç başlayacak evde. Biraz daha dayan kuzum az kaldı InsallahHizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.
Oyle canim yaniyo ki kuzumu orda biraktim 2. Gece bu gece ne zaman cikacagi belli degil genel durumu iyi dedi doktor bekliyoruz iste bizde..
Anldm cnm , hayırlısı nasılsa oyle olsunEvet canım daha 1 hafta var ilk doğum sezeryan olduğu için ayın 10 u son onlar başlatacak dogumu inşallah kendi gelir
Cok gecmis olsun canim. Hemencik iyilesirsiniz insallah. Minigimiz iyi olur cabucakKuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...
Kuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...
Doktora msj attim gel yarin bakayim dedi. Bakalim yarin gidecegim ne diyecek umarim kotu birsey cikmaz.Benim ağrıyor hatta bezeler oluştu çok sert sert. Geçer diyor doktor bakalım
canim sonradan olustu bende anlamadim kullanmasam ne olurmus.Allah yardımcın olsun yanlıs hatırlamıyorsam sen gogus kremide sürmüstün erkenden bende sürüyorum ama soradan mı oluyor yara
Gecmis olsun canim umarim rabbim biran once sifa bulur bebisin kavusursun yavrunaHizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.
Oyle canim yaniyo ki kuzumu orda biraktim 2. Gece bu gece ne zaman cikacagi belli degil genel durumu iyi dedi doktor bekliyoruz iste bizde..
Çok geçmiş olsun canım, inşallah miniğin toparlar bir an önce de kavuşursunuz. .Hizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir Allah yardımcın olsunHizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.
Canim ben olmadim ama sanirim cati muayanesinin dogumla pek ilgisi yok yani cati kontrolundeki amac acikligi kontrol etmek eger acilman uygun acikliktaysa dogumun oluyo uygun aciklikta degilse bekletiyolar burdaki arkadaslardan anladigim :)Hayırlı geceler hanımlar.
Çatı muayenesi olan var mı nasıl geçiyor?
Bir de çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğum olur acaba
Canim ben olmadim ama sanirim cati muayanesinin dogumla pek ilgisi yok yani cati kontrolundeki amac acikligi kontrol etmek eger acilman uygun acikliktaysa dogumun oluyo uygun aciklikta degilse bekletiyolar burdaki arkadaslardan anladigim :)
Benim doktor hic cati muayenesinden bahsetmedi. Bu carsamba randevumuz bakalim. Carsambaya kadar doguracaga benzemiyorum. Sizin tahmini dogum tarihi ne zaman?Sağol canım cevabın için. Zaten pek zamanım da kalmadı. Hadi hayırlısı :)
Benim doktor hic cati muayenesinden bahsetmedi. Bu carsamba randevumuz bakalim. Carsambaya kadar doguracaga benzemiyorum. Sizin tahmini dogum tarihi ne zaman?
Normal olacak insallahEn geç 22 Temmuz görünüyor. Şuan 38 haftama gircem artık. Normalde çatı muayenesi yapılıyor. Sizin doğum şekli belli mi
Haftamiz doldulup daha bekleyecegiz gb duruyor. Bu sene kizlar nazli. Kimle konussam 40.haftayi doldurup dogurmusEn geç 22 Temmuz görünüyor. Şuan 38 haftama gircem artık. Normalde çatı muayenesi yapılıyor. Sizin doğum şekli belli mi
Haftamiz doldulup daha bekleyecegiz gb duruyor. Bu sene kizlar nazli. Kimle konussam 40.haftayi doldurup dogurmus
Zaten hastaydı şekeri yükselmiş yine hastaneye götürmüşler... aynen bnde yek kalmak istemiyorum gerçekten iyiler ama yanlız hissediyorum kendimi..bide annem cok güzel bebek bakıyor ..neyapcam bilyorumCanım benim çok üzüldüm annenin gelememesine. Önemli bi sebep mi var? Bende ailemden biri olmasa kendimi kötü hissederdim. Benimde annemin gelmesine 5 gün var ve hergün o gelmeden doğum yapmayım diye dua ediyorum. Kv ve gorumcelerle tek kalmak istemiyorum. Çok iyiler çok haslar ama işte kendi kardeşin annen gibi değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?