2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..

Benim çatımda dar canım ilkini sezaryen ile doğurdum.. geçen acilde iyi ki sezaryen asla normal doğuramazsın çok dar çatın dedi. Doktorun ne derse onu dinle canım. Şahsen ben artık beklemek istemiyorum. Zaten sezaryen olacağım sancımı suyumu beklememe gerek yok benim. Cumartesi 39.haftama giriyorum pazartesi doğum isteyeceğim bakalım ne diyecek. Çatın darsa normal doğum olması zor olur canım.

Kızlar bel ve kasık ağrısı vuruyor üç dört saattir nefes aldırmıyor durmadan banyoya girmekten üşüttüm mü diyorum acaba doğumu aklıma getirip yanilmak istemiyorum

Kızlar bel ve kasık ağrısı vuruyor üç dört saattir nefes aldırmıyor durmadan banyoya girmekten üşüttüm mü diyorum acaba doğumu aklıma getirip yanilmak istemiyorum

2 gün önce benim de oldu. Bende klima mı etkiledi acaba diye düşündüm. Pozisyon değiştirince geçiyordu. Yatıyorsam kalkıp yürüyünce geçti. Oturuyorsam uzandım geçti. Sende biraz hareket et canım bi bak bakalım

Yaptım canım yürüyorum geçmiyor soluma yatıyorum geçmiyor süre tutuyorum şimdi bakalım düzenli mi gaz sancısı gibi vuruyor belim özellikle sol taraf ve bosluklarim kasıklarım

Canim aklına kötü birsey getirme Dr neyi uygun görürse öyle olsun bekleyebilecek bebekleri bekletmek istiyorlar ama bi sorun çıkacaksa beklemek faydasız Allah esirgesin hepsini 37 den sonra miad olarak geçiyor arkadaşımın bebeği 40. Haftası doldu o şekilde doğuma girdi ama 10 gün yogun bakimda kaldı solunum la ilgili sorunu oldu oyüzden sakin olumsuz düşünme Allah tan hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Düşüncesiz İnsanlardan nefret ediyorum. Kaç haftalık hamileyim görüyorlar Doğumla ilgili bütün kötü senaryoları anlatıyorlar bi de hemşire. En son dedim ben pozitif olucam ben olumsuzlukları düşünmüyorum. Hem normal Doğum yap diyo hem de bebeğe şu olmuş bu olmuş anlatıyor

Rabbim yardımcın olsun.. sağlıkla al kucağına iyi haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla kavuş bebeğine canım inşallah

Sağlıkla kavusun inşallah ne mutlu size evladının cennet kokusunu koklayacaksin canım

Ben normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))
Canimm bekle normali bekleyenler olarak bizimde vaktimiz gelir insallah:)

Gerinip gerinip bi tane vurucan ağzına

Ben normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))
Bizim 40.hafta dolmaya 3 gün kala gelmeye karar verdi. Daha doğrusu vermedi de zorla getirdik suniyle :) bekle bekle sıkıntı yoksa normal doğum çok güzel

Dualarımız sizinle canım, Allah yardımcın olsun., sağlıkla gelsin oğluşun. .Ben de çarşamba sabah gidiyorum, çok heyecanlı.

Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah canim.. Bu gece uyku yok ama yarin ki uykusuzluk en guzeli
Ben bir saniye gozumu kirpmamistim kizimi izlemekten.

Olumlu şeyler düşünn :) sağsağlim kavuşursunuz inş canım.. dualarımz sninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…