2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle gunumuz nerdeyse aynı tatlım
Valla benimki hem kanalda hem artık çooook asagds hatta 2 cm acılma var.. Ama iş bununla bitmiyor belirti fln yook
İnşallah tam gunumuzde sancılanırız
Canım kontrolüm vardı bu gün sancı çıktı bende de hemen açıklığı kontrol ettiler 3-4 cm açıklık çıktı şok oldum ama sağolsun doktorum çok iyi bebek daha kanala girmediği için kendini dinlersen eve göndericem dedi tmm dedim en ufak bir aksilikte hemen haber veriyorsun ve acil hastaneye geliyorsun dedi bende beklemedeyim

Cok guzel haber cnm... aksilikler hepimizden uuzak olsun inş..
Hersey yolunda gider umarım , hakkında hayırlısı, tez zamanda dogum haberini alırız inş
( Aksilik beni buldu ateşlendim 5 saat önce.. ilaç kullandım , düşürmye calışyrz eşimle , inş yarına birşym kalmaz..hep bu sıcaklr yuzunden ...sayılı gun kalmışken yavruma )......

Sağol canım Amin
Aman dikkat et kendine geçmiş olsun bende 1 haftadır boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum hala daha geçmedi doğurmadan bitse diye dua ediyorum

Kizlar bebislerinizi nasil uyandiriyorsunuz? Benimki uykuya cok düşkün. Sarılık olacak diye korkuyorum o nedenle emzirmeye ugrasiyorum en gec iki saate. Birde unibaby yenidogan islak mendil aldim hastanede kullanmak icin ama kizimin popişi hemen kizardi ne yapabilirim? Evde pamuk ve su kullanacagim insallah. Bir gunluk Bilgeyle hayatimiz emme savasi uyku alt temizlemeyle geciyor:))

Sağol canım Amin
Aman dikkat et kendine geçmiş olsun bende 1 haftadır boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum hala daha geçmedi doğurmadan bitse diye dua ediyorum

Of gecer inş.cnm. Tam son gunlerde boyle aksiliklerin olması hiç hoş degilll

Innanmiyorum bizimde kafa iki hafta onde diger gobek vs de bi hafta onde aslinda ven de sezeryan tarihimi 17 temmuz isteyince durursa o zamana kadar neden olmasin dedi yani erkende gelebilir demek istedi hayirlisi olsun bekliyoruz artik cantalari falan kapattik.. geceleri bazen sancilarim cok oluyo bir de bebek artik eskisi kadar cok hareket etmiyo ben de onu cok takiyorum kafaya.. haftada bir gidiyoruz kontrole simdi nstde falan sanci cikmadi hic senin bebek erkek mi kiz miydi bizim ki erkek kismetse

deimoss

Bu mesele bugün sürekli aklımdaydı. Şu anda 37+2'yiz ve bir önceki muayenede doktor bir sonrakinde yani yarın, çatı muayenesi yapacağını söyledi, istemiyorum desem olur mu acaba? Çünkü bana da öncesinde çatı muayenesi çok suni bir olaymış gibi geliyor.

Ne guzel haber canim haftasonuna kadar doğumun olur belki bol yuruyus yap Allah yardimcin olsun.. bende nst de cikmadi bisey, haftaya cagirdi ya ???

Babaannem de babamı tuza yatırmış .hatta bi kaç gün sonra yıkamış temiz suyla.o çok tehlikeli.ama bir kapta tuzlu su yapıp koltuk altı apış arasıpopiş boyun altı gibi boğumlu yerler isilik olmasın diye yıkanmalı.zaten Adana ve çevresinde olmasının nedeni de memleketin sıcak olması.

Ben çanakkaleliyim bizde de var işte ama baya balik tuzlar gibi o kadar yaptiramam bu sicakta yanar kavrulur yavrum

Ay çok şeker ya :) çok özeniyorum bebişleri kucaklarına alanlara MaşAllah miniğine

B bedirdolunay benim bebiş kız canım bu tutmadı resmen aynı her şeyleri sadece boyunu bilmiyorum dr ölçmüyor üşeniyor sanırm belli olmaz diye geçiştiriyor hep :) ama biliyor musun çok zorlanıyorum şimdi geliyorum dese hiç hayır demem sanırım olsun bitsin 17 si çok uzak geliyor. benim de eskisi gibi hareket etmiyor ya tatlı yiyince kendinden geçiyor ama yengeç burçları obur olurmuş ona bağlıyorum ben. nerde yaşıyorsun ismi ne olcak bebişin bizim ki karen

Ne guzel haber canim haftasonuna kadar doğumun olur belki bol yuruyus yap Allah yardimcin olsun.. bende nst de cikmadi bisey, haftaya cagirdi ya ???
Sağol canım amin inşallah bende cuma gelse diyorum 07.07.17 bakalım kısmet inşallah sende bütün bekleyenler de hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…