2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb anneler. Doğum yapanların gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün. Uzun zamandan beri foruma girmiyodum bebegimle ilgili sikintilarimiz var. Doktorlar fl kisaligindan dolayi cucelik ihtimalini one sürüyolar. Amniyosentez ve gen testi onerdiler ama ben yaptırmak istemedim. Sonuç olarak bebeğimde böyle bir rahatsızlık olup olmadığını ancak doğduktan sonra yapılan muayene ve testlerle anlayacağız. Pazartesi günü sezeryan oluyorum. Cok stresliyim. Eger boyle bir rahatsızlığı varsa ve gogus kafesi darsa solunum sikintisi yuzunden hemen yogun bakima alinacakmis. Sizden ricam sadece ve sadece dua. Insallah güzel haberlerini alıp buraya yazmak nasıp olur.

canım allah korusun kuzuları hastalıklardan inş. hiçbirsey çıkmaz sağlıkla kucağınıza alırsıınız gönlünü ferah tut dularım hep sizlerle

Bana da bugun dr eger onumuzdeki haftaya kadar bebek gelmezse suni sancı vericez dedi cnm. Suni sancı almış biri olarak fikrini alabilir miyim? Epidural aldın mı? Önceden acılman var mıydı? Kac saate oldu dogum?
5cm açılma vardı yattığımda. Epidural almadım. Toplam 5 saat sürdü. Ağrı eşiğim yüksekmiş 3 saat sancı çektim. 7cm e kadar sancısız geldim. Suni çok iyi sayılmaz çünkü kesilmiyor sancı. Kendi sancının gelmesini tetikliyor ama. Kendi sancım gelince kestiler suniyi. Doğal sancıda nefes alıp ıkınmaya vakit oluyor. Sunide sürekli ıkınma geldiği için daha yorucu

Canım dualarımız seninle inşallah doktorlar yanılmış olurda sağ salim kucagına alıp bebeğini çıkarsınız hastaneden. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Canım benim tabloda ki yerimiz 9 temmuz yazsa da 30 haziranda oğluşumla kavuştuk ismini de Ali Aslan koyduk Allahım uzun ömürler versin inşallah....
Gozun aydin canim saglikla buyusun ogluşun ..
Ilk sayfayi duzenleyemiyorum vakit bulamiyorum :) Ama sonra duzenlerim insallah simdi oglusunun ismini ekliyorum.

Baba iyi korkutmus,gelmez o ayin 17 sini bekler belki.Benimki de yogurt ve karpuz yiyince ayaklari salliyor,seviniyor.Yogurdu sevmem onun icin yiyorum,bayildigini hissediyorum.Ben de turk kahve bagimlisiyim yaninda da sade soda.Hamilelijte bir fincana dusurmustum.Simdi bebis onu da icirmiyor.Karnimda bir o tarafa bir bu tarafa toplaniyor.Beni nasil rahatsiz ediyor,kendi de rahatsiz tabi.Beylerin zevklerine simdiden uyum saglamaya basladik :)

Reactions: SGd

Benim açılmam şimdilik 2 cm cnm.,inş artar kendiliginden
Dr cok vermeyız az dan baslıcaz suniyi diyo sadece kendi sancın başlasn diye dedi, rahatlatmaya calıştı çunku ben çok guzel şeyler duymadım bu suni için ve kendisiyle paylaştım... inş gerek kalmaz suniye daha bir haftam var , inş kendiliginden gelir bebişim of, dua edinn

Allah yardimciniz olsun,insallah bir problem yoktur.

Canım inşallah dr.lar yanılmış olsun da sağlıkla al kucağına bebişini, sağlıksız dedikleri ama sağlıklı doğan çok örnek var, inşallah seninki de öyle olur canım. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

canım ınsallah oyle bırsey olmas dua edıcem sana ınsallah saglıkla kucagına alıcakın sadece fl kısalıgımı bıkac hafta fl kısalıgından bırsey olmaz mutlaka mınyon falandır benım de kafa tapısı 2 hafta gerı ama bısey olmaz dıyolar lutfen uzulme dua et allah cok buyuk

Canim saglikla kavusun insallah yasamadim ama duydum merak etme tez zamanda kavusursunuz insallah..bol bol dua ve sute ihtiyaci var kuzunun

Canım ailede böyle bir kalıtsal durum falan var mı

kizlar kontrolden ciktim, son hafta cok iyi beslenmeme ragmen bebegimin gelisimi 2 haftadir hic ilerlememis, suyu da kritik. Doktor bugun ya da yarin dogurtalim dedi. Ben bugün olmaz dedim, yarina randevu verdi. Ben aniden boyle duyunca kotu oldum, agladim. Hala agliyorum tutamiyrm kendimi, hic hazir hissetmiyorum. Bebek hazır mi onu da bilmiyorum. boyle ani bi durum beklemiyordum.
Sizce baska doktora gitmenin bi anlami olur mu? Yarin dogup da sikinti çekerse bebek, baska dr.a gitmedik diye pisman olur muyuz ki? Yarın 37 haftalik olacagiz, 2900gr.

Başka Dr a git bugün hemen hatta. Belki aynı şeyi söyler ama senin için rahatlar. İlerde keşke dememiş olursun. Normal yapmayı mi dusunuyodun bu arada

Dualarımız yakışıklı yağız eymene ve annesine.. İkiniz de pazartesi sağlıkla kavuşacaksınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…