Canım kontrolüm vardı bu gün sancı çıktı bende de hemen açıklığı kontrol ettiler 3-4 cm açıklık çıktıSeninle gunumuz nerdeyse aynı tatlım
Valla benimki hem kanalda hem artık çooook asagds hatta 2 cm acılma var.. Ama iş bununla bitmiyorbelirti fln yook
İnşallah tam gunumuzde sancılanırız
Canım kontrolüm vardı bu gün sancı çıktı bende de hemen açıklığı kontrol ettiler 3-4 cm açıklık çıktışok oldum ama sağolsun doktorum çok iyi bebek daha kanala girmediği için kendini dinlersen eve göndericem dedi tmm dedim en ufak bir aksilikte hemen haber veriyorsun ve acil hastaneye geliyorsun dedi bende beklemedeyim
Simdi cok kucuk ama biraz buyuyunce istiyorum bakaimM MutluHuzurluBereketli canım tuzlamayacaksın değil mi? Çok tehlikeli aman diyeyim. Vücut kaldırabilecek bir şey değil o. Asla tavsiye etmiyorum çok büyük risk
Sağol canım Amin
Aman dikkat et kendine geçmiş olsun bende 1 haftadır boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum hala daha geçmedi doğurmadan bitse diye dua ediyorum
Innanmiyorum bizimde kafa iki hafta onde diger gobek vs de bi hafta onde aslinda ven de sezeryan tarihimi 17 temmuz isteyince durursa o zamana kadar neden olmasin dedi yani erkende gelebilir demek istedi hayirlisi olsun bekliyoruz artik cantalari falan kapattik.. geceleri bazen sancilarim cok oluyo bir de bebek artik eskisi kadar cok hareket etmiyo ben de onu cok takiyorum kafaya.. haftada bir gidiyoruz kontrole simdi nstde falan sanci cikmadi hic senin bebek erkek mi kiz miydi bizim ki erkek kismetse
Bu mesele bugün sürekli aklımdaydı. Şu anda 37+2'yiz ve bir önceki muayenede doktor bir sonrakinde yani yarın, çatı muayenesi yapacağını söyledi, istemiyorum desem olur mu acaba? Çünkü bana da öncesinde çatı muayenesi çok suni bir olaymış gibi geliyor.Neden bu doktorlar hemen kolaya kacmak icin yalanlara girerler anlamiyorum.cati denen sey kasilmalar baslamadan önden cok kestirilemeyen birsey.kasilmalarla cati kemikleri genişler rahim agzi acilir.tutturmuslar bir catin dar cumlesini isitip isitip sunuyorlar.dunyada doguma mani cati darligi sadece yuzde 5 iken benim caanim hemserilerimin çatıları hep dar.tum yuzdeler bizim ulkemizde toplanmis sanki.bu senin kararin canim tabiki de ama 2600cok büyük bir rakam değil.benim kizim 3800 dogdu bu da oyle olacak gibi.onden hic cati mati baktirmadim.taki dogumhanede artik son evrelerde ebe bakti catin daha fazla genislemiyor senin yan catilarin iyi ama.üst catin bebege gore dar geliyor biraz zorlayacak dedi.normal dogurdum ama ust catimdan dolayi ve kizim kilolu olduğu icin uzun sürdü.belki hic acilman olmayacak belki sancin acilmalarina yetmeyecek baska seyler olacak yine de sezeryan olacaksin ama catin dar cumlesinden onyargi ile ameliyat olma bence
Ne guzel haber canim haftasonuna kadar doğumun olur belki bol yuruyus yap Allah yardimcin olsun.. bende nst de cikmadi bisey, haftaya cagirdi ya ???Canım kontrolüm vardı bu gün sancı çıktı bende de hemen açıklığı kontrol ettiler 3-4 cm açıklık çıktışok oldum ama sağolsun doktorum çok iyi bebek daha kanala girmediği için kendini dinlersen eve göndericem dedi tmm dedim en ufak bir aksilikte hemen haber veriyorsun ve acil hastaneye geliyorsun dedi bende beklemedeyim
Babaannem de babamı tuza yatırmış .hatta bi kaç gün sonra yıkamış temiz suyla.o çok tehlikeli.ama bir kapta tuzlu su yapıp koltuk altı apış arasıTuzlama konusunda beni resmen balık gibi tuza yatırmışlar babam görüp mudehale etmiş hemen yıkayın diye.. kizimda bi cimdik belki atarim suyuna ki adet yerini bulsun diye. Ve o kadar tuzlamaya benim terim çok berbat kokar...
Babaannem de babamı tuza yatırmış .hatta bi kaç gün sonra yıkamış temiz suyla.o çok tehlikeli.ama bir kapta tuzlu su yapıp koltuk altı apış arasıpopiş boyun altı gibi boğumlu yerler isilik olmasın diye yıkanmalı.zaten Adana ve çevresinde olmasının nedeni de memleketin sıcak olması.
İlk defa duyuyorum Çukurova dışında da yapıldığını.Ben çanakkaleliyim bizde de var işte ama baya balik tuzlar gibio kadar yaptiramam bu sicakta yanar kavrulur yavrum
Yapilir bu genel bi gelenek. Bizde sadece 20 ve kirklamada yaparlar amaİlk defa duyuyorum Çukurova dışında da yapıldığını.
Kizlar bebislerinizi nasil uyandiriyorsunuz? Benimki uykuya cok düşkün. Sarılık olacak diye korkuyorum o nedenle emzirmeye ugrasiyorum en gec iki saate. Birde unibaby yenidogan islak mendil aldim hastanede kullanmak icin ama kizimin popişi hemen kizardi ne yapabilirim? Evde pamuk ve su kullanacagim insallah. Bir gunluk Bilgeyle hayatimiz emme savasi uyku alt temizlemeyle geciyor:))
Aydın benim memleket ve ananem illa yapılır diyor. Ben yaptıramam en fazla adet yerini bulsun diye ben de suyuna çok az koydurturum. Bu sıcakta bayılır bebek, rahat uyuyor tuzlanınca bayılıyor bebek sıcaktan benceİlk defa duyuyorum Çukurova dışında da yapıldığını.
Sağol canım amin inşallah bende cuma gelse diyorum 07.07.17 bakalım kısmet inşallah sende bütün bekleyenler de hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucağımızaNe guzel haber canim haftasonuna kadar doğumun olur belki bol yuruyus yap Allah yardimcin olsun.. bende nst de cikmadi bisey, haftaya cagirdi ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?