2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma aynen yaaa.. 10 temmuzda olacak doğumum 6 da ameliyatım akşam. Öğlen 1 bçktan yatış yap ddi. Testler içinmiş. Zaten stresliyiz. Orda beklemsi dha da gerer insanı pff
Sabah yapma sansi varsa konus benimde aksamdi ben strest yaptim nasil olur diye cunku sabah 8den sonra yemek yok 4e kadarda hastanede bekleyecektim ac ac zaman mi gecer. Sonra sabaha aldida rahatladim. Sabah 6da gittik islemler yapildi saat 6bucuk oldu odaya gectim 7de girmistim ameliyata.

Ama sende biliyorsun ki insan bekliyor esinden benimkide tek parca bisey almadi. Canim bisey cekse komsunun oglunu aradi gelirken al diye öküz iste bosuna uzuldum agladim hep olan hep bana oldu insallah bebisler gelince psikolojimiz degisir hala medet ummam su adamdan

Canım konuştum ben onuda.. 17.30 da hastanede oluyorm bn ddi. O akşamda nöbetçiymş bn yanında olcm hep ddi. Hem yiyeceği sıkıntı yaomıyorm ya annem kayısı kompostosu fln bi çok şey ayarlamş. Annem olacak kv olacakk. Bi şekilde atlatırımm eşiminde desteği ile.. bide doktorm dışında başkasna güvenemiyorm o yüzden kabul ettm bnde cnm :)

Kız sen buna çatlak mı diyorsun Allah iyiliğini versin
Doğumdan sonra bişecik kalmıcak orda, tabi korse muhakkak al, birde dikiş izi kalmasın diye bir jel vericek doktor, onu dikişine sürerken göbeğine de sür komple. Vermezse fln hatırlat çünkü özel ilaç devlet karşılamıyor. Gayet güzel karnın.

İyi canım ya,lieraca buluyorum göbeği,boş yere uğraştım mı dedim o kırmızılıkları görünce.Korse tamam,jeli de hatırlatayım dra.

Bayılmadan hastaneden geldik şükür kızım gayet iyi keyfi yerinde ama yüzünü tam göremedik tosbik bi yanak gördük o kadar igneyi bıraktık bugün itibariyle ama bol hareket diye özellikle uyardı ayrıca bana doğumunu nasıl istiyorsun diye sordu Dr bende durum nasıl ilerlerse o dedim aslında normal istiyorum ama gidişat önemli Dr um olarak siz ne uygun görüyorsanız dedim oda bana iki doğumun da risklerini anlattı saolsun nekadar kötü bi durum varsa iki doğum içinde söyledi benim kafa çorba sanki iki doğum içinde birsey olursa sorumluluk bize ait değil demek istedi 38 de çatı muayenesı yapacakmış duruma göre bakıcaz dedi aslinda 4 kaybin var Sezeryan daha mantıklı gibilerinden de konuştu sezeryaN olursa 39 da alacakmis ciğer gelişimi 39 da daha önemli dedi haftaya kontrol Allah tan hayırlısı ya

Seninle günlerimiz aynı canım. Doktor ciğer gelişimi hakkında neler söyledi? Bizim bu hafta olacak herhalde doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…