2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tuzlama işi antalya da da var eşim ankara lı onlarda var mı bilmiyorum hiç sormadım adetlerimzi pek benzemiyor onlarla. yegenime yaptılar benim 6 sene önce iki dak bir seyler sürüp yıkadılar hemen eskidenmiş öyle belkletmek dedi annanem yaptı iknici yeğenmimde istmedeik suyuna bi çimdik tuz atıp yıkafdı annem sonra duruladı bende öyle yaptırıcam

Kızlar bu tuzlama işine çok takılmayın. Ben zamanında çok ufak dünyaya gelmişim 2,150 gr ağırlığında. Ve aklınıza gelebilecek bütün hastalıkları geçirmişim. Boğmaca bronşit kızıl kızamık... Ve bütün vücudum yara olmuş. Sulu açık yara. Annem kokudan uzun bir süre seni kimselere gösteremedik falan der hatta. Herkes ben ölücem diye beklemiş.
Neyden sonra komşusunun biri onu uyarmış siz bu kızı tuzladınız mı diye. Annemde cahil büyükte yokmuş başında. Hayır demiş. Kendisi de çok cesaretlidir aklında kalmış bu bi gün beni bol tuzlu su ile tuzlamış ciyak ciyak ağladın diyor. Ama yarım saat kadar falan tuttuktan sonra yıkamış ve 3-4 gün içinde bütün yaraların toparladı kendini diyor. Sonrada tamamen geçmiş.
O yüzden bende kızımı tuzlu su ile tuzlıcam tabiki fazla abartmadan

Tuz yani her yemeğimize kattığımız.içinde sürekli yüzdüğümüz.terlediğimizde vücudumuzdan attığımız madde.her daim hayatımızın içinde olan şey.sadece suyuna katıp vücudunu yıkayıp sonra da bi güzel durulamak oh mis.iki çocuğumda yaptım.bunda da yapacağım inşallah.

Geçmiş olsuncanım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla benim kızımında popisi pişik olmuştu sleepy kullanıyordum pişik olunca ara verdim yıkadım hep kaç çeşit krem ıslak mendil kullandım geçmedi bez primaydı sonra komiliyi kullandım iki günde geçti inşallah sizinde çabuk geçer daha cok yeni herşey bi eve cıkında ozaman daha rahat olur herşey

yasmer 3-4 cm aciklik demisssin ya bu gozle goruluyor mu ? Ne bilim aynayla baktin diyelim anlasilan bisey mi benimde kasilmalarim artti gibi gece yogun gunduz az acaba acilma mi basladi bnde de

Kizlarrrr saliya az kaldiii cok heyecanliyim belkim kizim daha once gelir once gelsin diye dua ediyorum ama saliya kalirsak suni sanci yicemmm azicik korkuyorum bakalim neler olucak :)

Yakınında bir devlet hastanesi veya sağlık kuruluşu , ebe varsa açılmana nst ye falan baktırabilirsin. Sancıların düzene girince doktorun için yola çıkarsın canım.
Su bende foş diye çiş yapmış gibi gelmişti, aniden olduğu için anne bişey aktı habersiz demiştim meğer o şey suyummuş

A
Ayy çok heyecanlı gelişmelerden haberdar et canım. Doğum eğitiminde ebemiz su gelmesi halinde hemen hastaneye gelmeniz gerek demişti. Sen bilirsin ama bence ılık bir duş al çantanı kap hastanenin yolunu tut

Istemiyorum deme hakkin var canim.ama yine de olursan da en azından acikligina bakılmış olur.bn çok gerekli görmüyorum.muayene sonunda boşu boşuna lekelenmelerin ya da kanaman olabilir.korkma kucuk bir tahribat sonucu oluşuyor.bnim arkadaşım oldu hmn dar dedi doktor .ama o doğum sancisi başlayınca devlete gitti ve normal doğurdu.iste gidip diger doktora hani dardi demek lazım

Cok teşekkür ederim kuzum taburcu olduk Allah razi olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…