- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun darisi biz bekleyenlere insKızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Yapma Can'ım ya çok erken bu hafta benceSeninle günlerimiz aynı canım. Doktor ciğer gelişimi hakkında neler söyledi? Bizim bu hafta olacak herhalde doğum
Ah ah bu öküz kocalar.Benimki de beni bugün aglatti yok yere, Çarşamba doğumum var, bazen çok üzünce ameliyatta ölsem diyorum, sonra tövbe diyorum, evlatlarimin bana ihtiyacı var.Son hafta .. öküz koca .. stres .. gözyaşı ..
Ben cok yoruldum kızlar ayrılalım bile dedim bıktım ilgisizliğinden tavrından
Doguma girdim cokta guzel gecti fakat bebegimin cigerlerinde enfeksiyon olmus okadar kotuyum ki yenidoğan yoğun bakiminda 1 kere gorebildim bole.bir sey yasayaniniz var.mi acaba kendimi coook.kotu hissediyorum.ne.dokunabiliuorum ne emzirebiliuorum sadece 2 saate bir sut sagip bırakıyorumcici123456 seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Doguma girdim cokta guzel gecti fakat bebegimin cigerlerinde enfeksiyon olmus okadar kotuyum ki yenidoğan yoğun bakiminda 1 kere gorebildim bole.bir sey yasayaniniz var.mi acaba kendimi coook.kotu hissediyorum.ne.dokunabiliuorum ne emzirebiliuorum sadece 2 saate bir sut sagip bırakıyorum
Ayy maşallah canimm, Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. Darısı çarşamba benim başıma. .Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. .benim oğlum doğduğunda aglamsmisti bişeyler yuttu demişti dr.doğum sırasında.yenidogan yoğun bakıma yatirilmisti, çabuk toparlamıştı ogluşum, inşallah seninki de çabuk toparlar canım, üzme kendini.Doguma girdim cokta guzel gecti fakat bebegimin cigerlerinde enfeksiyon olmus okadar kotuyum ki yenidoğan yoğun bakiminda 1 kere gorebildim bole.bir sey yasayaniniz var.mi acaba kendimi coook.kotu hissediyorum.ne.dokunabiliuorum ne emzirebiliuorum sadece 2 saate bir sut sagip bırakıyorum
Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Masallah canim oğluna.saglik mutluluk uzun omur dilerim.Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Yapma Can'ım ya çok erken bu hafta bence
Doguma girdim cokta guzel gecti fakat bebegimin cigerlerinde enfeksiyon olmus okadar kotuyum ki yenidoğan yoğun bakiminda 1 kere gorebildim bole.bir sey yasayaniniz var.mi acaba kendimi coook.kotu hissediyorum.ne.dokunabiliuorum ne emzirebiliuorum sadece 2 saate bir sut sagip bırakıyorum
biz zaten 30. Haftada ciğer gelişimi için iğne yaptırmıştık 2 ampul . Bugün dogumla ilgili konuşurken eşim Sezeryan olursa doğum ne zaman olur dedi Dr a 39 da alırız bebeği dedi sanırım o zaman ciger gelişimi daha iyi oluyorMuş solunum desteğine ihtiyaç duymaz falan dedi yani ne kadar kalsa kar bizim için dedi haftaya kontrol de daha da net belli olur durum bu gidişle en son ben doğuracam sanırımSeninle günlerimiz aynı canım. Doktor ciğer gelişimi hakkında neler söyledi? Bizim bu hafta olacak herhalde doğum
Can'ım doktorum demişti ki bana 39+ dan sonra en sağlıklı hafta çok önemli bir durum olmadıkça kesinlikle sezaryen yapılmamalı, Bebek birden Şok'a giriyormuş ki biz bunu anlamıyormuşuz bile. Çok rahatsız oluyormuş ufaklıklar :) bana demişti sezaryen planlı dahi olsa ne kadar geç o kadar iyi. Biraz da bebeğin mutluluğunu düşünmek lazım demişti :)Neden öyle dedin ki canım 37den sonra miadında sayılıyor artık
biz zaten 30. Haftada ciğer gelişimi için iğne yaptırmıştık 2 ampul . Bugün dogumla ilgili konuşurken eşim Sezeryan olursa doğum ne zaman olur dedi Dr a 39 da alırız bebeği dedi sanırım o zaman ciger gelişimi daha iyi oluyorMuş solunum desteğine ihtiyaç duymaz falan dedi yani ne kadar kalsa kar bizim için dedi haftaya kontrol de daha da net belli olur durum bu gidişle en son ben doğuracam sanırım
Can'ım doktorum demişti ki bana 39+ dan sonra en sağlıklı hafta çok önemli bir durum olmadıkça kesinlikle sezaryen yapılmamalı, Bebek birden Şok'a giriyormuş ki biz bunu anlamıyormuşuz bile. Çok rahatsız oluyormuş ufaklıklar :) bana demişti sezaryen planlı dahi olsa ne kadar geç o kadar iyi. Biraz da bebeğin mutluluğunu düşünmek lazım demişti :)
Riskliyse tabiki de doktor karar verecek cnm bizim ne erken alın ne de geç alın deme lüksümüz yok.Evet canım bu dediklerin en güvenli şekli. Bende ilk hamileliğimde 40.haftaya kadar beklemiştim. Şimdi biraz riskliyim o yüzden 38i geçmek istemiyoruz doktorum da öyle düşünüyor. Keyfi bir durum değil yani.. solunum sıkıntısını göze alarak olacak. İnşallah sorun olmaz bende endişe ediyorum..
Canım 4 kaybın kaçar haftalıktı? Benim de 4 kaybım olmuştu o yüzden sezaryen yaptılar önceki çocuklarımda.Şimdi normal doğumu çok istiyorumBayılmadan hastaneden geldik şükür kızım gayet iyi keyfi yerinde ama yüzünü tam göremedik tosbik bi yanak gördük o kadar igneyi bıraktık bugün itibariyle ama bol hareket diye özellikle uyardı ayrıca bana doğumunu nasıl istiyorsun diye sordu Dr bende durum nasıl ilerlerse o dedim aslında normal istiyorum ama gidişat önemli Dr um olarak siz ne uygun görüyorsanız dedim oda bana iki doğumun da risklerini anlattı saolsun nekadar kötü bi durum varsa iki doğum içinde söyledi benim kafa çorba sanki iki doğum içinde birsey olursa sorumluluk bize ait değil demek istedi 38 de çatı muayenesı yapacakmış duruma göre bakıcaz dedi aslinda 4 kaybin var Sezeryan daha mantıklı gibilerinden de konuştusezeryaN olursa 39 da alacakmis ciğer gelişimi 39 da daha önemli dedi haftaya kontrol Allah tan hayırlısı ya
Riskliyse tabiki de doktor karar verecek cnm bizim ne erken alın ne de geç alın deme lüksümüz yok.
İnşallah bi sorun çıkmayacaktır endişe edip bebişi de karnında üzme ,
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Gecmis olsun,Allah acil sifalar versin.Doguma girdim cokta guzel gecti fakat bebegimin cigerlerinde enfeksiyon olmus okadar kotuyum ki yenidoğan yoğun bakiminda 1 kere gorebildim bole.bir sey yasayaniniz var.mi acaba kendimi coook.kotu hissediyorum.ne.dokunabiliuorum ne emzirebiliuorum sadece 2 saate bir sut sagip bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?