- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
O da sasirdi kuzum tekrarlamasina daha yeni taburcu olduk tekrarlamaz insallah giremedim bende gec oldu biraz kusura bakma kuzum
Çok geçmiş olsun guzelim.iyinolmadina çok sevindim.bir daha tekrarlamasın inşallah.Kizlar bugun taburcu olduk cok şükür hepinize cok cok teşekkür ederim teker teker dönemedim kusura bakmayin kuzum yogun bakimdayken burayada giremedim. Insallah bir daha tekrarlamaz Rabbim tum meleklere şifa versin hastaliktan kotu gozden sıkıntıdan korusun insallah
Amin ins. Hepimizinki insMaşallah ne güzel doğmuş canım. Sağlıkla sizle büyüsün inşallah
Kizlar bugun taburcu olduk cok şükür hepinize cok cok teşekkür ederim teker teker dönemedim kusura bakmayin kuzum yogun bakimdayken burayada giremedim. Insallah bir daha tekrarlamaz Rabbim tum meleklere şifa versin hastaliktan kotu gozden sıkıntıdan korusun insallah
Kizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
gozun aydin canimKizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
Hayırlı evlat olsun maşallah size ❤Kizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
Unibaby yenidoğan yapmaz diye biliyorum cnm pişik , pişecekse Pamukta da pişiyor, tenleri çok hassas İpek gibi. Hemen sudocrem aldır eczaneden. İlk sürmede geçer Allah'ın izniyle gör de bak.Kizlar bebislerinizi nasil uyandiriyorsunuz? Benimki uykuya cok düşkün. Sarılık olacak diye korkuyorum o nedenle emzirmeye ugrasiyorum en gec iki saate. Birde unibaby yenidogan islak mendil aldim hastanede kullanmak icin ama kizimin popişi hemen kizardi ne yapabilirim? Evde pamuk ve su kullanacagim insallah. Bir gunluk Bilgeyle hayatimiz emme savasi uyku alt temizlemeyle geciyor:))
Hayırlı olsun canım.Maşallah çok güzel kilosu da boyu da.Kizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
Bende ilk bebişimde uyuyamamıştım bir yandan korku bir yandan sevinç falan :) inşallah güzel olur herşey.sogukkanli biriyim sanirdim, heyecan ve stresten uyuyamadm tam olarak dun gece. Simdi sadece heyecan var, ameliyati degil bebegimi dusunmeye calisiyorum sadece. Bebegim de sakinligini bozdu, cok hareketliydi, sicak yuvasindan ayrılacağını anladi galiba.
Masallah gozunusaydın canim.mutlu bir ömrü olsun.bol bol sütun olsunKizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah kuzunaKizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?