2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durumdayım bende cuma gittim kontrole daha aşağıda değildi iki gündür resmen kasıklarda hareket ettiğini hissdiyorum sürekli tuvaletim varmış gibi ama gidiyorum yok yapamıyorum çünkü aslında tuvaletim yok asla yürüyemiyorum yürümeyi bırak yattığım yerden kalkerken belime ağrı saplanıyor senin bayagı yakın görünüyor normal canım bence ama benim daha 15 güne yakın var yakına akıntım aşırı çoğaldı korkmaya başladım valla iki gündür nefes aldırmıyo

Üşütme ihtimalim de var ama ..işin kotu yanı, ooooofffffff allahım
Dun gece acık camda uyuya kalmışım acaba bu sancı agrı üşütmekten midir ... gaz sancısı gibi ama ayırt edemiyorum ki..
Şu an hafif ateşim var gibi, tam son haftada oluck sey mi ya kızlar oofffffffff
Parol içsem mi sizce?

Benim günüm belli oldu 39+0 da olacak tam. Erken mi sizce
Yok canım daha fazlası risk olur zaten bana 38+4 E gün verdi doktorum. Gerçi dün gece acildeydim muayene eden doktor rahmi ağzında açılma ve yumuşama olduğunu söyledi belki haftayı da beklemeyecek benim kuzu

Gözünüz aydın canım sonunda miniğin keyfi geldi de doğdu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kizlar bugun son kontrolüm vardı.persembe günü doğum olacak.sezeryan tarihini aldık..tam 37+0 oluyoruz.dualarınızı ve guzel dileklerinizi bekliyorum.hepinizdualarındasınız.

Ayyy ne kalmış şurda 2 gün :)) sağ salim kucağına da al yavrunu canım:)

ben içiyorum günde iki tane ama kaç gündür faydası olmadı hiç üşütmeden de olabilir doğru söylüyosun benim çok sancım oldu geçenlerde idrar tahlilinde kum dökülüyo çıktı ama aynı ağrı değil ayırt edebiliyorum çünkü kasığımda hareket ediyor resmen normalde yanlarda daha çok hissederdim parol içebliyorsun benim üşütmeme de iyi geliyor parol ama ağrımı kesmiyor

Oh gözün aydın canımm :)) kavuştun yaramazına :) istediğin gibi de olmuş her şey çok şükür.. Sağlıkla büyüsün bıdık :))

Mel59 bu arada kardeşim son haftasında antibiyotik kullandı baya ateşlenmişti oda ateşin yükselirse dr una bi sor canım o yönlendirir zaten arada ölç ateşini

bebegin derisi su gibi zaten tuz yakar ben karsiyim öyle seylere bazen biri dalgasina tuzlasaydik filan diyor o zman bile sinirleniyorum.
Denize sok al sana tuzlu su hem isilikler için doktor tavsiye ediyor.benim ilk kızımda isilikler olunca doktor denize sok demişti deniz bulamayınca vücudunu serum fizyolojik döküyordum o da tuzlu su çok isteyen büyüklere de dedim ki o hergün tuzlanıyor sustularbu arada eczacıyım serum fizyolojik vücut tuz oranına uygundur.

Mel59 canım üşütmüş olabilirsin. Kaldığın şehirde hava nasıl bilmiyorum ama.Ben şuan antibiyotik kullanıyorum. Bana da bulaştırdılar maalesef. Öksürük fenaydı. Benim de son haftam sayılır pazartesi için doğum isteyeceğim çünkü. Üstelik sezaryen bir an evvel iyileşmem lazım. 1 kutu bitti hatta 2. Kutuyu verdi dahliye. Ki sorun olmasın diye. Doktoruna danışıp ilaç alabilirsin. Ateş hamilelikte daha kötü parol alabilirsin. Doktorunu telefonla arama şansın yok mu?

Selam kızlar doğuran doğurana : )
benim bacak aram çok ağrıyo yürüyemiyorum ayaklar eller şiş ağırlaştım çok ama gelesi yok benim yavrunun. gelse iyi olur aslında ❤

ssgol cnm. iyiyim cok sukur. bıdıkla alışmaya çalışıyoruz birbirimize.. sen nasılsın cnm?
Bizde iyiyiz canim sicaklarla bogusuyoruz sutun nasil yazdiysanda okuyamiyorum umarim emzirebiliyorsundur mama takviyesi yapmayi unutma canim..masallah minisinede sanada

Günaydın kızlar. Evde suyum geldi. Iki bucuk gb hastaneye geldik. Bir bucuk santim aciklik vardi. Hemen yatisimi yaptilar. Hastanedeyiz ama aciklikta ilerleme yok. Sancim asiri degil. Normal olacak insallah. Dua edin lütfen
Allah yardimcin olsun canim sanirim simdiye kavusmussundur bebisine :)

Yeni dogum yapan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum gozunuz aydin saglikla buyutun insallah

Kızlar ben adanalıyım eşim Konyalı.tabi onlarda tuzlama gibi bi gelenek Yok.annemle kayınvalidem neredeyse ilk bebeğimde birbirlerine gireceklerdi.annem tuzlayacağız diyor. Kv yok tuzlamayacağız diyor.tuzlama da çocuğu tuza yatırmıyoruz tabi ki.bi kabın içine tuzlu su yapıp vücuduna döküyoruz.hemen ardından temiz su döküyoruz.annem daha baskın çıktı ve ilk banyosunda tuzladık.ama İnanın kızım müthiş rahatladı.rahat rahat uyudu.kv çok şaşırdı.diğer torunlarımı da tuzlayacağım demişti.çok güldük.iki kızımı da tuzladım.bunu da yapcam.bunu hayli hayli yapmalıyım temmuz bebişi .isilik olmasın

Canım 20 güne kadar geleceğini sanıyorum 1 aylık falan olursunuz inşallah cumartesi tekrar kontrol var belki o zaman günüde konuşuruz geçen cumartesi gittik 34+5 te 2750 g olmuş tosuncuk galiba iri bir bebek olacak
Oyy masallah biz 2872 dogduk :) Cumartesi kontrol var bakalim kilo almis mi .
Hakkinizda hayirlisi olsun zaman su gibi geciyor dün dogdu sanki 12 gunluk olduk bile..
sabahta göbegimiz düstü ☺

Hadi gözun aydin Allah anali babali buyutsun ..

6 ay sokmam denize ya kıyamam bu sene ona deniz yok seneye olur ancak :)

Tuzlamati kacinci ayda yapiyorsunuz canum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…