2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin canim. Sonunda kavustun melegine Allah anali babali buyutsun. Ikinizde iyisinizdir umarim musait zamanda detaylari bekliyoruz
Iyiyiz cok sukur.. Detaylar icin biraz daha toparlayayim hafizami:)) emzirmeyle bogusuyoruz. Gogsu tutamiyor daha minik kuzu

Bizim de perşembe olacak gibi görünüyor. 37+2 olacağız o gün. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
Doğum tarihleri aynı olacak demekki sağlıkla kavusuruz inşallah.
S salihas benim yarin dogumum olacak 37+0 olacagiz. Saglikla kucagimiza alalim insallah, bebeklerin kilolari ne durumda kizlar? Ciger gelistiriciye gerk yok di mi ? Yalniz olmadgma sevindim, cok stresliyim cunku.
2800 civarı dedi dr .cok iri bir bebek değil dedi.ciger gelistiriciti de 36 dan itibaren yapmıyoruz gerek yok dedi.saglikla doğsunlar inşallah.

Dogum yapan arkadaslar hepnze hayrlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah

Doğum yapan anneler ayak şişkinliğiniz doğumdan nekadar süre sonra geçti.. ayaklarımı tanıyamıyorum balon gibi oldular sızlıyor.. yarın doğumum var allahtan inş hemen şişkinliğim geçer
Benimkiler şiş değildi doğumdan sonra şişti ayak ve bacaklarım ,varis çorabı giydirdiler bu sıcakta mecburmuş

Doğuran doğurana galiba:) hepsini okuyamıyorum herkese hayırlı uğurlu olsun

S salihas beyazpeynir1 @blanco öncelikle hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın kızlar ama neden 37 haftalık alıyorlar
Canim ben de hem serkilaj var hem de miyom.dr bugünkü kontrolde karnının oldukça sert olduğunu haftaya bekleyemeyecegini söyledi.ayriva miyom cok agri yapiyor.ben de biraz kaygılayım kızım 38.haftada doğmuştu.ama bu biraz zorunlu olarak 37.hafta.

Dr sordum o da iç dedi.. atesim yukselmeye baslamıştı hemn içtim ve sirkeli su yaptım anlıma koydun, şu an cok şukur duştu ama 3-4 saat anca tutuyor bu ilaç ...aksam yatarken de içsem en azından gece ateşlenmiim ...offf
Son gunlerde oluck şey mi bu ....allhm yardm et

Tuzlamati kacinci ayda yapiyorsunuz canum
Ne ayı kız ilk banyoda yapıyorlar benim kv de Adana lı biz neredeyse birbirimize girecektik ilk oğlumda kadın doğduğunda şekerli su vermeye kalktı sonra da balık gibi çocuğumu tuzlamaya kalktı ben her ikisinde kesinlikle karşıyım bundada yaptırtmam kesinlikle tavsiye etmiyorum

Mel59 bu arada kardeşim son haftasında antibiyotik kullandı baya ateşlenmişti oda ateşin yükselirse dr una bi sor canım o yönlendirir zaten arada ölç ateşini

Bu parol cok kısa süre için etki ediyor bana , zorla 4 saat gidiyor... bu gece naapcam ben ya allahm yardım et...
Bebegimi duşunuyorum inş etkilenmez ..
Bi yandan bel agrısı, kasılma fln ,offffff

Kızlar dr sormaya unuttum şimdi de tekrar aramk istmyrm
Hamilelikte ateşin kaç derece ustu tehlikeliydi , nette farklı yazıyorlar ....bilen varsa cvp bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…