2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.Belki su yutmuştur bebişin. İnşallah çabuk toparlar kavuşur annesinin kucağına

Bu hafta benım de randevumda sezeryan gunu verıcek doktor 38 de alıcaz ama 39 olmadan cok sorun olurmu gecekten benım durumdan dolayı dayanamıyorum bır de bebek gelısım gerılıgı yasadıgı ıcın az bısey olmasın dıye alıcak 38 de keske 39 olsaydı ama olmuycak ınsallah bısey olmaz ozaman ciğerlerınde

Canim ciğer gelişimi iğnesi aslında kötünün iyisi benim kasilmlar ve rahim ağzı kisaligi yüzünden yapıldı onunda erken doğumu tetikleme durumu var belli bi süre sonra yapılmıyor sanırım bebek gelmek isteyene kadar beklicez onun icin en güvenli yer orası her ne kadar annesi sabah a kadar uykusuz kalsa da bence sende acele etme canim eğer riskli bi durum yoksa 39 olmasını bekle

Cook haklısınız da canım ilk bebeğimi son haftada kaybettim o yuzden cok korkuyorum beklemek istemeyişim bu yüzden

Canım 4 kaybın kaçar haftalıktı? Benim de 4 kaybım olmuştu o yüzden sezaryen yaptılar önceki çocuklarımda.Şimdi normal doğumu çok istiyorum
Haftalar küçültü canım ilk gebeliğim spontane ikiz di 8 haftalikti kürtaj oldum sonra kimyasal oldu 4haftalik sonra 9 haftalik kalbi durdu bebeğimin en son bu gebeligimden önce 5 haftalik hiç büyümedi kendiliğinden düştü eylül ayında ekimde tekrar hamile kaldım düşük oykum çok ama Dr um ille Sezeryan riske atamam demiyor anlamadım pek ne istediğini bende normal istiyorum bakalım 39 u doldurursa normal doğum zor gibi kızım 10 gün ilerde gelişim olarak şu an 36+2 benim sata göre ve bebeğim 3 kilodan fazla

Cook haklısınız da canım ilk bebeğimi son haftada kaybettim o yuzden cok korkuyorum beklemek istemeyişim bu yüzden
Canim Rabbime emanetler sakin aklına kötü birsey getirme seni çok iyi anlıyorum bugün Dr kan sulandirici igneyi kesiyoruz diyince hem sevindim hemde acaba birsey olurmu bırakınca diye endişe ettim ama tevekkül etmek de gerek Dr una guvejiyorsan ve senin durumuna göre o ne uygun görüyorsa öyle olsun hakkımızda hayırlısı Allah acılarını yaşatmasin

Bugün kontrolümüz vardı.36 haftalık olduk.2680 gramız.çok şükür sezeryan tarihimiz de belli oldu.25 temmuz.39.haftada alacak doktorumuz.doğumdan 4 gün sonra da izne ayrılıyormuş.doğum yaza gelince tatiller izinler de çok oluyor doktorlarda.

Allah hayırlısıyla sağ salim kavuştursun cümlemizi bebişlerimize inşallah.Benim de 2.kaybımın 28 haftalık kalbi durdu.Suni sancıyla normal doğum yaptım.Allah hayırlısını versin de normal doğumu istiyorum şimdi

Ah ah bu öküz kocalar.Benimki de beni bugün aglatti yok yere, Çarşamba doğumum var, bazen çok üzünce ameliyatta ölsem diyorum, sonra tövbe diyorum, evlatlarimin bana ihtiyacı var.
Allah korusun canim hem degmez bir okuz ugruna

Canım gözün aydın ayrıca çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir kuzun. Enfeksiyon neden olur bilmiyorum maalesef. Doktor ne diyor peki bu konuda?

Canim benim kızım 38.haftada doğmuştu.cok şükür hiç bir sorun yaşamadı.bu seferde yarın randevum var dr gün vericem dedi.buyuk ihtimal en geç hafta sonuna gün verecek.benim serkilajla olduğu için 37.hafta hiçte az değil benim için.seninde aynı şekild e kaşıntım bebeğin durumu nedeniyle dr 38 demiştir.36 dan sonra cok büyük sıkıntı yaşanmıyor.insallah bizler de yaşamayız canim ama sırlarımıza güvenmek zorundayız.bizim için hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.

Amin İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı Rabbim başka acılar Yaşatmasin bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız

Ben normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))

Kizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…