2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki kanala da inmedi daha Allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla inşallah. 3.300 dedi dün 3 kg civari doğacak tahminimce yanılma payiyla beraber

Dünyanın en güzel duygusuymuş hakikaten.
Eriyorum bana baktıkça o masum masum gözleriyle.konuşuyorum uslu uslu dinlemesine bitiyorum.
Agulara başlayınca kendimizden geçeriz sanirim
Mavi yeşil bizimkide

Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.

Kizlar sutun gelmesi icin ne yapmak gerek? Normal dogum olmasina ragmen sutum yok gb bir sey. Cok yetersiz. Bebisi olmasa bile gogsume aliyorum ama sut olmadigi icin almak istemiyor. Mama vermek zorunda kaldim.
Canım benim tecrübem yok ama emzirme videolarında mümkün olduğunca emzirmeye çalış,doğru şekilde emzir,emzirirken masaj yap,ılık duşa gir diyor.Bir de burada humana çayı ve laktamil önerdiler.Kayısı hoşafı iyiymiş,ben doğuma gitmeden yapacağım.Bulgur pilavı,roka,marul,boza,keçiboynuzu bol süt yaparmış.Bol bol su iç.Tarçin çubuğunu suya atıp da içebilirsin.Bir de sağabiliyorsan sütünü sağ.

Benimde gelmedi sezeryan olduğum için hastanede sürekli pompayla çektik.
Iki üç damla anca geliyordu çektiğimiz halde.
Hastanede mama verdik.
Eve gelince banyo yaptım yaptıktan sonra yavas yavaş geldi hamd olsun.sürekli masaj yaptım göğsüme..
Bide hoşaf ictim,tahin helvası falan yedim.sen sürekli ver memeni gelmiyorsa bile o çeke çeke gelecek bana hemşire öyle demisti.
InşaaAllah gelir kesinlikte stres yapma.
Ev ortamın kalabaliksa ayrı odaya geç ya tek başına yada eşinle beraber emzirmeye calistir.
Ebemiz öyle dedi eşim bzimklere hep kızdı başında beklemeyin diye.inan öyle strese giriyordummm
Gidiyorum odaya emziriyorum ohh ne güzel

Evet 0-3 ay valla o kadar guzel ki goruntusu almamak mumkun degildi :))
O emdikce onu bayiliyorum agzinin icini gormeye :)) Birde eliyle kendi tutuyor ceviriyor minnacik nasil beceriyor.
Bak sen küçük cadıya büyümüşte emzik tutup çevirmeye başlamış yesinler onun minnak ellerini kız anlattıkça siz içim gidiyor maşallah maşallah

Cok normal canim ilik dustan sonra gelir sutun buyuk ihtimal. Bol su.

Kizlar bugun dr beni krize sokucak bebek 3200gr bp de 37+4 diyo sonra emzirdigin icin adet tarihinle bebek uyumlu degil dogumun 26 na denk gelio 38 haftasi dedi. Wallahi birsey anlamadim ilk hastaneye gittigim gunlerdeki bebegin usg kayitlarina bakti ve 26si dedi adetime gore 40 haftaya denk geliyo galiba ben dogurmiycam

Ilık duşla göğüs masajı yap kendine, birde emzirme öncesi sıcak havlu kompresi damarları açıyor, yediğin içtiğin kadar dinlenme durumun ve psikolojin de etkiliyor sütü, geleceğine konsantre olmaya çalış, bol emzir bol bol makinayla sağ inecektir mutlaka

Biz çok memnunuz aventten, parmağını arkadan sokup destekliyor öyle güzel emiyor ki gören şaşırıyor, şimdikiler bilmiş vallahi, buruna falan da dayanmıyor yani beni rahatsız etmedi, mama bence alma yanına, zaten hastanelerde oluyor ihtiyaç anında verirler ama ihtiyaç olmayacağına odakla kendini

Gözünaydın canım, zor kısımı atlattınız çok şükür bak iyiye de gidiyormuş moral bozmak yok, kızın yanına geldiğinde gözlerinin içini gülerken görsün annesi

Canım bebişini kucağına al doğru pozisyonda sütüm var sütüm çok diye kendini telkin et.sürekli tekrarla emzirirken hep böyle düşün.hatta gözünü yumarak yap.daha öncesinden ılık hatta sıcacık banyo yap.gögsüne masaj yaparak.göğsünün üstündeki damarlara masaj yap dua ederek.bol su iç banyodan önce

Gözün aydın, geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış, bebek yanına geldiğinde senden olumlu enerji aldın,sütün kaçmasın. Allah analı babalı büyütsün miniği

Valla canim senin icin anneme sordum :) diyo en olmadi makineyle ceksin bir damlada olsa onu versin biberonlada olsa versin olmadi makineyle cek canim dereotu cogaltiyo diye biliyorum bide

Hayırli olsun canim Allah anali babali saglikla buyutsun cok gecmis olsun insallah cabucak gecer kucagina alirsin

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Serum dusurcektir canim bizde 34 de yasadik umarim kordondan da kurtulur normal mi bekliyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…