MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ayniyiz canim. Kendi kendime belirti bulup hastanede aliyorum solugu ama yok bir sey. Hayirlisiyla gelsinler bekleriz isimiz nee:)Günaydın Haziran Anneleriinşaallah bebişlerinizde herşey yolundadır.. biz ısrarlı bir şekilde temmuz annesi adayıyız. M MutluHuzurluBereketli canım doğum tarihlerimiz aynı varmı sende bir gelişme.. bizde ağrı sızı yok.. günlük annemle yürüyüşlere çıkıyoruz ama sancı yok.. oturup kalkarken vajinal kemik ağrılarımdan zorlanıyorum o kadar.. ayyyy kızlar bebişleri kucaklarına aldı, kırklarını çıkaracaklar nerdeyse ,bizim sıpa içerde hoplayıp, zıplıyıp duruyor..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bekleriz..
Ah canım çamaşır asicam sepeti getirmesini istedim üstelik ilk aylar yani tamam diyip laptop başından kalkıp gelene kadar ben astım bile çamaşırı öyle bunaldım ama alıştım artık hiçbişey beklemiyorum yoksa arada kavga ettik taşındık matkap tornavida vs malzemeleri ortalıkta kaldır dedim defalarca kaldırmadı en son ben toplayıp dolaba kaldırdım bana yerini soruyo bi sürü bunun gibi olay öküz okuzdur yapacak bişey yokHaklısın @hanya takmiyim diyorum ama sinirden agliyorum uzuyorum kendimi elinde olmuyor. Esim aşırı ilgisiz canım ya gece yataga gelmez yaninda oh of de sormaz noldu istemezsen yardim etmez yap demeden gormedim ki biseyi kaldirip toplasin yoruldum cok
Hmm ne desem bilemedim cnmHaklısın @hanya takmiyim diyorum ama sinirden agliyorum uzuyorum kendimi elinde olmuyor. Esim aşırı ilgisiz canım ya gece yataga gelmez yaninda oh of de sormaz noldu istemezsen yardim etmez yap demeden gormedim ki biseyi kaldirip toplasin yoruldum cok
Haklısın canım.. bizde annem yaptı annen yapmadı olmaz benim annem cok fedakar asla bakmaz öyle şeylere ki kaynanam çok yaşlı hasta hep..bana bakcak olanlar görümcemler..eşimde senin gibi düşünüyor kimse gelmesin ben bakarım sana cocuklara ama benim minik bi oğlum daha var iki cocukla eşim yapamaz zorlanır .. ben istedim görümcemleri allah var iyiler herşeye koşarlar.. annem yok yanımda kendimi yanlız hissediyorum herşeyde o olduğu için cok alıştırmış kendine sanki onsuz hiçbişey yolunda gitmeyecekmiş gibiBiz de ruhen yıpranacağımıza fiziksel olarak yıpranalım dedik eşimle.O kendi annesine burası sıcak yazlıga gidin diyecek,ben de bizimkilere diyeceğim.İki gün hastaneden kalsam bana gelip gidecekleri üç gün.Annesi doğumdan bir gün önce yazlıktan gelecek,bizimkiler üç gün önce gelecek,erkek kardeşim de o sırada askerden dönüyor.Eşim ben sana bakarım dedi,gerekirse evden çalışacak bir hafta.Yardımcım geldiği kadar gelir,gerekirse yemek şirketinden yemek söyleriz.Yeter ki kafamız rahat olsun.İkimiz de şu an senin annen,benim annem muhabbeti yapıp çekemeyeceğiz.Benim annem hasta haliyle yapar ama kv yapmayınca da bana söyler,söylenir,ben iyice çıldırırım.Annem yapmasın diye ben kalkarım dikişlerim patlar.Eşime bir dünya söylenirim huzur falan kalmaz.Kimse gelmesin,biz birbirimize yeteriz.
Canimmm tup bebek donemi yasamis 5sene evlilikten sonra yeni hamile kalan ve dunyalari verseler bu mutluluga degismeyecek biri olarak yaziorumki cok zor birsey allah isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim kimsenin gonlunu kimsede birakmasinKızlar dün akşam eşimin bir arkadaşıyla karşılaştık. Yolda beni görünce tuhaf oldular karı koca düğünüme gelmişlerdi geçen sene. Yaklaşık 10 yıllık evliler ve çocuklar olmuyor defalarca tüp bebek denemisler 100bin liraya yakın para harcamışlar ist.da gitmedikleri dr kalmamış bende 1 yıllık evli ve 9 aylık hamile olunca ister istemez üzülmüşlerdir. Onlar adına sizlerden dua istiyorum. O ve onlar gibi olan herkese rabbim hayırlısı ile bebek nasip etsin inşallah. Rabbim hiç bir kadının karnını boş bırakmasın kimseye bakıp ozendirmesin. Ben yaşamadım ama eminim çok zordur. Dünden beri eşimle içimiz buruk dua ediyoruz. Allah rızası için sizlerden de dua bekliyorum.
Ben çok oldu atlatali takmıyorum artık zamanı oldukça lafımı derim sitem gibi değilde yuzlessin zaman da geri dönmez pişman olur belki şuan kızıma odakliyim enerjimi ona saklıyorumÇok şükür ben o ağlama dönemlerini atlattım. Geçici durum kızlar. Sabırlı olmaya çalışın. Aglamk iyi geliyorsa aglayin, sıkmayın kendinizi.
Canım hiç üzme kendini.Ne kadar iyi görümcelerin varmış.Bazen arkadaşlarımız işte doğumda,lohusalıkta aileden şu,bu yardım edecek diyor.Eşimle birbirimizin yüzüne bakıyoruz.Yanında sana destek olanlar var.Annem bana telde babannen bile o kadar tersti lohusalıkta elimi sıcak suya bile vurdurmadı diyor.Napayım yani kv yapmaz işte,kendi havasında.Annem geleyim diyorum,istemiyorsun diyor,gelse yapacak hali var sanki.Bir de o onu yapmadı bu bunu yapmadı der,en son herkesle kavga ederim.Görümcem çalışıyor ama az da olsa bir iki çeşit yemek yapar,az yardımı olabilir.Yalnız eşimin ailesinin kadınları dominant fazla yaklaştırmak istemiyorum.Eşime bebişin göbüşü düşünce napacağız dedim,görümceme soracakmış.Ne alaka yani,herkes kendi işine baksın.Ben gömmem bir yere hep benim yanımda olacak,saklayacağım dedim.Haklısın canım.. bizde annem yaptı annen yapmadı olmaz benim annem cok fedakar asla bakmaz öyle şeylere ki kaynanam çok yaşlı hasta hep..bana bakcak olanlar görümcemler..eşimde senin gibi düşünüyor kimse gelmesin ben bakarım sana cocuklara ama benim minik bi oğlum daha var iki cocukla eşim yapamaz zorlanır .. ben istedim görümcemleri allah var iyiler herşeye koşarlar.. annem yok yanımda kendimi yanlız hissediyorum herşeyde o olduğu için cok alıştırmış kendine sanki onsuz hiçbişey yolunda gitmeyecekmiş gibi
.Selam anneler. Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın yapacaklara da Rabbim yardım etsin sağlıkla kavuşun inşallah. Biz 13.günümüze girdik, kızım bekleseydi bugün yeni kavuşmuş olacaktık :) doğum öncesi adak adamıştım, ilk kaybımdan sonra bir evlat istemiştim sağlıkla kucağıma alayım demiştim. Şükür Rabbim nasip etti, bizde dün adağımızı gerçekleştirdik Allah kabul etsin inş. Benim gibi isteyen herkes yawrusuna kavuşsun, kimsenin kucağı boş kalmasın.
Bu arada henüz doğum yapmayıp koca yada dış faktörler yüzünden kendini üzen arkadaşlarım kendinizi yıpratmayın. Lohusa psikoloji yeterince zor. O yüzden şu son günlerinizde moraliniz yüksek olsunki güçlü bir doğum sonrası yaşayabilin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ahahha aslında çok kararsızım ikisinin arasında git gel yapmaktayımm.. doktorla sdce sezaryan olacağını konuştk. Genel yada epidural oraları konuşmadk. Galiba anestezi uzmanıyla konuşuluyor :) sağım solum hç belli olmazz hahaSende genel olma test yapmasınlar, 1 2 gün önceden kan alırlar o kdr gel sen epidural ol
(Not: son ana kadar vazgeçmedi ısrarından )
Anestezi uzmanı bebeğe narkoz geçmesin diye asla genele yönlendirmeyecektirAhahha aslında çok kararsızım ikisinin arasında git gel yapmaktayımm.. doktorla sdce sezaryan olacağını konuştk. Genel yada epidural oraları konuşmadk. Galiba anestezi uzmanıyla konuşuluyor :) sağım solum hç belli olmazz haha
Cok sukur dikislerde bir sıkıntı yokmus gittim bakti doktor.Al_pi benimkiler acımaya başladığında tahinin üErindeki yağı sürdüm emzireceğimde kaynamış soğumuş sıyla sildim emzirdikten sonra yine silip sürdüm hala yapıyorrum bu ğçüncü günüm ilerlemedi şükür arkadaşım ocakta limonu pişirip göğsüne kapamıştı geçirdi demişti bide ayva çekirdeği ile bişi yapıyolarmış oda çok hızlı geçiriyormuş kreme göre öyle dediler ama tarifini bulamadım bende benimde dikişim iki gündür iyiydi ağrı kesici aldığım halde bugün yanmaya başladı bende zorladım galiba yat kalk hep kendim aldım koydum ayaklandım o yüzden sanırım
Amin canim senin minik kuş zamanini beklerse bizim 40 çıkmış olur :)Alpicim bitmiş gitmiş çok şükür bebeğin kucağında Rabbim hepimizin takvimini bitirip bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hepinizin sırasıyla takvimlerinin kaybolması çok güzel
Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canımSelam anneler yine kavurucubur sıcak ve uykusuz gece kemiklerimin ağrısı mi daha zor yoksa sıcaklar mi ayırt edemedim ha birde sisi inmeyen ayaklarımbugün kontrol var 4 te bakalım kızım ne alemde ankara yanıyor Dr a nasıl gidicez onu düşünüyorum şu an
Aa hadi yaaAnestezi uzmanı bebeğe narkoz geçmesin diye asla genele yönlendirmeyecektir
Ama sen panik yapıp tansyonu fırlatırsan direk Bayar seni
Bende dokuzda gittim yatış işlemi yapıp odaya çıktık kan filan alındı üErim değişti ne zaman diyoruz bilgimiz yok ameliyathaneden haber gelince dediler aha dedim yandım sonra biri geldi gidiyoruzz dedi 11 de girdim 11.20 bebeğim olduSorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?