2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yagmur ruzgar var diye camlari kapattık ama bu sefer de oda sicak havasiz kaldi uyku tutmuyor. Ruzgarda da pencere acmaya raziyim da, eşim usuyup hasta olur diye korkuyorum.

Canım gözün aydın ayrıca çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir kuzun. Enfeksiyon neden olur bilmiyorum maalesef. Doktor ne diyor peki bu konuda?
cok teşekkür ederim anne karninda enfeksiyon oluşmuş normalde ilk ciktiginda kuvvetlice aglamasi gerekiyordu fakat aglayamadi akcigerden atmasi gereken suyu atamadi buda enfeksiyon yaptı solunumu beklendiği sevyede degil solunumada bagli dun aksam hemsire kiz beslenmeye basladigindan beri solunumu daha iyi dedi ama tabi goz gormeyince insan bir fena oluyor kucagima beklerken bole bise olmadi beni yikti bitirdi,

Canım tekrar geçmiş olsun bebişine de sans da, benim oğlumda da olmuştu, kameradan da olsa gostrriyolardi, insan kiyamiyor tabiki ama iyi olsun da yanına gelsin annesi..kendini üzme ki bebişini besleyecek sütün olsun.

Ayy felaket gök gürültülü yağmura uyandım, korktum birden..Ama yine serin değil icersi sıcak. .

Kızlar bende beklemedeyim hala kızımın gelmeye pek niyeti yok en son doktor kontrolünde kanala girmemişti bu gün saat 16 da randevum var bakalım ne durumdayız ama bence hala kanala girmedi artık doğsun diye sabırsızlanıyorum

Hehe cok tatli,uslu bebis soz dinliyor annesi:)Insallah babasini bekleyecek.Dogum sancisi baslarsa,suyunn falan gelirse seni hastaneye goturecek biri var mi ya da ambulans falan geliyor mu?

Günaydın kızlar. Evde suyum geldi. Iki bucuk gb hastaneye geldik. Bir bucuk santim aciklik vardi. Hemen yatisimi yaptilar. Hastanedeyiz ama aciklikta ilerleme yok. Sancim asiri degil. Normal olacak insallah. Dua edin lütfen
Hadi gözün aydın Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına ❤

Günaydın kızlar. Evde suyum geldi. Iki bucuk gb hastaneye geldik. Bir bucuk santim aciklik vardi. Hemen yatisimi yaptilar. Hastanedeyiz ama aciklikta ilerleme yok. Sancim asiri degil. Normal olacak insallah. Dua edin lütfen
Allah kolaylık versin.Bir avazda kurtarsın canım

Günaydın kızlar herkese teşekkür ederim , doğuma giden doğumu gelen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum , biz iyiyiz şükür meme emme derdimiz var pek beceremiyoruz acemilik var ama olacak illaki :) 3300 gr 52 cm doğdu Çınarım ama çoook küçük yaa:) küçük bebek unutmuşum ben galiba

Bu arada sezercik ameliyatım iyiydi teknoloji mi ilerledi nedir geçen seferkine göre daha acısız oldu sanki :) jiletçi teyze de lavman da yoktu :) güle oynaya girdik içeri bir sürü kadın vardı hemşire ebe doktorlar doluydu herkesin bir işi var tabi sürekli bana bişeyler sordular , göbek adını koyalım dediler herkes bişeyler söyledi en son Yusuf oldu :) gerisini valla bende hatırlamıyorum :) çook tatlı bir uykudan zor uyandımm ohh nasıl güzel bir uykudur o tadı kaldı valla

Hayırlı evlat olsun canım darısı başımıza ❤

Allah kolay dogumlar nasip etsin,saglikla bebegini kucagina al insallah :)

Hehe cok tatli,uslu bebis soz dinliyor annesi:)Insallah babasini bekleyecek.Dogum sancisi baslarsa,suyunn falan gelirse seni hastaneye goturecek biri var mi ya da ambulans falan geliyor mu?
Gündüz gelmek isterse arkadaşları ararım haberi var. Gece uygunsuz bir saatte olursa önce ambulans çağırırım kimseyi uykusundan etmek istemiyorum. Sonra ebemizi aramam lazım. Babamızı da keza. İlk doğum süreci uzun sürdüğü için babanın hemen yola çıkıp yetişme umutları var. Bir de aileme haber versem... Sancılar başlarsa elimde telefon canlı bağlantıda doğum yapacağım bu gidişle.
Bizim oğlan boğazına çok düşkün, birkaç sevdiğini tahmin ettiğim meyve ve yemeklere hep hıçkırıyor. Normalde sakin olan bebek ben az acıksam kaburga çürütüyor. Babası giderken "bak oğlum anne sana ne lezzetli mamalar veriyor şimdi, gelince ekşi ekşi süt içeceksin aylarca , günlerinin keyfini çıkar acele etme" diyordu. E bu çocuk bunu duydu 10 ayı devirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…