Bizim 40.hafta dolmaya 3 gün kala gelmeye karar verdi. Daha doğrusu vermedi de zorla getirdik suniyle :) bekle bekle sıkıntı yoksa normal doğum çok güzel
Evet bende Ankaradayim başkentte doğum ücretleri ne kadarBaşkent Üniversitesi hastanesi canım sende mi ankara dasin
Canim cok gecmis olsun tez zamanda saglikla kavusun insallahHizli soluma problemiyle ilk 8 gun yatti sonra 3 gun kaldı evde tekrarladi problemi apar topar hastaneye gittik ciğerleri temiz enfeksiyon yok ama devam ediyo doktorda şaşırdı duruma. Kendimi sucladim ben mi bakamadım diye alakasi yok dedi doktor ama vicdanim oyle rahatsız ki. . yanlis bi sey mi yaptim acana diyorum hep.
Oyle canim yaniyo ki kuzumu orda biraktim 2. Gece bu gece ne zaman cikacagi belli degil genel durumu iyi dedi doktor bekliyoruz iste bizde..
Canim gozun aydin saglikla buyusun insallah cabucak atlatirsiniz sariligidaMerhabalar 29 haziranda dogum yaptim. Güzel dilekleriniz icin teşekkürler bebegim iyi şükür dün gece sariliktan hastaneye yattik. Simdi taburcu olcaz inşallah
Canim annene acil sifalar insallah cabucak iyilesir.Haklısın canım.. bizde annem yaptı annen yapmadı olmaz benim annem cok fedakar asla bakmaz öyle şeylere ki kaynanam çok yaşlı hasta hep..bana bakcak olanlar görümcemler..eşimde senin gibi düşünüyor kimse gelmesin ben bakarım sana cocuklara ama benim minik bi oğlum daha var iki cocukla eşim yapamaz zorlanır .. ben istedim görümcemleri allah var iyiler herşeye koşarlar.. annem yok yanımda kendimi yanlız hissediyorum herşeyde o olduğu için cok alıştırmış kendine sanki onsuz hiçbişey yolunda gitmeyecekmiş gibi
Gozun aydin kuzummm saglikla buyusun bebisKızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Hayırlı olsun,geçmiş olsun sana canım. Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ömrü uzun bahtı güzel olsun.Kızlar biz doğduk :) Çınar dan herkese selam var :) şimdi meme savaşı var ayağa kalkacam bakalım napacağız
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun.İyi geceler kızlar bizde 30 haziranda oğluşumla buluştuk sezeryan ile doğum yaptım çok sıkıntım yok sadece oturup kalkarken kasık bölgemde yanmaoluyo okadar bebişimi sorarsanız bugün sarılık testine gittik sorun olmadığını söylediler. Ama başka bi sorunumuz var anne sütü aldığı halde ishaloldu varmı bilginiz neden olmuş olabilir
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün bebişini. .İyi geceler kızlar bizde 30 haziranda oğluşumla buluştuk sezeryan ile doğum yaptım çok sıkıntım yok sadece oturup kalkarken kasık bölgemde yanmaoluyo okadar bebişimi sorarsanız bugün sarılık testine gittik sorun olmadığını söylediler. Ama başka bi sorunumuz var anne sütü aldığı halde ishaloldu varmı bilginiz neden olmuş olabilir
Ayy izmitte öyle çok sıcak, uyuyamıyorum, uyuyunca ter içinde uyaniyorum, bari hamileligimizin şu son gecelerinde uyuyabilseydik, sonra çoook uykusuz geceler bekliyor bizi.Ankarada bu gece yaprak dahi kimildamiyor. Nasil bir sicaktir soguk suyun altina giriyorum ciktiktan 5 dk sonrasi vucudum yine yanmaya basliyor sislikler deseniz sanki hala sismek istiyormus da ayak derim musade etmiyormus gibi cok gergin patlayacak gibi. Son gunlerimizde Allah yardimcimiz olsun su havalarda biran once normale donsun insallah
Amine Busra doğum mu yaptın canım yoksa?Dün dişim ağrıyor yazdıktan sonra bir daha bakmamışsın foruma.Nerelerdesin?Geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben normali bekleyerek hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim:)) Benden sonrakiler hep doguruyor. 7sinde 40.haftamiz doluyir ama bizde tık yok. Carsamba konrol var haftaya gel yine demez herhalde. Niye dogasi yok bu kizin anlamadim ki:)))
Ankarada bu gece yaprak dahi kimildamiyor. Nasil bir sicaktir soguk suyun altina giriyorum ciktiktan 5 dk sonrasi vucudum yine yanmaya basliyor sislikler deseniz sanki hala sismek istiyormus da ayak derim musade etmiyormus gibi cok gergin patlayacak gibi. Son gunlerimizde Allah yardimcimiz olsun su havalarda biran once normale donsun insallah
Ve istanbulda beklenen hava ohh mis gibi esiyor yandiydik kac gunutude birikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?