2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yorucu bir süreç biliyorum ama lütfen kendini suçlama. Sadece sabır ve dua bebiş kendini toparlamaya başlayınca asıl yorucu süreç başlayacak evde. Biraz daha dayan kuzum az kaldı Insallah

Benim ağrıyor hatta bezeler oluştu çok sert sert. Geçer diyor doktor bakalım
Doktora msj attim gel yarin bakayim dedi. Bakalim yarin gidecegim ne diyecek umarim kotu birsey cikmaz.

Allah yardımcın olsun yanlıs hatırlamıyorsam sen gogus kremide sürmüstün erkenden bende sürüyorum ama soradan mı oluyor yara
canim sonradan olustu bende anlamadim kullanmasam ne olurmus.

Gebelik takvimim yarın son buluyor. Rabbim nasip etti 9 ay boyunca takvimim hiç kalkmadı sağlikla aldim kizimi kucagima.

Duygulandim yine takvimimin son bulmasina. Gebelik boyunca zaman hizlı gecti diye üzülüyordum ama kizimi kucagima alinca Allahim iyiki dogmus dedim. Nasil bir duygu bu yahu tarifi yok imkansiz ..

Yüzüne bakinca dislerimi sıkıyorum minnacik iki göz bana bakiyor bana muhtaç .. Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah..
❤ Gece gece duygulandim..

Gecmis olsun canim umarim rabbim biran once sifa bulur bebisin kavusursun yavruna

Hayırlı geceler hanımlar.
Çatı muayenesi olan var mı nasıl geçiyor?
Bir de çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğum olur acaba

Çok geçmiş olsun canım, inşallah miniğin toparlar bir an önce de kavuşursunuz. .

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir Allah yardımcın olsun

Hayırlı geceler hanımlar.
Çatı muayenesi olan var mı nasıl geçiyor?
Bir de çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğum olur acaba
Canim ben olmadim ama sanirim cati muayanesinin dogumla pek ilgisi yok yani cati kontrolundeki amac acikligi kontrol etmek eger acilman uygun acikliktaysa dogumun oluyo uygun aciklikta degilse bekletiyolar burdaki arkadaslardan anladigim :)

Canim ben olmadim ama sanirim cati muayanesinin dogumla pek ilgisi yok yani cati kontrolundeki amac acikligi kontrol etmek eger acilman uygun acikliktaysa dogumun oluyo uygun aciklikta degilse bekletiyolar burdaki arkadaslardan anladigim :)

Sağol canım cevabın için. Zaten pek zamanım da kalmadı. Hadi hayırlısı :)

Benim doktor hic cati muayenesinden bahsetmedi. Bu carsamba randevumuz bakalim. Carsambaya kadar doguracaga benzemiyorum. Sizin tahmini dogum tarihi ne zaman?

En geç 22 Temmuz görünüyor. Şuan 38 haftama gircem artık. Normalde çatı muayenesi yapılıyor. Sizin doğum şekli belli mi

En geç 22 Temmuz görünüyor. Şuan 38 haftama gircem artık. Normalde çatı muayenesi yapılıyor. Sizin doğum şekli belli mi
Haftamiz doldulup daha bekleyecegiz gb duruyor. Bu sene kizlar nazli. Kimle konussam 40.haftayi doldurup dogurmus

Zaten hastaydı şekeri yükselmiş yine hastaneye götürmüşler... aynen bnde yek kalmak istemiyorum gerçekten iyiler ama yanlız hissediyorum kendimi..bide annem cok güzel bebek bakıyor ..neyapcam bilyorum

Günaydın arkadaşlar birşey soracağım. Benim karnım aşırı sıklıkta sertleşiyor. Yatarken iyiyim ama ayaktayken hiç normal halimi bilmiyorum artık taş gibi oluyor. Bir odadan öbürüne geçerken bile her seferinde böyle. Uzun sure ayakta kalmak zaten artık yok. Ayağa kalkınca 5sn de sertleşiyor. Var mı böyle olan. Bugün kontrolümüz var doktora da soracağım. Bu sertleşme bebeği rahatsız ediyo mudur acaba, of insan endişe edecek bişey buluyor illa ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…