2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim senin minik kuş zamanini beklerse bizim 40 çıkmış olur :)
Zaman su gibi geciyor yahu 11.gune geldik ne cabuk gecti gunler..
Canım 20 güne kadar geleceğini sanıyorum 1 aylık falan olursunuz inşallah cumartesi tekrar kontrol var belki o zaman günüde konuşuruz geçen cumartesi gittik 34+5 te 2750 g olmuş tosuncuk galiba iri bir bebek olacak

Herkes doğurunca beklemek zor oluyor değil mi :)Benim ayın 17sinde bekleyebilirse.Daha kanala girmedi,nst de sancı yok ama ayağa pek kalkamıyorum.Bu iki hafta zor geçeceğe benziyor.

Kızlar benim bebiş cok baskı yapıyor cok asagrda ya... yürüyüş yapmam lazım ama ben evin içinde gezinirken bile 5-10 dk arayla wc gidyrm dun dr da dedi bayaa inmiş dedi
Wc ye gitmktn bıktım artık.. dışarı çıkıp yurumk istiyorum artık bu hafta ama nasıl olucak bilmyrm
Aşırı baskı hissediyorum,çook rahtsz edici birşey ,varmı boyle olan?

@salihas benim yarin dogumum olacak 37+0 olacagiz. Saglikla kucagimiza alalim insallah, bebeklerin kilolari ne durumda kizlar? Ciger gelistiriciye gerk yok di mi ? Yalniz olmadgma sevindim, cok stresliyim cunku.

Ciğer geliştirici belli bi haftadan sonra yapılmıyor galiba ama emin değilim yarın kontrolde soracağım unutmazsam. Bizim kilomuz dün 2700 çıktı biraz düşük haftasına göre. Ama çok kötü de sayılmaz. İnşallah daha yüksek olur. Stres yapma canım güzel düşünelim güzel olsun. Bende çok zor veriyorum bu kararı. Doktor istediğiniz zaman alabiliriz diyor. İlk bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden beklemek istemiyorum ama bir yandan da erken mi diye şüphe ediyorum. İki arada gidip geliyorum.

Herkes doğurunca beklemek zor oluyor değil mi :)Benim ayın 17sinde bekleyebilirse.Daha kanala girmedi,nst de sancı yok ama ayağa pek kalkamıyorum.Bu iki hafta zor geçeceğe benziyor.
Biraz da psikolojik oldu. 20 Haziran'dan beri ha geldi,ha gelecek modunda bekliyorum o yüzden beklemek sıkıntı oldu. Bir de kanalda olduğu için tüm ağırlığı altıma vuruyor o ciddi sıkıntı. Doktorlar öyle bir beklenti yaratmasaydı 17 sine kadar rahat uyurdum. Belki de sizin bebişle aynı gün gelir.07 de 17 de İyi tarih.

Kızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.

Hayırlı evlat olsun inşallah ❤ doğumun güzel geçti sanırım detayları paylaşırsın bizimle müsait zamanda :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözünaydın canım, geçmiş olsun sana da.Allah analı babalı büyütsün. .

Gozunaydin canim. Sonunda kavustun melegine Allah anali babali buyutsun. Ikinizde iyisinizdir umarim musait zamanda detaylari bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinle inşallah sağlıkla kucağına al

Allah analı babalı büyütsün canım,detayları bekliyoruz :)

Canım gözün aydın. Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sizle yaşamasını nasip etsin. Ne kadar doğdu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…