Neden bu doktorlar hemen kolaya kacmak icin yalanlara girerler anlamiyorum.cati denen sey kasilmalar baslamadan önden cok kestirilemeyen birsey.kasilmalarla cati kemikleri genişler rahim agzi acilir.tutturmuslar bir catin dar cumlesini isitip isitip sunuyorlar.dunyada doguma mani cati darligi sadece yuzde 5 iken benim caanim hemserilerimin çatıları hep dar.tum yuzdeler bizim ulkemizde toplanmis sanki.bu senin kararin canim tabiki de ama 2600cok büyük bir rakam değil.benim kizim 3800 dogdu bu da oyle olacak gibi.onden hic cati mati baktirmadim.taki dogumhanede artik son evrelerde ebe bakti catin daha fazla genislemiyor senin yan catilarin iyi ama.üst catin bebege gore dar geliyor biraz zorlayacak dedi.normal dogurdum ama ust catimdan dolayi ve kizim kilolu olduğu icin uzun sürdü.belki hic acilman olmayacak belki sancin acilmalarina yetmeyecek baska seyler olacak yine de sezeryan olacaksin ama catin dar cumlesinden onyargi ile ameliyat olma benceKizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..
Daha az mı çıktı daha fazla mıUltrason biraz daha fazla ölçüyor benim öyle oldu
Ara ara benimde baskı oluyor ama hosuma gidiyor gelsin artık ben yuruyorum mumkun oldukca bugun hava serin diye vapurla karsiya gecip gezdim bileKızlar benim bebiş cok baskı yapıyor cok asagrda ya... yürüyüş yapmam lazım ama ben evin içinde gezinirken bile 5-10 dk arayla wc gidyrmdun dr da dedi bayaa inmiş dedi
Wc ye gitmktn bıktım artık.. dışarı çıkıp yurumk istiyorum artık bu hafta ama nasıl olucak bilmyrm
Aşırı baskı hissediyorum,çook rahtsz edici birşey ,varmı boyle olan?
Dikkat et canim gecmis olsun gece saat kur yada esin baksinDr sordum o da iç dedi.. atesim yukselmeye baslamıştı hemn içtim ve sirkeli su yaptım anlıma koydun, şu an cok şukur duştu ama 3-4 saat anca tutuyor bu ilaç ...aksam yatarken de içsem en azından gece ateşlenmiim ...offf
Son gunlerde oluck şey mi bu ....allhm yardm et
Aynı benim duygularımı ifade etmişsin canım. Teşekkürler.Ameliyat taraftarı doktorlar mı çatı dar diyorlar bilemem ama Türkiye'de ameliyatla doğumun bu kadar yaygın olmasına üzülüyorum şahsen. Bilerek ameliyat diyorum bu arada çünkü artık sezaryenle doğuma,'ameliyatla doğum' denilerek ameliyatın normal bir durum olmadığı bilincinin oluşturularak normal doğuma yönlendirilmek isteniyormuş memleketimizde artıkNeden bu doktorlar hemen kolaya kacmak icin yalanlara girerler anlamiyorum.cati denen sey kasilmalar baslamadan önden cok kestirilemeyen birsey.kasilmalarla cati kemikleri genişler rahim agzi acilir.tutturmuslar bir catin dar cumlesini isitip isitip sunuyorlar.dunyada doguma mani cati darligi sadece yuzde 5 iken benim caanim hemserilerimin çatıları hep dar.tum yuzdeler bizim ulkemizde toplanmis sanki.bu senin kararin canim tabiki de ama 2600cok büyük bir rakam değil.benim kizim 3800 dogdu bu da oyle olacak gibi.onden hic cati mati baktirmadim.taki dogumhanede artik son evrelerde ebe bakti catin daha fazla genislemiyor senin yan catilarin iyi ama.üst catin bebege gore dar geliyor biraz zorlayacak dedi.normal dogurdum ama ust catimdan dolayi ve kizim kilolu olduğu icin uzun sürdü.belki hic acilman olmayacak belki sancin acilmalarina yetmeyecek baska seyler olacak yine de sezeryan olacaksin ama catin dar cumlesinden onyargi ile ameliyat olma bence
Aa ne guzel seninle sat gunlerimizde insaallah dogum yapacagimiz gunlerde ayni biz de 17.07.17 olsun diye bu tarihi sectik tabi bekler insaallah bebislerde bu tarihi en son cumartesi gittik bebek 3 kilo 100 gramdi bizim doktorumuz da 3600u bulur dedi bakalim hayirlica saglikla dogsunlar insaallah da kiz miydi erkek miydi canim seninkızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Ultrasonda fazla cıktı. Doğduktan sonra 200 300 gr eksik cıktı. Ultrason fazla ölçtü yani. Boyu aynı cıktıDaha az mı çıktı daha fazla mı
ay kiloları bile aynı sayılır kız benim canım 2 gündür fenalardayım sanırım asağı indi kalkamıyorum belim tutuldu hareketlerini çok asağıda hissediyorum sende durumlar ne aslında eeken doğum riski yok ama 15 gün kafası 10 günde karnı önde çıkıyor erken de gelebilir ama korkma artık istediği zaman geleblir dedi doktorAa ne guzel seninle sat gunlerimizde insaallah dogum yapacagimiz gunlerde ayni biz de 17.07.17 olsun diye bu tarihi sectik tabi bekler insaallah bebislerde bu tarihi en son cumartesi gittik bebek 3 kilo 100 gramdi bizim doktorumuz da 3600u bulur dedi bakalim hayirlica saglikla dogsunlar insaallah da kiz miydi erkek miydi canim senin
canım güzel haberlerlini bekliyoruz. bol bol sütün gelsin kuzucukta emsin doya doya inşşalah sağlıkla kucağınıza alın.Kızlar yarın doğumum var allah nasip ederse.. 9 ay boyunca beraber iyi kötü herşeyimizi paylaştık desteğiniz ilginiz herşey için cok teşekkür ederim birbirimizi görmesekde herkesi cok yakın hissettim kendime.. hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun.. doğumdur belli olmaz
İçimden geldi yaZmak istedim .. sizden sadece kızım beni emmesi için dua istiyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ..
Mel59 parol öyle gerçekten zaten çok etkili olsa ağır olurdu bünyemize. bir de sirkeli suyu kullanmanı tavsiye etmem canım damarları büzüştürüp daha fazla ateş yapabliyormuş onun yerine ılık duş al vücudun rahatlar dikkat et kendine ateşine özzellikle
Ben de yarın doğuma gidiyorum kızlarr, sabah 8 de gitcem,10 da olcak sezeryan. Dualarınızı bekliyorum. .Inşallah biz de sağlıkla atlatırız. .
Kızlar yarın doğumum var allah nasip ederse.. 9 ay boyunca beraber iyi kötü herşeyimizi paylaştık desteğiniz ilginiz herşey için cok teşekkür ederim birbirimizi görmesekde herkesi cok yakın hissettim kendime.. hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun.. doğumdur belli olmaz
İçimden geldi yaZmak istedim .. sizden sadece kızım beni emmesi için dua istiyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ..
Kızlar napıyosunuz :)
Bugün yoktum yanlış mesaj alıntıladım sonra sildim diye içerik silme sebebiyle ban yedim
Ne var ne yok var mı doğuran eden durumlar Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?