2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok geçmiş olsun cnm.. doktorda iyi demiş bebeşin az daha alışması lazım.. üzme kendini tez zamanda kavuşursunuz inş

Zaten hastaydı şekeri yükselmiş yine hastaneye götürmüşler... aynen bnde yek kalmak istemiyorum gerçekten iyiler ama yanlız hissediyorum kendimi..bide annem cok güzel bebek bakıyor ..neyapcam bilyorum

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir ve bir an önce yanında olur. Rabbim hiç birimizi zorda bırakmaz.

Benim öyle epeydir rahatsızım ama gelen giden yok

Kızlar dün akşam eşimin bir arkadaşıyla karşılaştık. Yolda beni görünce tuhaf oldular karı koca düğünüme gelmişlerdi geçen sene. Yaklaşık 10 yıllık evliler ve çocuklar olmuyor defalarca tüp bebek denemisler 100bin liraya yakın para harcamışlar ist.da gitmedikleri dr kalmamış bende 1 yıllık evli ve 9 aylık hamile olunca ister istemez üzülmüşlerdir. Onlar adına sizlerden dua istiyorum. O ve onlar gibi olan herkese rabbim hayırlısı ile bebek nasip etsin inşallah. Rabbim hiç bir kadının karnını boş bırakmasın kimseye bakıp ozendirmesin. Ben yaşamadım ama eminim çok zordur. Dünden beri eşimle içimiz buruk dua ediyoruz. Allah rızası için sizlerden de dua bekliyorum.

Kızlar günaydın paklandım hazırlandım Hastane ye doğru gidiyoruz birazdan inşallah sağlıkla doğumum olur haberini bende veririm
Hadi hayırla git hayırla gel inşallah. Rabbim çabucak kurtarsın seni ve bebişimizi. Bebişimize teyzelerinden çok selam söyle. Bizlerede dua etmeyi unutma canım.

O kadar çok insan var ki böyle.. Rabbim gönüllerindekini nasip etsin inşallah. İmtihanlarını kolay eylesin. Eşimin bir tanıdığı 15 sene sonra kavuşmuş yavrusuna. Rabbim ol derse olur.. Hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın, sağlıkla kavuştursun Allahım

Zaten hastaydı şekeri yükselmiş yine hastaneye götürmüşler... aynen bnde yek kalmak istemiyorum gerçekten iyiler ama yanlız hissediyorum kendimi..bide annem cok güzel bebek bakıyor ..neyapcam bilyorum

Ben de aynı durumdayım ama benimki görümce ve kaynana geldi diye gelmiyor.. Senin ona gitme imkanın yok mu ben de kendimi yetim gibi hissediyorum olmazsa babamlarda yatıcam dogum sonrası

Alpicim bitmiş gitmiş çok şükür bebeğin kucağında Rabbim hepimizin takvimini bitirip bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hepinizin sırasıyla takvimlerinin kaybolması çok güzel

Kizlar yarin doguma gidiyorum insallah spinal anesteziyle sezeryan olcam tecrubeli olan varmi acaba bu konuda
Cuma günü oldum canım çok rahat geçti ne midem bulamdı ne baş ağrısı en son biraz tanaiyonum düşmüş o kadar sakin ol panik yapma bende gözümde büyütüyordum ama hiç öyle değilmiş bebeğin gelmesi beş dk sürüyor uyuştuktan sonra

Kızlar günaydın paklandım hazırlandım Hastane ye doğru gidiyoruz birazdan inşallah sağlıkla doğumum olur haberini bende veririm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben bile heyecanlandım kendimi yerine koydum çok güzel

Al_pi benimkiler acımaya başladığında tahinin üErindeki yağı sürdüm emzireceğimde kaynamış soğumuş sıyla sildim emzirdikten sonra yine silip sürdüm hala yapıyorrum bu ğçüncü günüm ilerlemedi şükür arkadaşım ocakta limonu pişirip göğsüne kapamıştı geçirdi demişti bide ayva çekirdeği ile bişi yapıyolarmış oda çok hızlı geçiriyormuş kreme göre öyle dediler ama tarifini bulamadım bende benimde dikişim iki gündür iyiydi ağrı kesici aldığım halde bugün yanmaya başladı bende zorladım galiba yat kalk hep kendim aldım koydum ayaklandım o yüzden sanırım

Kızlar gece iki kere duşa girdim tatlı bi kaşıntı tuttu yatsam nefes alamaz oldum halbuki gece esti serindi ama ben çok huzursuzdum beste uyuyup yedi buçukta uyandım zombi gibiyim şimdi de Allah tan kaşıntı geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…