2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben hala dogurmadim
Bu güzel birşey değil mi canım ne kadar durursa o kadar az küvöz

Kız o son eşyalarını toparlayıp etraftakilerle vedalarını yapıyordur 9 ay az bir süre değil

Günaydın kızlar dün kontrol vardı gittim Dr ayın 17 sine alırım dedi bebisim 37 haftalik oldu kilosu 2900 bana az gibi geldi biraz moralim bozuldu siçe normal mi
Sezeryanla normal canım.8 gün önceden alınacak.Benim ilk gittiğim dr bebeği 17 gün önceden alacaktı.Bebeği erken alma sapıklığı vardı sanırım!!!Bebeğinin kilosu normal 3200 -3300 olur doğuma kadar.Dr ölçümlerine güven olmuyor.Az derler çok çıkar,çok derler az çıkar.Hiç umursama.Benim bebişin ölçümlerde bir ay önce 2911,ondan 10 gün sonra 2411,o ölçümden 3 gün sonra 2700 çıktı.Üç farklı dr ölçümü bu.Son gittiğim dr makul gibi geldi onla devam ediyorum.Pazartesi gittiğimde 3 kilo olmuş dedi.Seninle aynı sayılır.Kilosu az değil fazla da değil.Endişelenecek bişi yok.
Bu arada ayın 17 sine sezeryan alan ne kadar çok anne olduk.Bakalım o gün kaç kişi birden doğuracağız.Allah hepimize hayalimizdeki doğumu yaşamayı nasip etsin.

Günaydın kızlar dün yenidoğan sünnetimizi de olduk :) pek istemedim aslına bakarsanız ama eşim çok ısrar etti neyse olduk şükür iyi gidiyor şuan herşey
Aaa geçmiş olsun ben de bunu soracaktım.Biz de istiyoruz yenidoğan sünneti.Canı acımıyor ve çabuk iyileşiyormuş.Özel sigorta karşılamıyor sünneti.Bize 1500-2000 arası fiyat verdiler.Fazla geldi.400-500 e yapan hastaneler de var güvenemedik.Tavsiye üzerinden ilerleyelim dedik.Sen ist de mi yaşıyordun,tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

Gozunaydin hayirli evlat olsun insallah

Günaydın kızlar dün kontrol vardı gittim Dr ayın 17 sine alırım dedi bebisim 37 haftalik oldu kilosu 2900 bana az gibi geldi biraz moralim bozuldu siçe normal mi

Canım kilosu gayet normal.. her bebek aynı ölçüde doğmaz ayrıca usg ölçümleri de yanıltıcı oluyor. Daha kilolu da olabilir. Dert etme bunu sen

Günaydın kızlar dün yenidoğan sünnetimizi de olduk :) pek istemedim aslına bakarsanız ama eşim çok ısrar etti neyse olduk şükür iyi gidiyor şuan herşey

Ayy maşallah :) çabucak iyileşir annesi hiç merak etme sen.. e hayırlı olsun paşaya :)

@aceranne çok sevindim allah bir daha göstermesin canım şimdi o bir toparlar kendini canavar olur sen bile şaşırırsın maşallah kuzuma

kızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz

Canım ben nuk silikon aldım kauçuk isterse o da aynı marka. Oğlum kauçuk emdi aman aman da almadı zaten uyurken tuttu 8 aylık kendiliğinden bıraktı. Mama olarak ben sürekli kullanacağım için daha önce aptamilde sıkıntı yaşadığım için bebelac aldım. Humana kimyon rezene çayı da aldım ayrıca. Tampon hayatımda hiç kullanmadım bilemiyorum onu.

mayhosmelek ay bende bende 17 sine aldım şimdilik üç kişi olmuşuz benim hatırladığım ama güzel tarih ,bekleyeblirse bıdıklar tabii. bir de sen astrolojiyle ilgileniyordun değil mi canım bir şey okudum 18 inde enerji kapıları kapanıyormuş öncesinde yapılan şeyler daha şans getirip yararlı olcakmış gibi birseydi duydun mu hiç kapanırsa nolur bilmiyorum da müsait olduğunda yazarsan sevinirim :)

Canım avent aldım.üstü resimli kibar olanından.söylediklerin kocaman geldi bana neredeyse ağzının çevresini tamamen kaplayacak gibi geldi.bi de tutacak yeri Yoktu değil mi onun.bebekler sürekli yatağına düşürür emziklerini ve birilerinin eline alıp şöyle bi üzerine bakıp vermesi gerekir.bu sen olursun bi başkası olur.milletin eli değmesin istedim.en azından tutacağından tutsunlar istedim.

humanayı unutmuştum hemen yazıyorum notlara sootie emzikte 30 lira civarı bi düşse kaybetse ona alışsa her defaında 30 30 servet eder nuk u araştırayım bir de sağol canım

evet canım o emzik fotograflara bakıyorum burnunu kapatıyor gibi geliyor bebeğin 30 lirada fiyatı var :)) tekrar baktımda ikili fiyatıymış ya 30 en iyisi avent nuk bi araştırayım çok sağolun kızlar

humanayı unutmuştum hemen yazıyorum notlara sootie emzikte 30 lira civarı bi düşse kaybetse ona alışsa her defaında 30 30 servet eder nuk u araştırayım bir de sağol canım

Emziren anneler için de özel çayı var bu arada :) ben bebek için aldım :) ay evet pahalı ve büyük emzik tutması zor minicikler daha :) nul güzel seviyorum ben :)) oğlumda biberonu falan da nuktu. Bunda mamajoo vardı elimde kullanılmamış onla devam edeceğim biberonu :)) biberon da almadıysan bak markalara :)

Ben onu aldim ikili zaten cokta güz emiyor ilk gun verdim yok demedi hemen aldi. Simdide agzinda emiyor :) birde burnuna dayanmiyor ki .

Mama hipp almistim ben simdi kullaniyorum memnunum. Ama cok sacma gunde 1 defa veriyorum bazen hic ama 21 gun ömrü var acildiktan sonra mamalarda baya buyuk alacaksan kucuk al varsa :)

evet canım o emzik fotograflara bakıyorum burnunu kapatıyor gibi geliyor bebeğin 30 lirada fiyatı var :)) tekrar baktımda ikili fiyatıymış ya 30 en iyisi avent nuk bi araştırayım çok sağolun kızlar
Canım ben avent aldım ama yanında nuk ve wee de aldım.bebişlerin işi belli olmuyor.sen en kalitelisini alıyorsun.o onu beğenmeyip diğerini istiyor.o yüzden her ihtimale karşı hazırlıklıyım.diğer kuzularım wee almıştı.arkadaşın kızı hiçbirini almadı yana yana bakkal emziği buldular.onu aldı.

Doktor bize ayak baş parmaginin altindan ovalamamizi soyledi uyanmasi icin ama nerde ben ovaladikca esneyip uyuyo :))
Ben burnunu sıkıp altini acip hava almasini sagliyorum uyaniyor.

Islak mendilide ılık suyla yikayıp oyle kullaniyorum ilk gunden beride sudocrem kullaniyorum harika bir krem parmaginin ucunda aliyorsun yetiyor.

böyle burnunun deliklerini kapatıyuor gibi geldi yorumlar hep dediğin gibi ama almayan pek yok nerdeyse 3 aya kadar kullanılıyor değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…