Benim de ilk kontrolde 3cm 2gün sonra 5 cm oldu. Bebeği strese sokuyormuş sanırım olumsuzluğu o ama gerçekten kendi sancını tetikliyor. Benim nst de hiç sancım çıkmıyordu. Kendi sancımı normal beklesem daha doğmazdı heralde o kadar rahattım :) suni tetikledi şükür kendi sancımla doğdu sonuna kadar suni almadım. Allah yardımcın olsun hakkında ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşaallahBenim açılmam şimdilik 2 cm cnm.,inş artar kendiliginden
Dr cok vermeyız az dan baslıcaz suniyi diyo sadece kendi sancın başlasn diye dedi, rahatlatmaya calıştı çunku ben çok guzel şeyler duymadım bu suni için ve kendisiyle paylaştım... inş gerek kalmaz suniye daha bir haftam var , inş kendiliginden gelir bebişimof, dua edinn
kizlar kontrolden ciktim, son hafta cok iyi beslenmeme ragmen bebegimin gelisimi 2 haftadir hic ilerlememis, suyu da kritik. Doktor bugun ya da yarin dogurtalim dedi. Ben bugün olmaz dedim, yarina randevu verdi. Ben aniden boyle duyunca kotu oldum, agladim. Hala agliyorum tutamiyrm kendimi, hic hazir hissetmiyorum. Bebek hazır mi onu da bilmiyorum. boyle ani bi durum beklemiyordum.
Sizce baska doktora gitmenin bi anlami olur mu? Yarin dogup da sikinti çekerse bebek, baska dr.a gitmedik diye pisman olur muyuz ki? Yarın 37 haftalik olacagiz, 2900gr.
kizlar kontrolden ciktim, son hafta cok iyi beslenmeme ragmen bebegimin gelisimi 2 haftadir hic ilerlememis, suyu da kritik. Doktor bugun ya da yarin dogurtalim dedi. Ben bugün olmaz dedim, yarina randevu verdi. Ben aniden boyle duyunca kotu oldum, agladim. Hala agliyorum tutamiyrm kendimi, hic hazir hissetmiyorum. Bebek hazır mi onu da bilmiyorum. boyle ani bi durum beklemiyordum.
Sizce baska doktora gitmenin bi anlami olur mu? Yarin dogup da sikinti çekerse bebek, baska dr.a gitmedik diye pisman olur muyuz ki? Yarın 37 haftalik olacagiz, 2900gr.
Benim oğluma doktor dedi aynen o şekilde biliyorsunuz dna testi olduğu halde amniyosentez istedi gerekirse bir iğneyle kalbi durdurulur dedi adam ya suratıma pislik herif doğana kadar neler çektim sonuç allahıma şükür bin kereCanım inşallah dr.lar yanılmış olsun da sağlıkla al kucağına bebişini, sağlıksız dedikleri ama sağlıklı doğan çok örnek var, inşallah seninki de öyle olur canım. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim de ilk kontrolde 3cm 2gün sonra 5 cm oldu. Bebeği strese sokuyormuş sanırım olumsuzluğu o ama gerçekten kendi sancını tetikliyor. Benim nst de hiç sancım çıkmıyordu. Kendi sancımı normal beklesem daha doğmazdı heralde o kadar rahattım :) suni tetikledi şükür kendi sancımla doğdu sonuna kadar suni almadım. Allah yardımcın olsun hakkında ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşaallah
Senin yerinde olsam hemen başka dr a giderim.Bazı drlar kendi programına uydurmak için bir şeyler söylüyor.Belki de haklıdır.Sen başka bir dr a görün emin ol.37 haftalık,kilosu da iyi.Diğer dr da benzer görüştüyse yaparsın doğumunu.kizlar kontrolden ciktim, son hafta cok iyi beslenmeme ragmen bebegimin gelisimi 2 haftadir hic ilerlememis, suyu da kritik. Doktor bugun ya da yarin dogurtalim dedi. Ben bugün olmaz dedim, yarina randevu verdi. Ben aniden boyle duyunca kotu oldum, agladim. Hala agliyorum tutamiyrm kendimi, hic hazir hissetmiyorum. Bebek hazır mi onu da bilmiyorum. boyle ani bi durum beklemiyordum.
tek alternatifim devlet hastanesi burada, yer varsa goruneyim de onlardan da pek umudum yok. Allah herkese hayirlisini versin ya, cok stresli bi durumSenin yerinde olsam hemen başka dr a giderim.Bazı drlar kendi programına uydurmak için bir şeyler söylüyor.Belki de haklıdır.Sen başka bir dr a görün emin ol.37 haftalık,kilosu da iyi.Diğer dr da benzer görüştüyse yaparsın doğumunu.
Aynen dediğin gibi oldu canım. Şımartmayalım bu sıpayı diyorduk eşimle, şimdi ise daha doğmadan çocuk bunu seviyor yiyeyim.Yok onu sevmiyor eve almayalım dayanamaz yerim moduna girdim. Annelik işte demekki ...Baba iyi korkutmus,gelmez o ayin 17 sini bekler belki.Benimki de yogurt ve karpuz yiyince ayaklari salliyor,seviniyor.Yogurdu sevmem onun icin yiyorum,bayildigini hissediyorum.Ben de turk kahve bagimlisiyim yaninda da sade soda.Hamilelijte bir fincana dusurmustum.Simdi bebis onu da icirmiyor.Karnimda bir o tarafa bir bu tarafa toplaniyor.Beni nasil rahatsiz ediyor,kendi de rahatsiz tabi.Beylerin zevklerine simdiden uyum saglamaya basladik :)
Kol uzunluğu da aynı şekilde kısacanım ınsallah oyle bırsey olmas dua edıcem sana ınsallah saglıkla kucagına alıcakın sadece fl kısalıgımı bıkac hafta fl kısalıgından bırsey olmaz mutlaka mınyon falandır benım de kafa tapısı 2 hafta gerı ama bısey olmaz dıyolar lutfen uzulme dua et allah cok buyuk
Eşimin ailesinde de benim ailemde de yok ama nette genlerde olma ihtimali varsa sağlıklı anne babanın çocuğu cüce olabilir diyorCanım ailede böyle bir kalıtsal durum falan var mı
Evet canım, en az iki haftadır kanalda, evveli varsa bilemiyorum bile. Kemiklerim çürüdü heralde , bacaklarım ayrılacak yürürken. Böyle hislerin varsa kanalda olabilir bebeğiniz.Senin ki kanala girmişmiydi canım?
Canım üzme kendini ve bebeğini. İçin rahat değilse hemen bugün bir doktora daha görün ama artık haftası kilosu iyi bebeğin. Kuzenimin bebeğini acil sezaryenle aldılar iki hafta hiç gelişme olmadığı için. Haftası da daha erkendi, ağırlığı 2000 gr.dı , küveze girmedi, solunumu çok iyiydi. Hiçbir sıkıntısı olmadan normal doğmuş bebek gibi ertesi gün eve çıktılar.kizlar kontrolden ciktim, son hafta cok iyi beslenmeme ragmen bebegimin gelisimi 2 haftadir hic ilerlememis, suyu da kritik. Doktor bugun ya da yarin dogurtalim dedi. Ben bugün olmaz dedim, yarina randevu verdi. Ben aniden boyle duyunca kotu oldum, agladim. Hala agliyorum tutamiyrm kendimi, hic hazir hissetmiyorum. Bebek hazır mi onu da bilmiyorum. boyle ani bi durum beklemiyordum.
Kizlar bugun son kontrolüm vardı.persembe günü doğum olacak.sezeryan tarihini aldık..tam 37+0 oluyoruz.dualarınızı ve guzel dileklerinizi bekliyorum.hepinizdualarındasınız.
Dua edicem ben de sizin için. Allah inşallah yüzünüzü güldürür. Böyle imtihan vermez.Mrb anneler. Doğum yapanların gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün. Uzun zamandan beri foruma girmiyodum bebegimle ilgili sikintilarimiz var. Doktorlar fl kisaligindan dolayi cucelik ihtimalini one sürüyolar. Amniyosentez ve gen testi onerdiler ama ben yaptırmak istemedim. Sonuç olarak bebeğimde böyle bir rahatsızlık olup olmadığını ancak doğduktan sonra yapılan muayene ve testlerle anlayacağız. Pazartesi günü sezeryan oluyorum. Cok stresliyim. Eger boyle bir rahatsızlığı varsa ve gogus kafesi darsa solunum sikintisi yuzunden hemen yogun bakima alinacakmis. Sizden ricam sadece ve sadece dua. Insallah güzel haberlerini alıp buraya yazmak nasıp olur.
S salihas benim yarin dogumum olacak 37+0 olacagiz. Saglikla kucagimiza alalim insallah, bebeklerin kilolari ne durumda kizlar? Ciger gelistiriciye gerk yok di mi ? Yalniz olmadgma sevindim, cok stresliyim cunku.Bizim de perşembe olacak gibi görünüyor. 37+2 olacağız o gün. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
cok sagol canim, ilk deneyim olunca onsan her seye panik yapiyor. İnsallah saglicakla kucaginiza aliriz.Canım üzme kendini ve bebeğini. İçin rahat değilse hemen bugün bir doktora daha görün ama artık haftası kilosu iyi bebeğin. Kuzenimin bebeğini acil sezaryenle aldılar iki hafta hiç gelişme olmadığı için. Haftası da daha erkendi, ağırlığı 2000 gr.dı , küveze girmedi, solunumu çok iyiydi. Hiçbir sıkıntısı olmadan normal doğmuş bebek gibi ertesi gün eve çıktılar.
Maşallah senin bebeğinin haftası kilosu daha da iyi. Panik yapma güzelim.Dualarımız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?