2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeği sağlık ocağına kaç günlükken götürüyoruz ben cuma öğle doğum yaptım bugün mü gitmeliyim

Ay nasl içiyosn o kdr suyuu 1 bçk litreyi zor içiyorm ooff normalde 1 bardak su içmezdm hamiş olmadan önce. Susamıyorm hçç. Suya yüklenince midem bulanıyo

Canım sıcaktan doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden de suya yükleniyorum. Susuz duramıyorum. Normal zamanda da su içen biriyim zorlanmıyorum o yüzden. Kışın bile 2.5 falan bazen 3 içerim yani

Teşekkür ederim hepinize rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin aminn , Hazırlık başladı tahlil için idrar lazımmış bende yok geceden beri su içmedim çok susadım zaten ama maalesef içemem bunun için serum bağlandı evden çıkmadan girmiştim keşke gitmeseymişim aklınızda olsun sizinde

Günaydıııınnn... bugün doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kucağınızaa alın kuzularınızııı :)))

Günaydın Haziran Anneleri inşaallah bebişlerinizde herşey yolundadır.. biz ısrarlı bir şekilde temmuz annesi adayıyız. M MutluHuzurluBereketli canım doğum tarihlerimiz aynı varmı sende bir gelişme.. bizde ağrı sızı yok.. günlük annemle yürüyüşlere çıkıyoruz ama sancı yok.. oturup kalkarken vajinal kemik ağrılarımdan zorlanıyorum o kadar.. ayyyy kızlar bebişleri kucaklarına aldı, kırklarını çıkaracaklar nerdeyse ,bizim sıpa içerde hoplayıp, zıplıyıp duruyor..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bekleriz..

Ben de aynı durumdayım ama benimki görümce ve kaynana geldi diye gelmiyor.. Senin ona gitme imkanın yok mu ben de kendimi yetim gibi hissediyorum olmazsa babamlarda yatıcam dogum sonrası
Yok cnm gidemem biraz eski kafalı kaynanam hem doğuluyuz hem eski düşünceler.. bizde ayıptır anne evinde doğum.. ama ne eşim ne ben böyle düşünmüyoruz hattta eşim istersen gidelim dedi orda yaparız bakarlar azcık ele avuca gelir döneriz dedi ama ben yok dedim kaynanamı biliyorum çevresini biliyorum dedikodu başını alır gider

Kızlar göğüs yaraları için ayva çekirdeği cok iyi geliyormuş bi gece öncesinden suya bırakıyorsun jel kıvamına geliyor onu sürüyorsun hemen iyileştiriyormuş .. bn buzluğa atmıştım her ayva yediğimizde oplum emmemişti göğsümü inşallah emziririmde tabi yara olmasın ama olurda diyede stoklamıştım

Biz de ruhen yıpranacağımıza fiziksel olarak yıpranalım dedik eşimle.O kendi annesine burası sıcak yazlıga gidin diyecek,ben de bizimkilere diyeceğim.İki gün hastaneden kalsam bana gelip gidecekleri üç gün.Annesi doğumdan bir gün önce yazlıktan gelecek,bizimkiler üç gün önce gelecek,erkek kardeşim de o sırada askerden dönüyor.Eşim ben sana bakarım dedi,gerekirse evden çalışacak bir hafta.Yardımcım geldiği kadar gelir,gerekirse yemek şirketinden yemek söyleriz.Yeter ki kafamız rahat olsun.İkimiz de şu an senin annen,benim annem muhabbeti yapıp çekemeyeceğiz.Benim annem hasta haliyle yapar ama kv yapmayınca da bana söyler,söylenir,ben iyice çıldırırım.Annem yapmasın diye ben kalkarım dikişlerim patlar.Eşime bir dünya söylenirim huzur falan kalmaz.Kimse gelmesin,biz birbirimize yeteriz.

Çok üzülmüşlerdir,Allah yardımcıları olsun,en kısa zamanda bebişleri olur umarım.Bizim de arkadaşlarımızın aynı durumu var,hamileliğimden beri uzak duruyorlar.Tüp bebekte başarısız oldu.İnşallah Allah isteyen herkese verir inşallah.Eşim onlar özenmesin,üzülmesin diye foto bile koydurmuyor sosyal medyada.

Merhabalar 29 haziranda dogum yaptim. Güzel dilekleriniz icin teşekkürler bebegim iyi şükür dün gece sariliktan hastaneye yattik. Simdi taburcu olcaz inşallah
Geçmiş olsun canım. Hepimiz sarılık tan yatıyoruz galiba. Kaç günlük doğdu Zeyneb hanım normal doğum mu oldu canım. Tekrar yasin uzun olsun

Günaydın kızlar bugün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun, birisi derinxby ama diğerini hatırlayamadım .
Cnm senin test işi tamam mı ne Zaman alacaklar ameliyathaneye acaba?
Bir de ben bu test olayını doğum sabahına getiren hastaneye gıcık oluyorum, son nst de yap işte ne bi daha strese sokarsın insanı bekletirsin

Selamlar herkese annemler geldiği için buaralara bakmaya fırsatım olmadi hiç.doğum yapanlara hayırlı olsun bebisleri sağlıkla büyüsün inşallah. Biz de son kontrolumuze gitmiştik gelmeye niyeti yok galiba.hiç bir belirti yok..hem korku hem heyecan artiyor boyle olunca.bir de sıcaklar bastirdi ki yanıyoruz...mevlüdü düşünüyorum bu sıcaklarda nasıl olacak diye...her şeyi kafaya takmaya başladım galiba.hayirlisiyla kucağımıza alalım da her şey hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…