- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..
Kızlar bel ve kasık ağrısı vuruyor üç dört saattir nefes aldırmıyor durmadan banyoya girmekten üşüttüm mü diyorum acaba doğumu aklıma getirip yanilmak istemiyorum
Yaptım canım yürüyorum geçmiyor soluma yatıyorum geçmiyor süre tutuyorum şimdi bakalım düzenli mi gaz sancısı gibi vuruyor belim özellikle sol taraf ve bosluklarim kasıklarım2 gün önce benim de oldu. Bende klima mı etkiledi acaba diye düşündüm. Pozisyon değiştirince geçiyordu. Yatıyorsam kalkıp yürüyünce geçti. Oturuyorsam uzandım geçti. Sende biraz hareket et canım bi bak bakalım
Canim aklına kötü birsey getirme Dr neyi uygun görürse öyle olsun bekleyebilecek bebekleri bekletmek istiyorlar ama bi sorun çıkacaksa beklemek faydasız Allah esirgesin hepsini 37 den sonra miad olarak geçiyor arkadaşımın bebeği 40. Haftası doldu o şekilde doğuma girdi ama 10 gün yogun bakimda kaldı solunum la ilgili sorunu oldu oyüzden sakin olumsuz düşünme Allah tan hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun inşallahBu hafta benım de randevumda sezeryan gunu verıcek doktor 38 de alıcaz ama 39 olmadan cok sorun olurmu gecekten benım durumdan dolayı dayanamıyorum bır de bebek gelısım gerılıgı yasadıgı ıcın az bısey olmasın dıye alıcak 38 de keske 39 olsaydı ama olmuycak ınsallah bısey olmaz ozaman ciğerlerınde
Rabbim yardımcın olsun.. sağlıkla al kucağına iyi haberlerini bekliyoruzBen de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
Sağlıkla kavuş bebeğine canım inşallahBen de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
Sağlıkla kavusun inşallah ne mutlu size evladının cennet kokusunu koklayacaksin canımBen de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
Canimm bekle normali bekleyenler olarak bizimde vaktimiz gelir insallah:)Ben normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))
Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Gerinip gerinip bi tane vurucan ağzınaDüşüncesiz İnsanlardan nefret ediyorum. Kaç haftalık hamileyim görüyorlar Doğumla ilgili bütün kötü senaryoları anlatıyorlar bi de hemşire. En son dedim ben pozitif olucam ben olumsuzlukları düşünmüyorum. Hem normal Doğum yap diyo hem de bebeğe şu olmuş bu olmuş anlatıyor
Bizim 40.hafta dolmaya 3 gün kala gelmeye karar verdi. Daha doğrusu vermedi de zorla getirdik suniyle :) bekle bekle sıkıntı yoksa normal doğum çok güzelBen normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))
Dualarımız sizinle canım, Allah yardımcın olsun., sağlıkla gelsin oğluşun. .Ben de çarşamba sabah gidiyorum, çok heyecanlı.Ben de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
Hosgelmis cınar saglikla buyusun insallah..Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah canim.. Bu gece uyku yok ama yarin ki uykusuzluk en guzeliBen de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
Olumlu şeyler düşünn :) sağsağlim kavuşursunuz inş canım.. dualarımz sninleBen de yarin gidiyorum kizlar spinal olcam sabah 8de.tahlil bana da yapilmadi 7de hastanede olcam cok tuhaf hissediyorum heyecan korku mutlu endiseli tum duygularim karmakarışık sag salim gelir insallah oglum dua edin lutfen allah bi an once saglikla kavustursun bizi yavrularimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?