2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..
Neden bu doktorlar hemen kolaya kacmak icin yalanlara girerler anlamiyorum.cati denen sey kasilmalar baslamadan önden cok kestirilemeyen birsey.kasilmalarla cati kemikleri genişler rahim agzi acilir.tutturmuslar bir catin dar cumlesini isitip isitip sunuyorlar.dunyada doguma mani cati darligi sadece yuzde 5 iken benim caanim hemserilerimin çatıları hep dar.tum yuzdeler bizim ulkemizde toplanmis sanki.bu senin kararin canim tabiki de ama 2600cok büyük bir rakam değil.benim kizim 3800 dogdu bu da oyle olacak gibi.onden hic cati mati baktirmadim.taki dogumhanede artik son evrelerde ebe bakti catin daha fazla genislemiyor senin yan catilarin iyi ama.üst catin bebege gore dar geliyor biraz zorlayacak dedi.normal dogurdum ama ust catimdan dolayi ve kizim kilolu olduğu icin uzun sürdü.belki hic acilman olmayacak belki sancin acilmalarina yetmeyecek baska seyler olacak yine de sezeryan olacaksin ama catin dar cumlesinden onyargi ile ameliyat olma bence

Ara ara benimde baskı oluyor ama hosuma gidiyor gelsin artık ben yuruyorum mumkun oldukca bugun hava serin diye vapurla karsiya gecip gezdim bile wc olayı benimde sanki surekli varmis gibi gidiyosun iki gıdım artik alistim gitmiyorum surekli

Dikkat et canim gecmis olsun gece saat kur yada esin baksin

Aynı benim duygularımı ifade etmişsin canım. Teşekkürler.Ameliyat taraftarı doktorlar mı çatı dar diyorlar bilemem ama Türkiye'de ameliyatla doğumun bu kadar yaygın olmasına üzülüyorum şahsen. Bilerek ameliyat diyorum bu arada çünkü artık sezaryenle doğuma,'ameliyatla doğum' denilerek ameliyatın normal bir durum olmadığı bilincinin oluşturularak normal doğuma yönlendirilmek isteniyormuş memleketimizde artık

Kızlar yarın doğumum var allah nasip ederse.. 9 ay boyunca beraber iyi kötü herşeyimizi paylaştık desteğiniz ilginiz herşey için cok teşekkür ederim birbirimizi görmesekde herkesi cok yakın hissettim kendime.. hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun.. doğumdur belli olmaz
İçimden geldi yaZmak istedim .. sizden sadece kızım beni emmesi için dua istiyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ..

Aa ne guzel seninle sat gunlerimizde insaallah dogum yapacagimiz gunlerde ayni biz de 17.07.17 olsun diye bu tarihi sectik tabi bekler insaallah bebislerde bu tarihi en son cumartesi gittik bebek 3 kilo 100 gramdi bizim doktorumuz da 3600u bulur dedi bakalim hayirlica saglikla dogsunlar insaallah da kiz miydi erkek miydi canim senin

Mel59 parol öyle gerçekten zaten çok etkili olsa ağır olurdu bünyemize. bir de sirkeli suyu kullanmanı tavsiye etmem canım damarları büzüştürüp daha fazla ateş yapabliyormuş onun yerine ılık duş al vücudun rahatlar dikkat et kendine ateşine özzellikle

ay kiloları bile aynı sayılır kız benim canım 2 gündür fenalardayım sanırım asağı indi kalkamıyorum belim tutuldu hareketlerini çok asağıda hissediyorum sende durumlar ne aslında eeken doğum riski yok ama 15 gün kafası 10 günde karnı önde çıkıyor erken de gelebilir ama korkma artık istediği zaman geleblir dedi doktor

canım güzel haberlerlini bekliyoruz. bol bol sütün gelsin kuzucukta emsin doya doya inşşalah sağlıkla kucağınıza alın.

Valla yeni çıktım duştan iyi geldi
Girmeden önce 38,4 tu, cıktıktn snra 38,0... ama bu nekdr sürer bilemicem
Off bu gece uzun oluck gibi görunuyo..
Acılde mudahale ederler mi acaba? Boyle giderse her 30 dk bir ılık duş almk lazım....of napcam beeeeennn

Kızlar napıyosunuz :)
Bugün yoktum yanlış mesaj alıntıladım sonra sildim diye içerik silme sebebiyle ban yedim
Ne var ne yok var mı doğuran eden durumlar Nasıl

Ben de yarın doğuma gidiyorum kızlarr, sabah 8 de gitcem,10 da olcak sezeryan. Dualarınızı bekliyorum. .Inşallah biz de sağlıkla atlatırız. .

Dualarım seninle canım. Sağlıkla al kucağına miniğini:)

Sağlıkla al canım kucağına inşallah kuzunu. Seni güzel güzel de emsin hemen :))

@SMHN canım tuzlamayacaksın değil mi? Çok tehlikeli aman diyeyim. Vücut kaldırabilecek bir şey değil o. Asla tavsiye etmiyorum çok büyük risk

Kızlar napıyosunuz :)
Bugün yoktum yanlış mesaj alıntıladım sonra sildim diye içerik silme sebebiyle ban yedim
Ne var ne yok var mı doğuran eden durumlar Nasıl

Geçmiş olsun canım:) doğuran var doğuracak var :))) daha doğurmayı bekleyen var ( ben gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…