Bende duzenli sancilar cikti nst de ama acilma yok 39+5 deyim pazartesiye kadar bekleme karari aldi baya asagi inmis bebek ultrasonda sadece cenesini gorebildi normale yatkin dedi ama acilma olmazsa bilmiyorum napacaz iki kere cati muayenesi yapti ikisinde de aciklik yokmus kilosu ne kadar bebisin benimki 3.570 dedi
Dünyanın en güzel duygusuymuş hakikaten.Bak ben dogurdum çok güzel sende dogur hemen :) Emerken gözünün icine bakiyor ya dislerimi sıkmaktan emziremiyorumBazen bırakıyorum emzirmeyi öpüp koklayip tekrar emziriyorum.. Dunyanin en guzel duygusu
Mor pembe bizimki
Canım benim tecrübem yok ama emzirme videolarında mümkün olduğunca emzirmeye çalış,doğru şekilde emzir,emzirirken masaj yap,ılık duşa gir diyor.Bir de burada humana çayı ve laktamil önerdiler.Kayısı hoşafı iyiymiş,ben doğuma gitmeden yapacağım.Bulgur pilavı,roka,marul,boza,keçiboynuzu bol süt yaparmış.Bol bol su iç.Tarçin çubuğunu suya atıp da içebilirsin.Bir de sağabiliyorsan sütünü sağ.Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Benimde gelmedi sezeryan olduğum için hastanede sürekli pompayla çektik.Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Bak sen küçük cadıya büyümüşte emzik tutup çevirmeye başlamış yesinler onun minnak ellerini kız anlattıkça siz içim gidiyor maşallah maşallahEvet 0-3 ay valla o kadar guzel ki goruntusu almamak mumkun degildi :))
O emdikce onu bayiliyorum agzinin icini gormeye :)) Birde eliyle kendi tutuyor ceviriyor minnacik nasil beceriyor.
Cok normal canim ilik dustan sonra gelir sutun buyuk ihtimal. Bol su.Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
kızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz
Evet 0-3 ay valla o kadar guzel ki goruntusu almamak mumkun degildi :))
O emdikce onu bayiliyorum agzinin icini gormeye :)) Birde eliyle kendi tutuyor ceviriyor minnacik nasil beceriyor.
Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Canım bebişini kucağına al doğru pozisyonda sütüm var sütüm çok diye kendini telkin et.sürekli tekrarla emzirirken hep böyle düşün.hatta gözünü yumarak yap.daha öncesinden ılık hatta sıcacık banyo yap.gögsüne masaj yaparak.göğsünün üstündeki damarlara masaj yap dua ederek.bol su iç banyodan önceKizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Gözün aydın, geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış, bebek yanına geldiğinde senden olumlu enerji aldın,sütün kaçmasın. Allah analı babalı büyütsün miniğiKızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Valla canim senin icin anneme sordum :) diyo en olmadi makineyle ceksin bir damlada olsa onu versin biberonlada olsa versin olmadi makineyle cek canim dereotu cogaltiyo diye biliyorum bideKizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Hayırli olsun canim Allah anali babali saglikla buyutsun cok gecmis olsun insallah cabucak gecer kucagina alirsinKızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Serum dusurcektir canim bizde 34 de yasadik umarim kordondan da kurtulur normal mi bekliyordunKızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?