biberon aldım bir büyük bi küçük wee baby di sanırm onlar bebek için de mi çay var canım gazı için mi dur yazıyorum hepsini eksik çıkıyo heryerden :)Emziren anneler için de özel çayı var bu arada :) ben bebek için aldım :) ay evet pahalı ve büyük emzik tutması zor minicikler daha :) nul güzel seviyorum ben :)) oğlumda biberonu falan da nuktu. Bunda mamajoo vardı elimde kullanılmamış onla devam edeceğim biberonu :)) biberon da almadıysan bak markalara :)
Evet 0-3 ay valla o kadar guzel ki goruntusu almamak mumkun degildi :))böyle burnunun deliklerini kapatıyuor gibi geldi yorumlar hep dediğin gibi ama almayan pek yok nerdeyse 3 aya kadar kullanılıyor değil mi canım
biberon aldım bir büyük bi küçük wee baby di sanırm onlar bebek için de mi çay var canım gazı için mi dur yazıyorum hepsini eksik çıkıyo heryerden :)
Bebekler biraz iri oldugu icin zorlaniyoruz sanirim su siralar bu gece hic uyuyamdim desem yeridir ben de bilmiyorum boyunu bacak boyunu kol boyunu gobek cevresini ve bas cevresini olcuyo o kadar benim bebegim ismiyle geldi bedir ali yani bedir ismini ruyamda gordum uc kere soylendi aliyi de biz koymak istedik esimle cok ugrastigim ve bekledigim bi gebelik bu benim Allahin verdigi mucize diyorum sadece ondan heralde zorluklarina bile gulup gecesim geliyo :) ben ankaradayim bu arada canim sen nerdesinB bedirdolunay benim bebiş kız canım bu tutmadıresmen aynı her şeyleri sadece boyunu bilmiyorum dr ölçmüyor üşeniyor sanırm belli olmaz diye geçiştiriyor hep :) ama biliyor musun çok zorlanıyorum şimdi geliyorum dese hiç hayır demem sanırım olsun bitsin 17 si çok uzak geliyor. benim de eskisi gibi hareket etmiyor ya tatlı yiyince kendinden geçiyor ama yengeç burçları obur olurmuş ona bağlıyorum ben. nerde yaşıyorsun ismi ne olcak bebişin bizim ki karen
Yok canım kapanma gibi bişi yok.Haziran gibi temmuz ayı da olumlu.Temmuz 4-14 te oğlak dolunayı etkisi var, o sıkıntılı sadece.Sakin olmakta fayda var.mayhosmelek ay bende bende 17 sine aldım şimdilik üç kişi olmuşuz benim hatırladığım ama güzel tarih ,bekleyeblirse bıdıklar tabii. bir de sen astrolojiyle ilgileniyordun değil mi canım bir şey okudum 18 inde enerji kapıları kapanıyormuş öncesinde yapılan şeyler daha şans getirip yararlı olcakmış gibi birseydi duydun mu hiç kapanırsa nolur bilmiyorum da müsait olduğunda yazarsan sevinirim :)
Masallah canim Allah anneli babali buyutsun :*Kizlar biz de kavustuk oglumla dun sabah ameliyat cok guzel gecti spinal oldum sonrasi biraz aciliydi ama bugun gayet iyiyim sadece sezeryan yapanlara tavsiyem aglaya aglaya da olsa yuruyun bol bol cok iyi geliyor goreceksiniz.tek sikintimiz emme sut yok memeyi tutmuyo bizimkisi savas veriyoruz resmen tabi ac kalmamasi icin mama yiyor.boyu kisa ve karin cevresi geri cikan oglum 50 cm 3280 gr dogdu sukurler olsun.darisi bekleyen herkese saglikla insallah :)
Insallah kuzum hala arada nefesi hizlaniyor korkmuyo degilim ;(F Findikkiran çok sevindim allah bir daha göstermesin canım şimdi o bir toparlar kendini canavar olur sen bile şaşırırsın maşallah kuzuma
Canim acilma sanci varmiymis nasil durumun tam doldumu 40. HaftaDün ve bugün doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, doğumlar hizlandi takip etmez zorlaştı. Bu arada @kate03 de doğum yaptiben hâla bekliyorum
Can'ım anneannesi almış o sootie emziklerden ikili olanlardan biri açık mavi biri su yeşili , bana da ilk başlarda burun tıkar gibi geldi ama çok seviyormuş bebişler rahat ediyorlarmış. Ayrıc küçük bi çıkıntısı var ordan tutuluyor yani. Bi de Philips avent biberon aldık en iyisi o bence. Mama olarak kızımda aptamil ve sma kullandım. Oğlum ikisini de istemedi bebelac kullandım. Bu seferki tosuncuk bakalım ne isteyecek ama bebelac düşünüyorum yine . Normal doğum yapmazsan eğer tampon kullanabilirsin, normalde epizyotomi geçirmezsen dikişin olmazsa o Zaman'da kullanabilirsin . Ben ped kullanmayı unuttum sayılır Can'ım . En rahat ve konforlusu tampon .kızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz
Benimde bebis çok geç uyanıyorKizlar bebislerinizi nasil uyandiriyorsunuz? Benimki uykuya cok düşkün. Sarılık olacak diye korkuyorum o nedenle emzirmeye ugrasiyorum en gec iki saate. Birde unibaby yenidogan islak mendil aldim hastanede kullanmak icin ama kizimin popişi hemen kizardi ne yapabilirim? Evde pamuk ve su kullanacagim insallah. Bir gunluk Bilgeyle hayatimiz emme savasi uyku alt temizlemeyle geciyor:))
Bak ben dogurdum çok güzel sende dogur hemen :) Emerken gözünün icine bakiyor ya dislerimi sıkmaktan emziremiyorumAl_pi deme öyle bak doğurasım geliyo hemen o manzarayı hemen görmek için ama renkleri tipi çok tatlı gerçekten jelibon gibi
öyle canım şikayet ediyoruz ama sonra da pişman oluyorum utanıyorum kendimden biz eşimle 6 yıl çıktık her lafımız bebekti evleneli bir buçuk sene olmadı daha alah ta aratmadı şükür istedikk oldu ama ilk ay birden panik atak başladı onun tedavisi derken ilaçlar bebeğe zarar verir mi korkusu derken iyice altüst oldum sonra birden düzeldi ilaçları falan bıraktım daha yeni kendime geliyorum hamileliğimi yaşayamadım doğru dürüst şükür ama artık psikolojik anlamda canavar gibiyim :) antalya lyım ben eşim ankaralı ama antalya da yaşıyoruz. ismiyle geliyor kuzular benim de öyle bi bebek gördüm yıllar önce sahilde yanımıza geldi paytak paytak anesi de karen diye çağırdı o zmanda beri karen olcak kızım olursa derim az kaldı artık sağlıkla kucağımıza alalım inş canımBebekler biraz iri oldugu icin zorlaniyoruz sanirim su siralar bu gece hic uyuyamdim desem yeridir ben de bilmiyorum boyunu bacak boyunu kol boyunu gobek cevresini ve bas cevresini olcuyo o kadar benim bebegim ismiyle geldi bedir ali yani bedir ismini ruyamda gordum uc kere soylendi aliyi de biz koymak istedik esimle cok ugrastigim ve bekledigim bi gebelik bu benim Allahin verdigi mucize diyorum sadece ondan heralde zorluklarina bile gulup gecesim geliyo :) ben ankaradayim bu arada canim sen nerdesin
Sancı yok canım. Çati muayenesi yapmadı açılma durumunu bilmiyorum. 39+1 iz daha yeni girdik son haftaya. Sende durumlar nasilCanim acilma sanci varmiymis nasil durumun tam doldumu 40. Hafta
allah ım ya çok güzel içim tuhaf oluyor gerçetkn siz böyle anlattıkça. annesi benim ,için de op kokla inci tanesini maşallah size allah nazarlardan korusunBak ben dogurdum çok güzel sende dogur hemen :) Emerken gözünün icine bakiyor ya dislerimi sıkmaktan emziremiyorumBazen bırakıyorum emzirmeyi öpüp koklayip tekrar emziriyorum.. Dunyanin en guzel duygusu
Mor pembe bizimki
Bende duzenli sancilar cikti nst de ama acilma yok 39+5 deyim pazartesiye kadar bekleme karari aldi baya asagi inmis bebek ultrasonda sadece cenesini gorebildi normale yatkin dedi ama acilma olmazsa bilmiyorum napacaz iki kere cati muayenesi yapti ikisinde de aciklik yokmus kilosu ne kadar bebisin benimki 3.570 dediSancı yok canım. Çati muayenesi yapmadı açılma durumunu bilmiyorum. 39+1 iz daha yeni girdik son haftaya. Sende durumlar nasil
Ben aldim ve cok sukur emiyor oğlum emzigide acayip kurtarıcı.yinede çok vermemeye çalışıyorum.kızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?