2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıcaktan doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden de suya yükleniyorum. Susuz duramıyorum. Normal zamanda da su içen biriyim zorlanmıyorum o yüzden. Kışın bile 2.5 falan bazen 3 içerim yani
Maşallah maşallah aman nazar değmesiin Benimde zorlamam lazım daha da özellikle doğumdan sonraya. Sütü bollaştıran en başta suymuş. Ne kdr çok emerse o kdr iyi yanii :)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla gelsin kuzucuk. .

Sorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff

Selam anneler yine kavurucubur sıcak ve uykusuz gece kemiklerimin ağrısı mi daha zor yoksa sıcaklar mi ayırt edemedim ha birde sisi inmeyen ayaklarım bugün kontrol var 4 te bakalım kızım ne alemde ankara yanıyor Dr a nasıl gidicez onu düşünüyorum şu an

İnşallah hayırlısıyla kavuşalım sağlıklı sıhhatli olsunlar da, hangi türlü gelmek isterlerse öyle gelsinler. 37. hafta bitince miadında oluyor bebek, istediği zaman gelebiliyor, sezaryeni de genelde 38 39 bitince yapıyorlar.

Sorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff
Sende genel olma test yapmasınlar, 1 2 gün önceden kan alırlar o kdr gel sen epidural ol
(Not: son ana kadar vazgeçmedi ısrarından )

Son hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
Ben cok yoruldum kızlar ayrılalım bile dedim bıktım ilgisizliğinden tavrından

Canım sen niye kendini üzüyorsun ya. Bırak kimse ilgilenmezse ilgilenmesin seninle. Bebeğin olunc da sen onunla ilgilenmezsin. Artık böyle şeyleri takma kafana. Geçecek biliyorsun bu günler. Herşeyin olumlu tarafina bak. Hicbir beklenti içine girme emin ol o zaman daha kolay geçer günlerin.

@aceranne canım çok dua edicem senin için kuzucuk bir an önce evine dönsün çabuçak toparlasın inşallah dinç olmaya çalış lütfen iyileştiğinde ona bakıcak gücün kuvettin olsun salma kendini

H hanya benim de çok yakın çocukluk arkadaşımın olmuyor biri dedi ki çocuğu olmayanın fotografını doğumda yanına alırsan olurmuş batıl olsada aldım ben koyucam çok üzülüyo allahım isteyen herkese nasip etsin yaraabim doğum anında hep dua edicem i,nş. tez zamanda kavusurlar

Ne oldu ki Can'ım.
Haklısın H hanya takmiyim diyorum ama sinirden agliyorum uzuyorum kendimi elinde olmuyor. Esim aşırı ilgisiz canım ya gece yataga gelmez yaninda oh of de sormaz noldu istemezsen yardim etmez yap demeden gormedim ki biseyi kaldirip toplasin yoruldum cok

Son hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
Ben cok yoruldum kızlar ayrılalım bile dedim bıktım ilgisizliğinden tavrından
Bi öküz de bende kaç aydır hamileyim ne bi özel ilgi ne bi jest bi simartilma hiç görmedim kaç gece rüyamda karpuz yedim kışın o kadar dedim nette satılıyor hamile manavlari var zahmet edip araştırmadi bile çocuk için heyecanlı ama bakıp beğenip bişey almış ne lazımmış haberi bile yok o kadar rahatsızlandım benden hasta oldu hep bişey desen hamilesin normal diyip geçiştiriyor ailesi de aynı şekilde ilgisiz kv geçen akşam diyo ki ben çok panik yapıyorum bana doğumdan sonra haber verin zaten bu gidişle mevlide cagiricam ayıp olmasın diye kendim dahil herseyle ben ilgileniyorum evde etkisiz eleman bunalmissindir hadi çıkalım demez bişey lazım alalım desem tamam alırız der ama gitmez on kere hatırlatırım sinirlenir ne çok tekrarladin hepsi yazıldı bi köşeye şuan kendime odakliyim hassas olup canımı sıkmak istemiyorum sen de öyle yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…