2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Evde suyum geldi. Iki bucuk gb hastaneye geldik. Bir bucuk santim aciklik vardi. Hemen yatisimi yaptilar. Hastanedeyiz ama aciklikta ilerleme yok. Sancim asiri degil. Normal olacak insallah. Dua edin lütfen
Gözün aydın, Allah bir avazda kurtarsın.Ağrısız acısız sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Allah analı babalı büyütsün.Geçmiş olsun canım. Ömrü uzun ,bahtı açık olsun.

Canım benim haklısın tabii üzülmekte. Kolay değil. Ama düzelecek inşallah kucağına alıp eve geçeceksiniz birlikte..

Günaydın annişler..
derinxby ve cici123456 gözünüz aydın canlarım. Rabbim bebişlerinize hayırlı ve sağlıklı ömür versin. cici123456 üzme kendini bi an önce sağlığına kavuşacak inşallah bebeğin. Ben burdan hepimizin bebişlerine dua ediyorum. Annelerine de tabi. Hepimiz şu sıralarda karmakarışık duygular yaşıyoruz üzülüyoruz seviniyoruz gülüyoruz aglıyoruz rabbim daha büyük acılar yaşatmasın hiçbirimize.

@SMHN çok şükür canım kendi doğumumdan çok seni bekliyordum rabbim nasip etti bak. Bugün inşallah sağsalim alırsın bebişinı kucağına. Dualarımdasın. Hepiniz dualarımdasınız. Sabah akşam burayı ne vakit açıp okusam herkes için rabbimden yardım sağlık sabır diliyorum. Bi nebze kabul oluyorsa ne mutlu bana.

Seninle gunumuz nerdeyse aynı tatlım
Valla benimki hem kanalda hem artık çooook asagds hatta 2 cm acılma var.. Ama iş bununla bitmiyor belirti fln yook
İnşallah tam gunumuzde sancılanırız

Günaydın kızlar. Evde suyum geldi. Iki bucuk gb hastaneye geldik. Bir bucuk santim aciklik vardi. Hemen yatisimi yaptilar. Hastanedeyiz ama aciklikta ilerleme yok. Sancim asiri degil. Normal olacak insallah. Dua edin lütfen
Allah yardimcin olsun canim bir avazda insallah senin son 3 benim son 5 gelsin artik kavusalim

Günaydın kızlar, bacaklarımda inanıl az bir baskı var yürürken çok zorlanıyorum. Bebek kanala girmemişti sancı da yok ama siz kanala girdiğini anladınız mı acaba? Ya da belirtisi oluyor mu direkt sancıyla mı belirti veriyor ki???

Ay hadi sonunda gelmeye karar verdi bebiş, sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına inşallah.

doğum yapacak olanlara hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. yapanlarında gözüaydın allah analı babalı büyüsün inş. benim de sabaha kadar ağrım vardı artık yattığım yerden kalkamıyorum belim tutuluyo su sıralar doğum başlasa mutlu olucam o derece dayanıcak gücüm kalmadı bugun annemle temizliğe başlıcaz nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum kadınıda yormak istemiyorum ama mecbur başka yardım edebilecek kimse yok zaten ufak şeyleri eşim yapıyor ama beceremiyo maalesef off

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım benim tabloda ki yerimiz 9 temmuz yazsa da 30 haziranda oğluşumla kavuştuk ismini de Ali Aslan koyduk Allahım uzun ömürler versin inşallah....

Kanala girmiş olabilir. Yürürken bacaklarının arasında ağırlığını hissediyorum ben.Aradan çıkıp ceeeee diyecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…