Anane falan işin içindeyse zaten kaçış Yok illa yapılacak.Aydın benim memleket ve ananem illa yapılır diyor. Ben yaptıramam en fazla adet yerini bulsun diye ben de suyuna çok az koydurturum. Bu sıcakta bayılır bebek, rahat uyuyor tuzlanınca bayılıyor bebek sıcaktan bence
Tuz yani her yemeğimize kattığımız.içinde sürekli yüzdüğümüz.terlediğimizde vücudumuzdan attığımız madde.her daim hayatımızın içinde olan şey.sadece suyuna katıp vücudunu yıkayıp sonra da bi güzel durulamak oh mis.iki çocuğumda yaptım.bunda da yapacağım inşallah.Kızlar bu tuzlama işine çok takılmayın. Ben zamanında çok ufak dünyaya gelmişim 2,150 gr ağırlığında. Ve aklınıza gelebilecek bütün hastalıkları geçirmişim. Boğmaca bronşit kızıl kızamık... Ve bütün vücudum yara olmuş. Sulu açık yara. Annem kokudan uzun bir süre seni kimselere gösteremedik falan der hatta. Herkes ben ölücem diye beklemiş.
Neyden sonra komşusunun biri onu uyarmış siz bu kızı tuzladınız mı diye. Annemde cahil büyükte yokmuş başında. Hayır demiş. Kendisi de çok cesaretlidir aklında kalmış bu bi gün beni bol tuzlu su ile tuzlamış ciyak ciyak ağladın diyor. Ama yarım saat kadar falan tuttuktan sonra yıkamış ve 3-4 gün içinde bütün yaraların toparladı kendini diyor. Sonrada tamamen geçmiş.
O yüzden bende kızımı tuzlu su ile tuzlıcam tabiki fazla abartmadan
canim benim bebek iki haftadir kilo almiyor ve suyu da sinirdaymis.@salihas @beyazpeynir1blanco öncelikle hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın kızlar ama neden 37 haftalık alıyorlar
Geçmiş olsuncanım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla benim kızımında popisi pişik olmuştu sleepy kullanıyordum pişik olunca ara verdim yıkadım hep kaç çeşit krem ıslak mendil kullandım geçmedi bez primaydı sonra komiliyi kullandım iki günde geçti inşallah sizinde çabuk geçer daha cok yeni herşey bi eve cıkında ozaman daha rahat olur herşeyKizlar bebislerinizi nasil uyandiriyorsunuz? Benimki uykuya cok düşkün. Sarılık olacak diye korkuyorum o nedenle emzirmeye ugrasiyorum en gec iki saate. Birde unibaby yenidogan islak mendil aldim hastanede kullanmak icin ama kizimin popişi hemen kizardi ne yapabilirim? Evde pamuk ve su kullanacagim insallah. Bir gunluk Bilgeyle hayatimiz emme savasi uyku alt temizlemeyle geciyor:))
Aminn canım inşallah yaa, heyecandan uyuyamıyorum. .Aryazin sima Sea41 yarin sabahtan yatis, 2de de dogumum var inşallah benim de. Çok heyecanlıyım. insallah hepimiz için kolay ve guzel bir gun olur yarin.
canim benim bebek iki haftadir kilo almiyor ve suyu da sinirdaymis.
Kızlar benim galiba suyum geldiemin değilim ama bacaklarımın arasından suzuldu biraz su ama çok az geldi bir avuç kadar su muydu çiş miydi hastane bir buçuk saat uzaklıkta neyse ben bekliyorum belki sancim olur biraz
Rabbim kolay yollardan geçirsin canım. Sağlıkla kavuşursun inşallahAryazin sima Sea41 yarin sabahtan yatis, 2de de dogumum var inşallah benim de. Çok heyecanlıyım. insallah hepimiz için kolay ve guzel bir gun olur yarin.
Ayy çok heyecanlıKızlar benim galiba suyum geldiemin değilim ama bacaklarımın arasından suzuldu biraz su ama çok az geldi bir avuç kadar su muydu çiş miydi hastane bir buçuk saat uzaklıkta neyse ben bekliyorum belki sancim olur biraz
Istemiyorum deme hakkin var canim.ama yine de olursan da en azından acikligina bakılmış olur.bn çok gerekli görmüyorum.muayene sonunda boşu boşuna lekelenmelerin ya da kanaman olabilir.korkma kucuk bir tahribat sonucu oluşuyor.bnim arkadaşım oldu hmn dar dedi doktor .ama o doğum sancisi başlayınca devlete gitti ve normal doğurdu.iste gidip diger doktora hani dardi demek lazımBu mesele bugün sürekli aklımdaydı. Şu anda 37+2'yiz ve bir önceki muayenede doktor bir sonrakinde yani yarın, çatı muayenesi yapacağını söyledi, istemiyorum desem olur mu acaba? Çünkü bana da öncesinde çatı muayenesi çok suni bir olaymış gibi geliyor.
Günaydın canım Amin heycanla bekliyoruz bizdeGünaydın Güzel Anneler
Bebişini kucaklarına alanlar hayırlı olsunAllah kolaylık versin emme gaz uyku döngüsüne hışgeldiniz
Daha doğurmamış olan arkadaşlarda sağlıcakla kavuşun inşAllah
O da sasirdi kuzum tekrarlamasina daha yeni taburcu olduk tekrarlamaz insallah giremedim bende gec oldu biraz kusura bakma kuzumF Findikkiran canım geçmiş olsun. İnşallah hemen iyi olur bebeğin evinize döner. Doktor ne diyor bu duruma
Cok teşekkür ederim kuzum taburcu olduk Allah razi olsun hepinizdenF Findikkiran canım çok dua edicem senin için kuzucuk bir an önce evine dönsün çabuçak toparlasın inşallah dinç olmaya çalış lütfen iyileştiğinde ona bakıcak gücün kuvettin olsun salma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?