Canım 20 güne kadar geleceğini sanıyorum 1 aylık falan olursunuz inşallahAmin canim senin minik kuş zamanini beklerse bizim 40 çıkmış olur :)
Zaman su gibi geciyor yahu 11.gune geldik ne cabuk gecti gunler..
Herkes doğurunca beklemek zor oluyor değil mi :)Benim ayın 17sinde bekleyebilirse.Daha kanala girmedi,nst de sancı yok ama ayağa pek kalkamıyorum.Bu iki hafta zor geçeceğe benziyor.Ben de doktor kontrolünden geldim. Sancı yok ,açılma yok. Kanalda bekliyoruz hala, ne kanalmış rahat heralde.Rahim ağzı yumuşamış ama. Sancıları bekleyeceğiz. Birkaç güne gelir dedi yine. Ne olur ne olmaz diye haftaya bir randevu daha verdi .
@salihas benim yarin dogumum olacak 37+0 olacagiz. Saglikla kucagimiza alalim insallah, bebeklerin kilolari ne durumda kizlar? Ciger gelistiriciye gerk yok di mi ? Yalniz olmadgma sevindim, cok stresliyim cunku.
Biraz da psikolojik oldu. 20 Haziran'dan beri ha geldi,ha gelecek modunda bekliyorum o yüzden beklemek sıkıntı oldu. Bir de kanalda olduğu için tüm ağırlığı altıma vuruyor o ciddi sıkıntı. Doktorlar öyle bir beklenti yaratmasaydı 17 sine kadar rahat uyurdum. Belki de sizin bebişle aynı gün gelir.07 de 17 de İyi tarih.Herkes doğurunca beklemek zor oluyor değil mi :)Benim ayın 17sinde bekleyebilirse.Daha kanala girmedi,nst de sancı yok ama ayağa pek kalkamıyorum.Bu iki hafta zor geçeceğe benziyor.
Hayırlı evlat olsun inşallah ❤ doğumun güzel geçti sanırım detayları paylaşırsın bizimle müsait zamanda :)Kızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar herkese teşekkür ederim , doğuma giden doğumu gelen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum , biz iyiyiz şükür meme emme derdimiz var pek beceremiyoruz acemilik var ama olacak illaki :) 3300 gr 52 cm doğdu Çınarım ama çoook küçük yaa:) küçük bebek unutmuşum ben galiba
Gözünaydın canım, geçmiş olsun sana da.Allah analı babalı büyütsün. .Kızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
Gozunaydin canim. Sonunda kavustun melegine Allah anali babali buyutsun. Ikinizde iyisinizdir umarim musait zamanda detaylari bekliyoruzKızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinle inşallah sağlıkla kucağına alMrb anneler. Doğum yapanların gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün. Uzun zamandan beri foruma girmiyodum bebegimle ilgili sikintilarimiz var. Doktorlar fl kisaligindan dolayi cucelik ihtimalini one sürüyolar. Amniyosentez ve gen testi onerdiler ama ben yaptırmak istemedim. Sonuç olarak bebeğimde böyle bir rahatsızlık olup olmadığını ancak doğduktan sonra yapılan muayene ve testlerle anlayacağız. Pazartesi günü sezeryan oluyorum. Cok stresliyim. Eger boyle bir rahatsızlığı varsa ve gogus kafesi darsa solunum sikintisi yuzunden hemen yogun bakima alinacakmis. Sizden ricam sadece ve sadece dua. Insallah güzel haberlerini alıp buraya yazmak nasıp olur.
Allah analı babalı büyütsün canım,detayları bekliyoruz :)Kızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
Canım gözün aydın. Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sizle yaşamasını nasip etsin. Ne kadar doğdu bebişKızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?