2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayniyiz canim. Kendi kendime belirti bulup hastanede aliyorum solugu ama yok bir sey. Hayirlisiyla gelsinler bekleriz isimiz nee:)

Ah canım çamaşır asicam sepeti getirmesini istedim üstelik ilk aylar yani tamam diyip laptop başından kalkıp gelene kadar ben astım bile çamaşırı öyle bunaldım ama alıştım artık hiçbişey beklemiyorum yoksa arada kavga ettik taşındık matkap tornavida vs malzemeleri ortalıkta kaldır dedim defalarca kaldırmadı en son ben toplayıp dolaba kaldırdım bana yerini soruyo bi sürü bunun gibi olay öküz okuzdur yapacak bişey yok

Hmm ne desem bilemedim cnm
Ama tavsiyem sen relax ol bence ki doğumdan sonra psikolojik olarak da gücün kuvvetin yerinde olsun .
Gün gelir devran döner nasılsa

Çok şükür ben o ağlama dönemlerini atlattım. Geçici durum kızlar. Sabırlı olmaya çalışın. Aglamk iyi geliyorsa aglayin, sıkmayın kendinizi.

Haklısın canım.. bizde annem yaptı annen yapmadı olmaz benim annem cok fedakar asla bakmaz öyle şeylere ki kaynanam çok yaşlı hasta hep..bana bakcak olanlar görümcemler..eşimde senin gibi düşünüyor kimse gelmesin ben bakarım sana cocuklara ama benim minik bi oğlum daha var iki cocukla eşim yapamaz zorlanır .. ben istedim görümcemleri allah var iyiler herşeye koşarlar.. annem yok yanımda kendimi yanlız hissediyorum herşeyde o olduğu için cok alıştırmış kendine sanki onsuz hiçbişey yolunda gitmeyecekmiş gibi

Canimmm tup bebek donemi yasamis 5sene evlilikten sonra yeni hamile kalan ve dunyalari verseler bu mutluluga degismeyecek biri olarak yaziorumki cok zor birsey allah isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim kimsenin gonlunu kimsede birakmasin

Çok şükür ben o ağlama dönemlerini atlattım. Geçici durum kızlar. Sabırlı olmaya çalışın. Aglamk iyi geliyorsa aglayin, sıkmayın kendinizi.
Ben çok oldu atlatali takmıyorum artık zamanı oldukça lafımı derim sitem gibi değilde yuzlessin zaman da geri dönmez pişman olur belki şuan kızıma odakliyim enerjimi ona saklıyorum

Canım hiç üzme kendini.Ne kadar iyi görümcelerin varmış.Bazen arkadaşlarımız işte doğumda,lohusalıkta aileden şu,bu yardım edecek diyor.Eşimle birbirimizin yüzüne bakıyoruz.Yanında sana destek olanlar var.Annem bana telde babannen bile o kadar tersti lohusalıkta elimi sıcak suya bile vurdurmadı diyor.Napayım yani kv yapmaz işte,kendi havasında.Annem geleyim diyorum,istemiyorsun diyor,gelse yapacak hali var sanki.Bir de o onu yapmadı bu bunu yapmadı der,en son herkesle kavga ederim.Görümcem çalışıyor ama az da olsa bir iki çeşit yemek yapar,az yardımı olabilir.Yalnız eşimin ailesinin kadınları dominant fazla yaklaştırmak istemiyorum.Eşime bebişin göbüşü düşünce napacağız dedim,görümceme soracakmış.Ne alaka yani,herkes kendi işine baksın.Ben gömmem bir yere hep benim yanımda olacak,saklayacağım dedim.

Selam anneler. Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın yapacaklara da Rabbim yardım etsin sağlıkla kavuşun inşallah. Biz 13.günümüze girdik, kızım bekleseydi bugün yeni kavuşmuş olacaktık :) doğum öncesi adak adamıştım, ilk kaybımdan sonra bir evlat istemiştim sağlıkla kucağıma alayım demiştim. Şükür Rabbim nasip etti, bizde dün adağımızı gerçekleştirdik Allah kabul etsin inş. Benim gibi isteyen herkes yawrusuna kavuşsun, kimsenin kucağı boş kalmasın.
Bu arada henüz doğum yapmayıp koca yada dış faktörler yüzünden kendini üzen arkadaşlarım kendinizi yıpratmayın. Lohusa psikoloji yeterince zor. O yüzden şu son günlerinizde moraliniz yüksek olsunki güçlü bir doğum sonrası yaşayabilin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

.
Amin canım.Sen de kendine,bebişine iyi bak.Psikolojiler fena.Düzelir ama,her şey güzel olacak :)

Kızlar yardımcı olur musunuz...
Doktorum hastane degiştirdi çiçek gondericem hayırlı olsuna... notta ne yazabilirim , fikri olan varsa yardımcı olsun lutfen..

Sende genel olma test yapmasınlar, 1 2 gün önceden kan alırlar o kdr gel sen epidural ol
(Not: son ana kadar vazgeçmedi ısrarından )
Ahahha aslında çok kararsızım ikisinin arasında git gel yapmaktayımm.. doktorla sdce sezaryan olacağını konuştk. Genel yada epidural oraları konuşmadk. Galiba anestezi uzmanıyla konuşuluyor :) sağım solum hç belli olmazz haha

Anestezi uzmanı bebeğe narkoz geçmesin diye asla genele yönlendirmeyecektir
Ama sen panik yapıp tansyonu fırlatırsan direk Bayar seni

Cok sukur dikislerde bir sıkıntı yokmus gittim bakti doktor.
Zorlama dikisleri sonra sen cekersin bende ilk gunler emsin diye cok ugrastim sonra emmeye basladi benim agrilar basladi.
Gogus ucum gecti gibi doktorun verdigi ilac iyi geldi ama benim minik kuşum alıstı ucla emmeye gogsumu tutmuyo

Alpicim bitmiş gitmiş çok şükür bebeğin kucağında Rabbim hepimizin takvimini bitirip bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hepinizin sırasıyla takvimlerinin kaybolması çok güzel
Amin canim senin minik kuş zamanini beklerse bizim 40 çıkmış olur :)
Zaman su gibi geciyor yahu 11.gune geldik ne cabuk gecti gunler..

Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canım

Sorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff
Bende dokuzda gittim yatış işlemi yapıp odaya çıktık kan filan alındı üErim değişti ne zaman diyoruz bilgimiz yok ameliyathaneden haber gelince dediler aha dedim yandım sonra biri geldi gidiyoruzz dedi 11 de girdim 11.20 bebeğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…