- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Ay nasl içiyosn o kdr suyuu 1 bçk litreyi zor içiyorm ooff normalde 1 bardak su içmezdm hamiş olmadan önce. Susamıyorm hçç. Suya yüklenince midem bulanıyo
5 gunlukken gidiliyormus canimKızlar bebeği sağlık ocağına kaç günlükken götürüyoruz ben cuma öğle doğum yaptım bugün mü gitmeliyim
Yok cnm gidemem biraz eski kafalı kaynanam hem doğuluyuz hem eski düşünceler.. bizde ayıptır anne evinde doğum.. ama ne eşim ne ben böyle düşünmüyoruz hattta eşim istersen gidelim dedi orda yaparız bakarlar azcık ele avuca gelir döneriz dedi ama ben yok dedim kaynanamı biliyorum çevresini biliyorum dedikodu başını alır giderBen de aynı durumdayım ama benimki görümce ve kaynana geldi diye gelmiyor.. Senin ona gitme imkanın yok mu ben de kendimi yetim gibi hissediyorum olmazsa babamlarda yatıcam dogum sonrası
Biz de ruhen yıpranacağımıza fiziksel olarak yıpranalım dedik eşimle.O kendi annesine burası sıcak yazlıga gidin diyecek,ben de bizimkilere diyeceğim.İki gün hastaneden kalsam bana gelip gidecekleri üç gün.Annesi doğumdan bir gün önce yazlıktan gelecek,bizimkiler üç gün önce gelecek,erkek kardeşim de o sırada askerden dönüyor.Eşim ben sana bakarım dedi,gerekirse evden çalışacak bir hafta.Yardımcım geldiği kadar gelir,gerekirse yemek şirketinden yemek söyleriz.Yeter ki kafamız rahat olsun.İkimiz de şu an senin annen,benim annem muhabbeti yapıp çekemeyeceğiz.Benim annem hasta haliyle yapar ama kv yapmayınca da bana söyler,söylenir,ben iyice çıldırırım.Annem yapmasın diye ben kalkarım dikişlerim patlar.Eşime bir dünya söylenirim huzur falan kalmaz.Kimse gelmesin,biz birbirimize yeteriz.Yok cnm gidemem biraz eski kafalı kaynanam hem doğuluyuz hem eski düşünceler.. bizde ayıptır anne evinde doğum.. ama ne eşim ne ben böyle düşünmüyoruz hattta eşim istersen gidelim dedi orda yaparız bakarlar azcık ele avuca gelir döneriz dedi ama ben yok dedim kaynanamı biliyorum çevresini biliyorum dedikodu başını alır gider
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun,bebeğine şifa versin.Kuzum daha yeni girebildim kusura bakma. Benim kuzumu tekrar yogun bakima aldılar hayat durdu bana yine...
Çok üzülmüşlerdir,Allah yardımcıları olsun,en kısa zamanda bebişleri olur umarım.Bizim de arkadaşlarımızın aynı durumu var,hamileliğimden beri uzak duruyorlar.Tüp bebekte başarısız oldu.İnşallah Allah isteyen herkese verir inşallah.Eşim onlar özenmesin,üzülmesin diye foto bile koydurmuyor sosyal medyada.Kızlar dün akşam eşimin bir arkadaşıyla karşılaştık. Yolda beni görünce tuhaf oldular karı koca düğünüme gelmişlerdi geçen sene. Yaklaşık 10 yıllık evliler ve çocuklar olmuyor defalarca tüp bebek denemisler 100bin liraya yakın para harcamışlar ist.da gitmedikleri dr kalmamış bende 1 yıllık evli ve 9 aylık hamile olunca ister istemez üzülmüşlerdir. Onlar adına sizlerden dua istiyorum. O ve onlar gibi olan herkese rabbim hayırlısı ile bebek nasip etsin inşallah. Rabbim hiç bir kadının karnını boş bırakmasın kimseye bakıp ozendirmesin. Ben yaşamadım ama eminim çok zordur. Dünden beri eşimle içimiz buruk dua ediyoruz. Allah rızası için sizlerden de dua bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. Hepimiz sarılık tan yatıyoruz galiba. Kaç günlük doğdu Zeyneb hanım normal doğum mu oldu canım. Tekrar yasin uzun olsunMerhabalar 29 haziranda dogum yaptim. Güzel dilekleriniz icin teşekkürler bebegim iyi şükür dün gece sariliktan hastaneye yattik. Simdi taburcu olcaz inşallah
Ameliyat için mi gün verildi canım? Normal doğum beklenmeyecek mi?19.07 ye gün aldık kızlar oğlum gelmeye karar vermezse kendisi hayırlısıyla o gün kucağıma alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?