- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Maşallah maşallah aman nazar değmesiinCanım sıcaktan doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden de suya yükleniyorum. Susuz duramıyorum. Normal zamanda da su içen biriyim zorlanmıyorum o yüzden. Kışın bile 2.5 falan bazen 3 içerim yani
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla gelsin kuzucuk. .Teşekkür ederim hepinize rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin aminn , Hazırlık başladı tahlil için idrar lazımmış bende yokgeceden beri su içmedim çok susadım zaten ama maalesef içemem bunun için serum bağlandı evden çıkmadan girmiştim keşke gitmeseymişim aklınızda olsun sizinde
Sorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pffGünaydın kızlar bugün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun, birisiderinxby ama diğerini hatırlayamadım .
Cnm senin test işi tamam mı ne Zaman alacaklar ameliyathaneye acaba?
Bir de ben bu test olayını doğum sabahına getiren hastaneye gıcık oluyorum, son nst de yap işte ne bi daha strese sokarsın insanı bekletirsin
Maşallah maşallah aman nazar değmesiinBenimde zorlamam lazım daha da özellikle doğumdan sonraya. Sütü bollaştıran en başta suymuş. Ne kdr çok emerse o kdr iyi yanii :)
Ever sezaryen için canım. Beklemeyeceğim zaten 39 haftalık oluyorAmeliyat için mi gün verildi canım? Normal doğum beklenmeyecek mi?
İnşallah hayırlısıyla kavuşalım sağlıklı sıhhatli olsunlar da, hangi türlü gelmek isterlerse öyle gelsinler. 37. hafta bitince miadında oluyor bebek, istediği zaman gelebiliyor, sezaryeni de genelde 38 39 bitince yapıyorlar.Sagol canim. Doktor haftasi kucuk diye o zaman sezaryene aliriz sancilari durduramazsa demisti. Ama 37de de hala kucuk mu oluyo yoksa normal yolla dogabilecek kadar buyumus mu oluyo bilemiyorum o yuzden sezaryen olabilir diye dusundum canim. Ama gittigimde konusucam bu sefer normale engel yoksa normal isticem. Ama 3 haftadir kipirdamadan yatiyorum nasil olucak bilmiyorum yürüyüş falan yapamadim hic haliyle.
Sende genel olma test yapmasınlar, 1 2 gün önceden kan alırlar o kdr gel sen epidural olSorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff
Dikiş konusunda şansım yaver gitmedi baya var ama şu an gayet iyiyim. Eğilemiyorum sadece. Gerisinde günlük hayatıma döndümMaşAllah canım senin de benim gibi kolay olmuş, epizyo ya da dikişin var mı
Son hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
Ben cok yoruldum kızlar ayrılalım bile dedim bıktım ilgisizliğinden tavrından
Ne oldu ki Can'ım.Son hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
Saol canım5 gunlukken gidiliyormus canim
Tamam canım saol
Bi öküz de bende kaç aydır hamileyim ne bi özel ilgi ne bi jest bi simartilma hiç görmedim kaç gece rüyamda karpuz yedim kışın o kadar dedim nette satılıyor hamile manavlari var zahmet edip araştırmadi bile çocuk için heyecanlı ama bakıp beğenip bişey almış ne lazımmış haberi bile yok o kadar rahatsızlandım benden hasta oldu hep bişey desen hamilesin normal diyip geçiştiriyor ailesi de aynı şekilde ilgisiz kv geçen akşam diyo ki ben çok panik yapıyorum bana doğumdan sonra haber verin zaten bu gidişle mevlide cagiricam ayıp olmasın diye kendim dahil herseyle ben ilgileniyorum evde etkisiz eleman bunalmissindir hadi çıkalım demez bişey lazım alalım desem tamam alırız der ama gitmez on kere hatırlatırım sinirlenir ne çok tekrarladin hepsi yazıldı bi köşeye şuan kendime odakliyim hassas olup canımı sıkmak istemiyorum sen de öyle yap canımSon hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?