2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de ilk kontrolde 3cm 2gün sonra 5 cm oldu. Bebeği strese sokuyormuş sanırım olumsuzluğu o ama gerçekten kendi sancını tetikliyor. Benim nst de hiç sancım çıkmıyordu. Kendi sancımı normal beklesem daha doğmazdı heralde o kadar rahattım :) suni tetikledi şükür kendi sancımla doğdu sonuna kadar suni almadım. Allah yardımcın olsun hakkında ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşaallah

Cnm aramzda 2 gün var gecen cuma 2.700 dü benim de bebeğim, eminim bu hafta 2.900 falan dicek banada. Gayet iyi diyor doktorum. Kilosu iyi bence, haftamzla uyumlu en azından. son haftalarda kafa capına takılma bebek doğum kanalna girmeye hazrlandıgı için o kıkırdaklar birbirine yaklaşıp daha küçük cıkabilir kafa capı dedi. Neye göre gelişmemiş bebeğin bnce baska bi dr la görüş ve yüreğini ferah tut, hiçbir sıkıntısı yok bebeğinin.

Canım kilosu gayet güzelmiş ama 2 haftada gelişme olmadıysa doktor haklı olabilir. Suyu da kritik diyorsun. Bebeğin sağlığını düşün ağlayacak ne var bunda. 37 hafta artık vakti sayılıyor. İçin rahat etmediyse başka doktora da görün istersen. Ama üzülme sağlıkla doğsun inşallah bebeğin

Benim oğluma doktor dedi aynen o şekilde biliyorsunuz dna testi olduğu halde amniyosentez istedi gerekirse bir iğneyle kalbi durdurulur dedi adam ya suratıma pislik herif doğana kadar neler çektim sonuç allahıma şükür bin kere

Cok tesekkur ederim cnm, amin
Hayırlısı artık
Sancım nst de cıkıo - 80-100 arası ama agrı yok

blanco canım bebeğin sağlığı önemli. Ayrıca 37.haftadasın zaten. suyunun azalması doğmasından riskli bir durum. Ağlama sakın bak üzme boşuna kendin. Evet ilk duyduğunda bi şok yaşamışsın ama doğması şuan ki durumundan iyi bebeğin emin ol. Sonuçta doktorlar da onların sağlığını düşünüyor. Kilosu da gayet iyi canım. Daha bile yüksek doğabilir hatta. İçin rahat etsin istersen başka doktora git ama ne söylediğini söylemeden doktorunun. O zaten sana durumu anlatacaktır. Ama üzme bebeği de kendini de. Sağlıkla gelsin inşallah

Senin yerinde olsam hemen başka dr a giderim.Bazı drlar kendi programına uydurmak için bir şeyler söylüyor.Belki de haklıdır.Sen başka bir dr a görün emin ol.37 haftalık,kilosu da iyi.Diğer dr da benzer görüştüyse yaparsın doğumunu.

tek alternatifim devlet hastanesi burada, yer varsa goruneyim de onlardan da pek umudum yok. Allah herkese hayirlisini versin ya, cok stresli bi durum

Aynen dediğin gibi oldu canım. Şımartmayalım bu sıpayı diyorduk eşimle, şimdi ise daha doğmadan çocuk bunu seviyor yiyeyim.Yok onu sevmiyor eve almayalım dayanamaz yerim moduna girdim. Annelik işte demekki ...

Güzel dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun...
Kol uzunluğu da aynı şekilde kısa bu haftaya kadar başı öndeydi ama şu an haftasıyla uyumlu görünüyor. Insallah sağlıklı sıhhatli doğar.....

Canım ailede böyle bir kalıtsal durum falan var mı
Eşimin ailesinde de benim ailemde de yok ama nette genlerde olma ihtimali varsa sağlıklı anne babanın çocuğu cüce olabilir diyor

Canım üzme kendini ve bebeğini. İçin rahat değilse hemen bugün bir doktora daha görün ama artık haftası kilosu iyi bebeğin. Kuzenimin bebeğini acil sezaryenle aldılar iki hafta hiç gelişme olmadığı için. Haftası da daha erkendi, ağırlığı 2000 gr.dı , küveze girmedi, solunumu çok iyiydi. Hiçbir sıkıntısı olmadan normal doğmuş bebek gibi ertesi gün eve çıktılar.
Maşallah senin bebeğinin haftası kilosu daha da iyi. Panik yapma güzelim.Dualarımız seninle.

Dua edicem ben de sizin için. Allah inşallah yüzünüzü güldürür. Böyle imtihan vermez. Sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunuza Pazartesi günü.

Ben de doktor kontrolünden geldim. Sancı yok ,açılma yok. Kanalda bekliyoruz hala, ne kanalmış rahat heralde. Rahim ağzı yumuşamış ama. Sancıları bekleyeceğiz. Birkaç güne gelir dedi yine. Ne olur ne olmaz diye haftaya bir randevu daha verdi .

cok sagol canim, ilk deneyim olunca onsan her seye panik yapiyor. İnsallah saglicakla kucaginiza aliriz.

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…