2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biberon aldım bir büyük bi küçük wee baby di sanırm onlar bebek için de mi çay var canım gazı için mi dur yazıyorum hepsini eksik çıkıyo heryerden :)

böyle burnunun deliklerini kapatıyuor gibi geldi yorumlar hep dediğin gibi ama almayan pek yok nerdeyse 3 aya kadar kullanılıyor değil mi canım
Evet 0-3 ay valla o kadar guzel ki goruntusu almamak mumkun degildi :))
O emdikce onu bayiliyorum agzinin icini gormeye :)) Birde eliyle kendi tutuyor ceviriyor minnacik nasil beceriyor.

biberon aldım bir büyük bi küçük wee baby di sanırm onlar bebek için de mi çay var canım gazı için mi dur yazıyorum hepsini eksik çıkıyo heryerden :)

Evet gazı için :)Benim aldığım humana rezene kimyon olan bebek için :)) humana still tea var o da anneler için:)

Bebekler biraz iri oldugu icin zorlaniyoruz sanirim su siralar bu gece hic uyuyamdim desem yeridir ben de bilmiyorum boyunu bacak boyunu kol boyunu gobek cevresini ve bas cevresini olcuyo o kadar benim bebegim ismiyle geldi bedir ali yani bedir ismini ruyamda gordum uc kere soylendi aliyi de biz koymak istedik esimle cok ugrastigim ve bekledigim bi gebelik bu benim Allahin verdigi mucize diyorum sadece ondan heralde zorluklarina bile gulup gecesim geliyo :) ben ankaradayim bu arada canim sen nerdesin

MaşaAllah kızlar hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza aldınız..Rabbim mutluluklarınızı daim etsin.. bizde hala tık yok ne sancı ne ağrı, artık strese girdim.. hamilelik takvimim son 2 gün yazıyor ama benim sıpa gününden geç doğacak galiba.. zaten iri bebekti artık 4-5kg doğar...kızlar bizim içinde dua edin.. ana-kız sağ salim kavuşalım..

Yok canım kapanma gibi bişi yok.Haziran gibi temmuz ayı da olumlu.Temmuz 4-14 te oğlak dolunayı etkisi var, o sıkıntılı sadece.Sakin olmakta fayda var.

Masallah canim Allah anneli babali buyutsun :*

Slm kızlar malum yarın doğum.bebeklere hangi marka emziği aldiniz.hastane de emzik lazım oldu mu.kizimda kullanmadık hic.ama bu sefer düşünüyorum.

Can'ım anneannesi almış o sootie emziklerden ikili olanlardan biri açık mavi biri su yeşili , bana da ilk başlarda burun tıkar gibi geldi ama çok seviyormuş bebişler rahat ediyorlarmış. Ayrıc küçük bi çıkıntısı var ordan tutuluyor yani. Bi de Philips avent biberon aldık en iyisi o bence. Mama olarak kızımda aptamil ve sma kullandım. Oğlum ikisini de istemedi bebelac kullandım. Bu seferki tosuncuk bakalım ne isteyecek ama bebelac düşünüyorum yine . Normal doğum yapmazsan eğer tampon kullanabilirsin, normalde epizyotomi geçirmezsen dikişin olmazsa o Zaman'da kullanabilirsin . Ben ped kullanmayı unuttum sayılır Can'ım . En rahat ve konforlusu tampon .

Benimde bebis çok geç uyanıyor
Ayak topuklarını cimcikliyorum..vuruyorum
Bacaklarıyla oynamayı sevmiyor.oynuyorum
Altını temizliyorum soğukluk gelince biraz uyanıyor gibi oluyor.
Her yolu deniyorum..
Sadece sabırlı olmak gerek canım..yeterki bırakma..
Ben pamuk su kullanıyorum ama arada ıslak mendil baby me kullanıyorum e bebekten aldim.
Kiz erkek için ayrı oluyor ve çok uyguna aldim..simdilik memnunuz..

Al_pi deme öyle bak doğurasım geliyo hemen o manzarayı hemen görmek için ama renkleri tipi çok tatlı gerçekten jelibon gibi
Bak ben dogurdum çok güzel sende dogur hemen :) Emerken gözünün icine bakiyor ya dislerimi sıkmaktan emziremiyorum Bazen bırakıyorum emzirmeyi öpüp koklayip tekrar emziriyorum.. Dunyanin en guzel duygusu
Mor pembe bizimki

öyle canım şikayet ediyoruz ama sonra da pişman oluyorum utanıyorum kendimden biz eşimle 6 yıl çıktık her lafımız bebekti evleneli bir buçuk sene olmadı daha alah ta aratmadı şükür istedikk oldu ama ilk ay birden panik atak başladı onun tedavisi derken ilaçlar bebeğe zarar verir mi korkusu derken iyice altüst oldum sonra birden düzeldi ilaçları falan bıraktım daha yeni kendime geliyorum hamileliğimi yaşayamadım doğru dürüst şükür ama artık psikolojik anlamda canavar gibiyim :) antalya lyım ben eşim ankaralı ama antalya da yaşıyoruz. ismiyle geliyor kuzular benim de öyle bi bebek gördüm yıllar önce sahilde yanımıza geldi paytak paytak anesi de karen diye çağırdı o zmanda beri karen olcak kızım olursa derim az kaldı artık sağlıkla kucağımıza alalım inş canım

allah ım ya çok güzel içim tuhaf oluyor gerçetkn siz böyle anlattıkça. annesi benim ,için de op kokla inci tanesini maşallah size allah nazarlardan korusun

_Amathaunta_ ay canım bilmem mi tamponun rahatlıgını hemde hijyen geliyor bana sık değiştirmek şartıyla tabii denizime giriyorum rahat rahat afet zamanlarında ondan merak ettim sezeryan olcak zaten pek sevindim buna

Sancı yok canım. Çati muayenesi yapmadı açılma durumunu bilmiyorum. 39+1 iz daha yeni girdik son haftaya. Sende durumlar nasil
Bende duzenli sancilar cikti nst de ama acilma yok 39+5 deyim pazartesiye kadar bekleme karari aldi baya asagi inmis bebek ultrasonda sadece cenesini gorebildi normale yatkin dedi ama acilma olmazsa bilmiyorum napacaz iki kere cati muayenesi yapti ikisinde de aciklik yokmus kilosu ne kadar bebisin benimki 3.570 dedi

Ben aldim ve cok sukur emiyor oğlum emzigide acayip kurtarıcı.yinede çok vermemeye çalışıyorum.
Banyo sonrası ustunu giydirirken,altını değiştirirken,kisa sureli isim oldugunda çünkü o zamanlar çok ağlıyor.
Bugün ilk kez uyuması için verdim gece.emzirdim bir türlü dalmadı en son emzikle uyudu.uyuyunca hemen aldim tabikide
Eğer kullanacaksan al derim biz memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…