MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Iyiyiz cok sukur.. Detaylar icin biraz daha toparlayayim hafizami:)) emzirmeyle bogusuyoruz. Gogsu tutamiyor daha minik kuzuGozunaydin canim. Sonunda kavustun melegine Allah anali babali buyutsun. Ikinizde iyisinizdir umarim musait zamanda detaylari bekliyoruz
Doğum tarihleri aynı olacak demekki sağlıkla kavusuruz inşallah.Bizim de perşembe olacak gibi görünüyor. 37+2 olacağız o gün. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
2800 civarı dedi dr .cok iri bir bebek değil dedi.ciger gelistiriciti de 36 dan itibaren yapmıyoruz gerek yok dedi.saglikla doğsunlar inşallah.
Benimkiler şiş değildi doğumdan sonra şişti ayak ve bacaklarım ,varis çorabı giydirdiler bu sıcakta mecburmuşDoğum yapan anneler ayak şişkinliğiniz doğumdan nekadar süre sonra geçti.. ayaklarımı tanıyamıyorum balon gibi oldular sızlıyor.. yarın doğumum var allahtan inş hemen şişkinliğim geçer
Canim ben de hem serkilaj var hem de miyom.dr bugünkü kontrolde karnının oldukça sert olduğunu haftaya bekleyemeyecegini söyledi.ayriva miyom cok agri yapiyor.ben de biraz kaygılayım kızım 38.haftada doğmuştu.ama bu biraz zorunlu olarak 37.hafta.S salihasbeyazpeynir1 @blanco öncelikle hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın kızlar ama neden 37 haftalık alıyorlar
S salihasbeyazpeynir1 @blanco öncelikle hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın kızlar ama neden 37 haftalık alıyorlar
Sagol canim inşallah.saglikla hepimiz kavuşalım bebislerimizeAyyy ne kalmış şurda 2 gün :)) sağ salim kucağına da al yavrunu canım:)
Saglikla kucakla inşallah.dualarum seninle.Ben de yarın doğuma gidiyorum kızlarr, sabah 8 de gitcem,10 da olcak sezeryan. Dualarınızı bekliyorum. .Inşallah biz de sağlıkla atlatırız. .
ben içiyorum günde iki tane ama kaç gündür faydası olmadı hiç üşütmeden de olabilir doğru söylüyosun benim çok sancım oldu geçenlerde idrar tahlilinde kum dökülüyo çıktı ama aynı ağrı değil ayırt edebiliyorum çünkü kasığımda hareket ediyor resmen normalde yanlarda daha çok hissederdim parol içebliyorsun benim üşütmeme de iyi geliyor parol ama ağrımı kesmiyor
Canim Allah yardımcınız olsun sağlıcakla al inşallah minigini kucağınaBen de yarın doğuma gidiyorum kızlarr, sabah 8 de gitcem,10 da olcak sezeryan. Dualarınızı bekliyorum. .Inşallah biz de sağlıkla atlatırız. .
Ne ayı kız ilk banyoda yapıyorlar benim kv de Adana lı biz neredeyse birbirimize girecektik ilk oğlumda kadın doğduğunda şekerli su vermeye kalktı sonra da balık gibi çocuğumu tuzlamaya kalktı ben her ikisinde kesinlikle karşıyım bundada yaptırtmam kesinlikle tavsiye etmiyorumTuzlamati kacinci ayda yapiyorsunuz canum
Mel59 bu arada kardeşim son haftasında antibiyotik kullandı baya ateşlenmişti oda ateşin yükselirse dr una bi sor canım o yönlendirir zaten arada ölç ateşini
Ultrason biraz daha fazla ölçüyor benim öyle olduUltrasonla aynı mı çıktı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?